Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Nik1239 said:

Το hogwarts αξίζει το 50αρικο που έχει τώρα; Έχω δει τις ταινίες και μου άρεσαν αλλά έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με το σύμπαν του και το έχω ξεχάσει πολύ.

Τίμιο παιχνιδάκι.

Ο κόσμος του μαγικός και αν είσαι φαν θα το λατρέψεις στην αρχή ειδικά, το σχολείο είναι απίστευτη εμπειρία.

Απλά η ιστορία του είναι παντελώς αδιάφορη και καταντάει κάπως κουραστικό στα μισά. Για εμένα πάντως είναι ένα παιχνίδι που αξίζει. Το έλιωσα και πήγα και για πλατίνα.

Το καλύτερο στοιχείο του είναι με διαφορά το σύστημα μάχης το οποίο είναι από τα πιο εθιστικά που έχω δοκιμάσει σε παιχνίδια με ξόρκια κτλ.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 2
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 hours ago, Nik1239 said:

Το hogwarts αξίζει το 50αρικο που έχει τώρα; Έχω δει τις ταινίες και μου άρεσαν αλλά έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με το σύμπαν του και το έχω ξεχάσει πολύ.

Εγώ να φανταστείς δεν είμαι fan του Harry Potter και το λάτρεψα το παιχνίδι. Όντως η ιστορία πάντως δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Εγώ να φανταστείς δεν είμαι fan του Harry Potter και το λάτρεψα το παιχνίδι. Όντως η ιστορία πάντως δεν είναι το δυνατό του σημείο.

10 ώρες πριν, Charismo είπε

Τίμιο παιχνιδάκι.

Ο κόσμος του μαγικός και αν είσαι φαν θα το λατρέψεις στην αρχή ειδικά, το σχολείο είναι απίστευτη εμπειρία.

Απλά η ιστορία του είναι παντελώς αδιάφορη και καταντάει κάπως κουραστικό στα μισά. Για εμένα πάντως είναι ένα παιχνίδι που αξίζει. Το έλιωσα και πήγα και για πλατίνα.

Το καλύτερο στοιχείο του είναι με διαφορά το σύστημα μάχης το οποίο είναι από τα πιο εθιστικά που έχω δοκιμάσει σε παιχνίδια με ξόρκια κτλ.

Θα περιμένω τότε κάποια μεγαλύτερη προσφορά μιας και είμαι περισσότερο της καλής ιστορίας 

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κ εγώ πως πρόκειται για όμορφο παιχνίδι, με ψιλό αδιάφορη ιστορία. Δεν είμαι κ εγώ fan των ταινιών του αν κ τις έχω δει. Μέχρι κ να το τερματίσω όλα καλά. Από εκεί κ πέρα όμως κ αν κυνηγάς πλατίνα,  το να βρεις όλα τα collectibles είναι κουραστικό κ βαρετό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει όντως bug στο software του PS5;Εχει σβηστεί απο τον ssd 2-3 φορές 1 συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επίσης, υπάρχει περίπτωση να δεσμεύει extra αποθηκευτικό χώρο;Πχ στο παιχνίδι που σβήστηκε;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 2/9/2023 στις 9:57 ΜΜ, veteranos123 είπε

Το πήρα σήμερα από πλαίσιο. Θα πάω να κάνω έρωτα μαζί του 🤣🤣

IMG_4129.JPEG

IMG_4124.JPEG

IMG_4124.JPEG.582d55b924b28fe66987a17d2c705a4a.JPEGIMG_4129.JPEG.9553d71282f17505882809c9be0e6ac8.JPEGIMG_4128.JPEG.8abf932aebc30630dea82642b48cbf0b.JPEGIMG_4126.JPEG.dd6b48491a81214cd746ea8b04582275.JPEGIMG_4125.JPEG.0360dc46520fe2b7751191fdb4dff4e0.JPEG

Δεν το είχα κάνει παραγγελία, απλά πήγα και το πήρα. Έχει και το παιχνίδι digital αλλά μπορώ να το βάλω όταν βγει

Σε τι τιμή το ειχαν φίλε μου? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Ρε παιδια τα καπάκια υπάρχουν πουθενά?

Αν ισχύει 8 Σεπτ για αποστολές για τις προπαραγγελιες, ίσως βρεθεί κανένα κατάστημα τότε να το ανεβάσει. Μόνο για digital βρίσκω ακόμα διαθέσιμα. 

Δημοσ.
On 04/09/2023 at 01:27, Charismo said:

Τίμιο παιχνιδάκι.

Αν στο sequel κρατήσουν ολα τα στοιχεία ίδια με το πρώτο και βελτιώσουν κατά πολύ  τον τομέα της ιστορίας, θα μιλάμε για GOTY

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...