Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα ούτως ή αλλως η τοποθέτηση μου αφορούσε τον τραγικό τίτλο του video που παραπέμπει σε review τελικής έκδοση του παιχνιδιού ενώ δεν είναι, που είναι τέρμα fail και παραπλανητικο  και σοβαρο κανάλι δεν κάνει.

Μάλλον χαζοί είναι οι ξένοι που γράφουν ''first impressions/preview''.... Και γύρισε σε γραμμή υπεράσπισης στα άτομα που γράφουν στους unboxholics....

Το Spiderman 2 και το κάθε Spider man 2, από την στιγμή που μου άρεσε το πρώτο παιχνίδι, εννοείται θα παίξω και το επόμενο, άρα  μου είναι αδιάφορα αυτά τα video(που αποφεύγω και για λόγους Spoiler)αφού θα έχω προσωπική άποψη για το παιχνίδι.

Είδαμε και για το φετινό Diablo 4 που διάφοροι reviewers(και Unboxholics)το αποθέωσαν αλλά βγήκε μάπα το καρπούζι(endgame), έτσι δεν είναι?????

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Και ένας φίλος που τους παρακολουθούσε για τα reviews των κινητών που έκαναν από παλιότερα, μου τους έκραζε και αυτός γιατι τα τελευταία χρόνια τα reviews τους είναι λές και βλέπεις παρουσίαση Κωτσόβολου, κοινώς ότι να ναι.

Γενικά δεν είναι αποκλειστικό gaming κανάλι οι συγκεκριμένοι και δεν είναι μόνο indies που δεν ανεβάζουν πχ απο φετινά παιχνίδια δεν ανεβάσανε review για Baldurs Gate 3/ Dead Space.

Καλά τα review σε προϊόντα εκτός παιχνίδια είναι σαν να διαβάζουν τα specs της συσκευής και να σου κάνουν και μια μίνι επίδειξη. Τίποτα δηλαδή.

Το μονο ερωτηματικο ειναι οπως ειπαν στο preview να εχει πιο ενδιαφερον ο open world κοσμος και το περιεχομενο πλην των main mission. Στο Miles Morales δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο

48 minutes ago, Fulgore said:

Εμένα ούτως ή αλλως η τοποθέτηση μου αφορούσε τον τραγικό τίτλο του video που παραπέμπει σε review τελικής έκδοση του παιχνιδιού ενώ δεν είναι, που είναι τέρμα fail και παραπλανητικο  και σοβαρο κανάλι δεν κάνει.

Δεν βλέπω πάντως να γράφει τελειώσαμε ή τελικό review ή τερματίσαμε για να παραπέμπει σε review τελικής έκδοσης. 

• Like 1

Και κάτι που φαντάζομαι ενδιαφέρει κόσμο(προφανώς διαφορετικές αναλύσεις/modes)

Στις 15/9/2023 στις 2:15 ΜΜ, sndev είπε

οι ανώμαλοι βγάλανε 80 το ff rebirth και 80 ε το twin που περιλαμβάνει και το rebirth 

το ίδιο κ στη deluxe

Είναι pre order bonus το πακέτο με τα 2 παιχνίδια στην τιμή του ενός

Μετά την κανονική κυκλοφορία, μόνο το Rebirth θα παίζε σε αυτή την τιμή

image.png.aa2d2e38242c0e7144da312ddcebc3d1.png

image.png.7898f0fd671a6002d5bbbbe3a06aa810.png

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, Fulgore said:

Μετά την κανονική κυκλοφορία, μόνο το Rebirth θα παίζε σε αυτή την τιμή

μμμ ειδες αμα διαβαζεις τα ψιλα γραμματα? 

Τώρα έχει κάποια λογική τουλαχιστον 

Εγώ ειχα κανει μια σκεψη τύπου θα το κανουν κ στο παρτ 3 τα προηγούμενα 2? ή θα παίξει γάργαρα κ θα το πουλάνε τριλογία. 

εντομεταξυ λεει exclusive 3μηνο να πεσει κανα dual pack σε xbox μερια άραγε?

--

Έβαλα τώρα το deaths doors κ κόλλησα κανα 3ορο , λέω να το σταματήσω να το χαρώ στο φορητό στο κρεββάτι οταν βγει κ να ξαναπιάσω απο την αρχη το star wars μιας κ έπεσε patch για το 60αρι κ είχα παίξει κανα 2ωρο. 

Επεξ/σία από sndev

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το 3μηνο exclusive, λογικά θα αναφέρονται είτε στην έκδοση για PC, είτε xbox, είτε και στις 2, δεν έχω ιδέα.

