Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Για το event δεν ξέρω, αλλά τo comments section είναι σκέτη διασκέδαση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Για το event δεν ξέρω, αλλά τo comments section είναι σκέτη διασκέδαση

Εχει τα δίκια του ο κόσμος. Μας είχαν πει ότι έχουν μεγαλώσει οργανικά τα στούντιο τους στη Sony. Έχουν περισσότερες ομάδες μέσα σε κάθε στούντιο πλέον. Προς το παρόν δεν το βλέπουμε.

Σου λέει έχουν περάσει 3 χρόνια. Το 2023 μόνο ένα first party και για το 2024 δεν ξέρουμε τίποτα.

Πρέπει να βγει amber alert για Sucker Punch, Bend και Naughty  Dog.😁 

Ολοι έχουμε ακούσει τα τελευταία νέα ότι πχ κάθε triple A παιχνίδι θέλει 200εκ και 5-6 χρόνια ανάπτυξη.

Νομίζω ότι η Sony όπως και οι άλλοι έχουν βάλει τον εαυτό τους σε αυτή τη δύσκολη θέση. Δεν είναι ανάγκη να είναι όλα τα παιχνίδια υπερπαραγωγές τύπου spiderman και gow.

Έχεις τη From με 400 άτομα από τα οποία 300-350 πχ να είναι devs που έχει βγάλει Sekiro 2019, Elden Ring 2022, Armored Core 2023 και 2024 θα βγάλει και το μεγάλο DLC για Elden Ring.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 9

1 hour ago, CarbonFibre said:

Εχει τα δίκια του ο κόσμος. Μας είχαν πει ότι έχουν μεγαλώσει οργανικά τα στούντιο τους στη Sony. Έχουν περισσότερες ομάδες μέσα σε κάθε στούντιο πλέον. Προς το παρόν δεν το βλέπουμε.

Σου λέει έχουν περάσει 3 χρόνια. Το 2023 μόνο ένα first party και για το 2024 δεν ξέρουμε τίποτα.

Πρέπει να βγει amber alert για Sucker Punch, Bend και Naughty  Dog.😁 

Ολοι έχουμε ακούσει τα τελευταία νέα ότι πχ κάθε triple A παιχνίδι θέλει 200εκ και 5-6 χρόνια ανάπτυξη.

Νομίζω ότι η Sony όπως και οι άλλοι έχουν βάλει τον εαυτό τους σε αυτή τη δύσκολη θέση. Δεν είναι ανάγκη να είναι όλα τα παιχνίδια υπερπαραγωγές τύπου spiderman και gow.

Έχεις τη From με 400 άτομα από τα οποία 300-350 πχ να είναι devs που έχει βγάλει Sekiro 2019, Elden Ring 2022, Armored Core 2023 και 2024 θα βγάλει και το μεγάλο DLC για Elden Ring.

Ισχύει. Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να ενισχύσει περισσότερο και την "σοβαρή" indie κοινότητα (developers με νέες ιδέες και όχι τεράστια development κόστη/διάρκεια) με προώθηση και με support - και να ελέγχει λίγο παραπάνω την ποιότητα αυτών που βάζει στο μαγαζί της. Πχ. παίζω αυτές τις μέρες το Sea of Stars, και αν και το ξεκίνησα για πλάκα, μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Και ας μην έχει ούτε γραφικά ούτε τρομερές επικές κινήσεις κ.α. Με τέτοιου τύπου παιχνίδια θεωρώ ότι θα μπορούσε να καλύψει ωραία τα κενά μεταξύ των AAA παραγωγών της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθώς μπαίνω μετά από αρκετά χρόνια στο κόσμο του gaming με ένα Ps5 που μου έκαναν δώρο χθες θα ήθελα την βοήθεια σας για να εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο τρόπο τον λιγοστό χρόνο που θα έχω για να παίζω! 😅

Ποια συνδρομή είναι η πιο συμφέρουσα ; ( αν κατάλαβα καλά δεν μπορείς ούτε online να παίξεις χωρίς συνδρομή) 

Η free λίστα με games που έχει στην συνδρομή είναι αξιόλογα;, όπως και τα free games που δίνει κάθε μήνα; 

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο site για φθηνότερα παιχνίδια ή συνδρομές;  

Αυτά για αρχή και συγνώμη για το σεντόνι!! 

