Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, nekrik said:

Αν στο sequel κρατήσουν ολα τα στοιχεία ίδια με το πρώτο και βελτιώσουν κατά πολύ  τον τομέα της ιστορίας, θα μιλάμε για GOTY

Συμφωνώ. Να πολεμάω ένα evil goblin απλά δεν με έπεισε καθόλου. 😄 

Και γενικά έχουν τόσο υλικό σαν σύμπαν και πήγαν και μου βάλανε το πιο χλιαρό story με αδιάφορους χαρακτήρες. Πλην του story του Sebastian οι υπόλοιποι ήταν forgettable.

• Like 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Και 'γω θεωρώ ότι έκανε μεγάλη κοιλιά στα μισά, ξεκίνησε πολύ δυνατά και δυστυχώς δεν συνέχισε έτσι.

Έχουν πει κάτι για story DLC ?

Μέχρι στιγμής όχι. Μόνο φήμες για δεύτερο παιχνίδι βγήκαν, αλλά και αυτές φήμες παραμένουν.

Επιβεβαιωμένο δεν υπάρχει ούτε DLC, ούτε sequel. Προσωπική μου άποψη μετά τη μεγάλη αποδοχή θα τρέξουν το δεύτερο entry.

Δημοσ.

Υποθετικό σενάριο....αλλά αν τελικά κυκλοφορήσει το ps5 slim τους επόμενους μήνες, με βάση απο ό,τι έχουμε δει στο παρελθόν από την Sony, τότε η τιμή στην χώρα μας θα είναι ps5 slim digital 399€ day one και λογικά το ps5 fat digital θα πέσει στα 349€ (αν δεν το κατεργήσουν επίτηδες απο τις μεγάλες αλυσίδες) και το ps5 disc edition 449€! Κάπως έτσι το βλέπω, ειδικά αν θυμηθώ εποχές 2005-2015 της Sony, βέβαια έχουν αλλάξει απο τότε αρκετά, το χειρότερο όμως υπαρκτό γεγονός είναι η άυξηση του ps+, (που πήγαν οι εποχές που στο ps3 είχαμε free access)

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Nokia3210 είπε

Υποθετικό σενάριο....αλλά αν τελικά κυκλοφορήσει το ps5 slim τους επόμενους μήνες, με βάση απο ό,τι έχουμε δει στο παρελθόν από την Sony, τότε η τιμή στην χώρα μας θα είναι ps5 slim digital 399€ day one και λογικά το ps5 fat digital θα πέσει στα 349€ (αν δεν το κατεργήσουν επίτηδες απο τις μεγάλες αλυσίδες) και το ps5 disc edition 449€! Κάπως έτσι το βλέπω, ειδικά αν θυμηθώ εποχές 2005-2015 της Sony, βέβαια έχουν αλλάξει απο τότε αρκετά, το χειρότερο όμως υπαρκτό γεγονός είναι η άυξηση του ps+, (που πήγαν οι εποχές που στο ps3 είχαμε free access)

τιποτα απο αυτα δεν θα γινει , το παλιο digital μεχρι να κυκλοφορήσει το καινούριο  θα εχει φυγει απο την αγορα γιατι υπαρχουν λογικα  λιγα κομματια , το παλιο με το disc δεν υπαρχει κανενας λογος να πεσει η τιμη του γιατι πολυ απλα εχει σαν εξτρα το disc .......

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Nokia3210 είπε

Slim δεν θα είναι, απλώς θα έχει υποδοχή για disk drive και θα αντικαταστήσει και τα δύο που υπάρχουν τώρα.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, sndev είπε

Μονο εγω καταλαβαινω το indie κ 3partys?

Δεν νομίζω να χει τπτ της sony

Διαβαζω οτι παρομοιο ηταν και οταν παρουσιαστηκε το gowr. Λεει "focus", αλλα οχι μονο λογικα. Παντως για το sm2, θα εχει Παρασκευη Gameplay

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Παίζει στο store το Marvel's Avengers Definitive Edition, με όλα τα cosmetics και όλα τα DLC στα 5€, το έχει παιξει κανεις λέτε να αξίζει? 

Σιγουρα δεν αξιζε αρχικη τιμη. Τωρα για 5 ευρω, ποσο εξω να πεσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας κ το spiderman βγαίνει τον άλλο μήνα κ προφανως δεν υπάρχει κάτι άλλο να δείξουν, θελω να πιστεύω πως θα πουν κάτι για το Wolverine. 

Επεξ/σία από ilias78
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sndev είπε

Μονο εγω καταλαβαινω το indie κ 3partys?

Δεν νομίζω να χει τπτ της sony

Να μην ελπίζω δηλαδή για PS5 slim  😆

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...