Υπόψη μόνο ότι αυτό λογικά αφορά μόνο ψηφιακές εκδόσεις αν δεν κάνω λάθος.

Οσο για το Deaths Door, indie παιχνίδι είναι, άρα το παίζεις όπου σε βολεύει. Δεν σε απασχολεί δηλαδή η απόδοση/performance του.

Εγώ σε TV το έπαιξα, άλλα παίζεται άνετα ακόμα και σε Switch.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Playstation εκτός Elder Scroll οικογένειας πλέον... ανακοινώθηκε προχθές....

https://www.theverge.com/2023/9/18/23878504/the-elder-scrolls-6-2026-release-xbox-exclusive

A document on Xbox game exclusivity.

Επεξ/σία από bushidocougar

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που πραγματικά γνωρίζει, έβγαλα έξω τον ανεμιστήρα του ps5 να τον καθαρίσω και ξεκολλήσω και το μισό αυτοκόλλητακι που έχω κυκλωσει με κόκκινο που συνδέετε το καλώδιο του ανεμιστήρα αλλά δε το έβγαλα τελείως γιατί έχει κόλλα και φοβάμαι μη χάσω την εγγύηση. 

Λέτε να έχω θέμα με την εγγύηση ήδη ή όχι? Δε μπορώ να βρω πουθενά σαφή απάντηση σε αυτό και για αυτό ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κάποιος. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc

44 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που πραγματικά γνωρίζει, έβγαλα έξω τον ανεμιστήρα του ps5 να τον καθαρίσω και ξεκολλήσω και το μισό αυτοκόλλητακι που έχω κυκλωσει με κόκκινο που συνδέετε το καλώδιο του ανεμιστήρα αλλά δε το έβγαλα τελείως γιατί έχει κόλλα και φοβάμαι μη χάσω την εγγύηση. 

Λέτε να έχω θέμα με την εγγύηση ήδη ή όχι? Δε μπορώ να βρω πουθενά σαφή απάντηση σε αυτό και για αυτό ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κάποιος. 

Screenshot_2023-09-20-18-18-00-616_com.miui.gallery-edit.jpg

Το αυτοκόλλητο της εγγύησης είναι δίπλα δεξιά από τον κόκκινο κύκλο οπότε μην αγχώνεσαι.

Δεν χάνεις εγγύηση για αυτό, όλοι μας το έχουμε κάνει 

• Like 1

1 λεπτό πριν, mikele13- είπε

Το αυτοκόλλητο της εγγύησης είναι δίπλα δεξιά από τον κόκκινο κύκλο οπότε μην αγχώνεσαι.

Δεν χάνεις εγγύηση για αυτό, όλοι μας το έχουμε κάνει 

Εντάξει μια χαρά τότε, το αυτοκόλλητο που λες δεν το πείραξα καθόλου, απλώς τον ανεμιστήρα έβγαλα και καθάρισα και με πεπιεσμένο αέρα με φορά της κονσολας προς τα κατω για να φύγει η σκόνη έξω. 

Οι βίδες είναι τόσο "ψεύτικες" πρώτη φορά της ξεβιδωσα με το torx και ήδη φαίνονται σαν "φαγωμένες" σημαδεμενες για κάποιο λόγο πάλι καλά δεν χάλασε κάποια άλλα είναι νορμάλ αυτό; 

5 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Εντάξει μια χαρά τότε, το αυτοκόλλητο που λες δεν το πείραξα καθόλου, απλώς τον ανεμιστήρα έβγαλα και καθάρισα και με πεπιεσμένο αέρα με φορά της κονσολας προς τα κατω για να φύγει η σκόνη έξω. 

Οι βίδες είναι τόσο "ψεύτικες" πρώτη φορά της ξεβιδωσα με το torx και ήδη φαίνονται σαν "φαγωμένες" σημαδεμενες για κάποιο λόγο πάλι καλά δεν χάλασε κάποια άλλα είναι νορμάλ αυτό; 

Κακης ποιότητας κατσαβίδι η λάθος νούμερο torx θα έλεγα διότι δεν χαλάνε εύκολα οι συγκεκριμένες βίδες.

Όλα καλά θα πάνε η κονσόλα δεν μασάει.

• Like 1

20 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Κακης ποιότητας κατσαβίδι η λάθος νούμερο torx θα έλεγα διότι δεν χαλάνε εύκολα οι συγκεκριμένες βίδες.

Όλα καλά θα πάνε η κονσόλα δεν μασάει.

Κακής ποιότητας σίγουρα από παζάρι το πήρα η αλήθεια είναι, ελπίζω να μη τις κατέστρεψα μόνο 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...