Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Άλλο το panel και άλλο η τεχνολογία προβολής. Ips είναι το μοντέλο του.

Έχεις δηλαδή VA vs IPS στα πάνελ και LED, OLED, QLED και πάει λέγοντας στον τρόπο προβολής.

4 ώρες πριν, sndev είπε

Κ γω νομιζω οι σειρές 7000 της samsung τοτε 2017ν18ν19  edge led ειχαν  δλδ ips 

Edit https://www.displayspecifications.com/en/model/2f9f14ae

Ναι όντως τελικά ips. Με γρήγορο google search εμφάνισε ένα αποτέλεσμα για va και έμεινα εκεί. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ναι όντως τελικά ips. Με γρήγορο google search εμφάνισε ένα αποτέλεσμα για va και έμεινα εκεί. 

Ναι είναι ξεκάθαρα ένα από τα μειονέκτηματα των VA panel το smearing και το ghosting, το κάθε πάνελ έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. 

• Like 1

Για λύστε μου μια απορία. Εποχής ps4 είχε τερματίσει το days gone στην ελληνική έκδοση. Το save το έχω κρατήσει. Αν στο ps5 περάσω το days gone αλλά σε άλλη έκδοση(το είχα πουλήσει τοτε το δισκακι), το save θα δουλέψει?

Αν καποιος θελει κ το νεο ποδοσφαιρακι (αρκετα) συμπαθητικη τιμη στο bundle με την κονσολα στα 500 ευρω στο ΠΛΑΙΣΙΟ..

https://www.plaisio.gr/sony-playstation-5-sports-fc-24_4327535?redirect=1

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Για λύστε μου μια απορία. Εποχής ps4 είχε τερματίσει το days gone στην ελληνική έκδοση. Το save το έχω κρατήσει. Αν στο ps5 περάσω το days gone αλλά σε άλλη έκδοση(το είχα πουλήσει τοτε το δισκακι), το save θα δουλέψει?

Σε αλλα παιχνιδια γινεται σε αλλα οχι, ψαξε το πριν το κατεβασεις.

• Thanks 1

4 ώρες πριν, kostiger είπε

Αν καποιος θελει κ το νεο ποδοσφαιρακι (αρκετα) συμπαθητικη τιμη στο bundle με την κονσολα στα 500 ευρω στο ΠΛΑΙΣΙΟ..

https://www.plaisio.gr/sony-playstation-5-sports-fc-24_4327535?redirect=

Πήγα και πήρα το μεσημέρι ένα 🥲

Καλή προσφορά αν θες το game

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/9/2023 στις 6:27 ΜΜ, giorgosmcmc είπε

Ναι τσέκαρε το με φουλ sharpness να δούμε αν το κάνει και σε εσένα. 

edit: Είσαι σίγουρος ότι έχεις VA panel; Γιατί έψαξα τη tv της υπογραφής σου (UE43NU7092) και νομίζω πως είναι άλλης τεχνολογίας panel edge led κάπως έτσι το λέει. 

Στις 23/9/2023 στις 10:14 ΜΜ, Lobo10 είπε

Όχι είναι καθαρά θέμα του lcd  panel 

Ειναι 100% λογω sharpness. Σε λιγο θα συμπληρωσω και σχετικο βιντεο που το κανει και στην δικια μου

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 4

1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

1000009300-01.jpeg.913b21f6c51300aa189d226686028431.jpeg

Είμαι λάτρης των Lego από μικρό παιδί και έχω μια μικρή συλλογή. Αυτό το σετ πρώτη φορά το βλέπω 🤣

Πέρα από την πλάκα, υπάρχει λόγος για ανησυχία ή θα περάσει με κάνα κλείσιμο servers και αυτό; 

1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Είμαι λάτρης των Lego από μικρό παιδί και έχω μια μικρή συλλογή. Αυτό το σετ πρώτη φορά το βλέπω 🤣

Πέρα από την πλάκα, υπάρχει λόγος για ανησυχία ή θα περάσει με κάνα κλείσιμο servers και αυτό; 

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η επίθεση, ή σε 2η φάση αν έχει γίνει, τι έγινε leak. Όλες οι εταιρείες επιβεβαιώνουν το όποιο attack γίνεται και τι διαρρέει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να αρχίσουν να δίνουν καλύτερα παιχνίδια μετά τις νέες αυξήσεις. Ελπίζω στα επόμενα που θα μπουν στο extra να συμπεριλαμβάνονται ακόμα δυνατότεροι τίτλοι.

Επεξ/σία από pictorino

4 λεπτά πριν, pictorino είπε
8 ώρες πριν, kostiger είπε

Πρέπει να αρχίσουν να δίνουν καλύτερα παιχνίδια μετά τις νέες αυξήσεις. Ελπίζω στα επόμενα που θα μπουν στο extra να συμπεριλαμβάνονται ακόμα δυνατότεροι τίτλοι.

To Callisto στα monthly games δεν θεωρω οτι ειναι ασχημο. Υψηλου προφιλ παραγωγη και πολυ προσφατο. Κατα τα λοιπα συμφωνουμε.

• Like 2

18 λεπτά πριν, kostiger είπε

To Callisto στα monthly games δεν θεωρω οτι ειναι ασχημο. Υψηλου προφιλ παραγωγη και πολυ προσφατο. Κατα τα λοιπα συμφωνουμε.

Καθόλου άσχημο. Έπεσε τόσο γρήγορα η τιμή του που ήταν σούπερ ευκαιρία να βάλουν στο plus έναν τόσο καινούριο τίτλο 

• Like 3

Κάθε φορά που βλέπω ένα μεγάλο παιχνίδι στο ps plus , είναι που λέω ότι βγαίνουν τα λεφτά της συνδρομής.

Έτσι και αυτόν τον μήνα με το Callisto Protocol, που εγώ προσωπικά το γουσταρα πάρα πολύ. 

Ένα τέτοιο παιχνίδι να σου πετάει μήνα παρά μήνα ή έστω 4 τέτοιου βεληνεκούς παιχνίδια έρχεται στα ίσα η συνδρομή.

Προσωπικά την συνδρομή την έχω για το cloud μόνο (απαίσιος λόγος να έχεις συνδρομή για κάτι που πρέπει να το έχεις δωρεάν) μιας και όλα τα παιχνίδια τα αγοράζω αυτά που θέλω να παίξω.

Αυτος ο μήνας για όσους δεν πήρανε το Callisto Protocol, τους ξελασπωσε τον κακό Σεπτέμβρη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...