Επεξ/σία από Rizas

4 ώρες πριν, Rizas είπε

Καθώς μπαίνω μετά από αρκετά χρόνια στο κόσμο του gaming με ένα Ps5 που μου έκαναν δώρο χθες θα ήθελα την βοήθεια σας για να εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο τρόπο τον λιγοστό χρόνο που θα έχω για να παίζω! 😅

Ποια συνδρομή είναι η πιο συμφέρουσα ; ( αν κατάλαβα καλά δεν μπορείς ούτε online να παίξεις χωρίς συνδρομή) 

Η free λίστα με games που έχει στην συνδρομή είναι αξιόλογα;, όπως και τα free games που δίνει κάθε μήνα; 

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο site για φθηνότερα παιχνίδια ή συνδρομές;  

Αυτά για αρχή και συγνώμη για το σεντόνι!! 

Βάζεις την extra όσο θες , σίγουρα θα βρεις μερικά παιχνίδια που θα σου αρέσουν εφόσον δεν έχεις ασχοληθεί τελευταία. Η premium σου δίνει και κάτι παλιά από εποχές ps1-3 αλλά δεν αξίζει εκτός και αν θες να παίζεις remotely. Η essential είναι μόνο για να παίζεις games που αγόρασες, το online κομμάτι τους πχ gran turismo 7 τους online αγωνες. Παιχνίδια όπως overwatch, fortnight κλπ παίζεις χωρίς συνδρομή.

• Like 1

16 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Βάζεις την extra όσο θες , σίγουρα θα βρεις μερικά παιχνίδια που θα σου αρέσουν εφόσον δεν έχεις ασχοληθεί τελευταία. Η premium σου δίνει και κάτι παλιά από εποχές ps1-3 αλλά δεν αξίζει εκτός και αν θες να παίζεις remotely. Η essential είναι μόνο για να παίζεις games που αγόρασες, το online κομμάτι τους πχ gran turismo 7 τους online αγωνες. Παιχνίδια όπως overwatch, fortnight κλπ παίζεις χωρίς συνδρομή.

Νομίζω το ξεκαθάρισες το κομμάτι συνδρομή. 

Οπότε θα τσεκάρω την λίστα με τα μηνιαία παιχνίδια και αν μαρεσει κάτι θα το βάζω! 

Όσο αφορά το κομμάτι για πιο οικονομικά παιχνίδια ή συνδρομές; 

Υπάρχουν site με καλύτερες τιμές ή αναγκαστικά αγοράζεις μόνο από playstore; (έχουν φτάσει και τα games 80€) 

Βέβαια έχω και την επιλογή για μεταχειρισμένα εφόσον έχω το PS με dvd αλλά θα ήθελα να δω τι άλλες επιλογές υπάρχουν. 

3 minutes ago, Rizas said:

Οπότε θα τσεκάρω την λίστα με τα μηνιαία παιχνίδια και αν μαρεσει κάτι θα το βάζω! 

Υπάρχουν site με καλύτερες τιμές ή αναγκαστικά αγοράζεις μόνο από playstore; (έχουν φτάσει και τα games 80€) 

Βέβαια έχω και την επιλογή για μεταχειρισμένα εφόσον έχω το PS με dvd αλλά θα ήθελα να δω τι άλλες επιλογές υπάρχουν. 

μονο στορε κ βρες εναν φιλο σου να κάνετε gameshare ώστε να πληρώνετε μισα μισα

• Like 1

1 ώρα πριν, Rizas είπε

Αγορά μόνο σε προσφορές από το official. Δυστυχώς τα κλειδαδικα δεν έχουν στοκ από ps games παρά μόνο κάτι ελάχιστα σε καλή τιμή.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Resident Evil 4 - DLC Reveal Trailer & PS VR2 Games

Spoiler

Marvel's Spider-Man 2 - Expanded Marvel's New York 

Spoiler

Marvel's Spider-Man 2 - Digital Deluxe Trailer

Spoiler

Final Fantasy VII Rebirth - Release Date Announce Trailer

Spoiler

State of Play | September 14, 2023

Spoiler

Επεξ/σία από pictorino

13 λεπτά πριν, pictorino είπε

Marvel's Spider-Man 2 - Expanded Marvel's New York 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Στο 2:32. Οταν ενας χαρτης και loading times δουλευουν οπως πρεπει 👍

• Like 4

On 13/09/2023 at 23:53, Nik1239 said:

Αυτό το post διάβασα και περίμενα ότι η παρουσίαση θα είναι όπως και την προηγούμενη φορά, δηλαδή χάλια. Τελικά, όμως, οι προσδοκίες μου διαψεύστηκαν θετικά.

Αναφορά σε κείμενο

Για να ανακοινωθούν καπακια με νεα χρώματα είχαμε νεο ps5  λογικα θα το πανε για την περίοδο των γιορτών .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...