Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ καινούργιος κάτοχος του PS5 και ερχόμενος από Nintendo switch μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι τα παιχνίδια που υποστηρίζουν gyro controls είναι μετρημένα στα δάχτυλα δυστυχώς και πρέπει να παίζουμε τα fps παιχνίδια με τα thumbsticks και aim assist λες και είμαστε τίποτα νουμπάδες. Θα μου πεις γιατί δεν συνδέεις ποντίκι, αλλα αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνα ps5 θα καθόμουνα στον υπολογιστή μου να παίζω. Τέλος πάντων..

• Like 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα... η εγγύηση στα dualsense ξεκινάει από την ημέρα λειτουργίας του ή από την ημέρα αναγραφής του στην απόδειξη;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Και εγώ καινούργιος κάτοχος του PS5 και ερχόμενος από Nintendo switch μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι τα παιχνίδια που υποστηρίζουν gyro controls είναι μετρημένα στα δάχτυλα δυστυχώς και πρέπει να παίζουμε τα fps παιχνίδια με τα thumbsticks και aim assist λες και είμαστε τίποτα νουμπάδες. Θα μου πεις γιατί δεν συνδέεις ποντίκι, αλλα αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνα ps5 θα καθόμουνα στον υπολογιστή μου να παίζω. Τέλος πάντων..

Ααχχχ,σε νιωθω.Το κανω συνεχεια παραπονο αυτο που τα περισσοτερα first party παιχνιδια της εταιρειας δεν εχουν gyro aiming.

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, manos_777 είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα... η εγγύηση στα dualsense ξεκινάει από την ημέρα λειτουργίας του ή από την ημέρα αναγραφής του στην απόδειξη;

Ημερομηνία αγοράς εννοείται.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dorian είπε

Εχει το digital στο μισό τις κυκλοφορίες day one; Δεν κατάλαβα. Αν δεν έχεις μεγαλο κύκλο φίλων γνωστών  στην περιοχή σου με ps5 για ανταλλαγές δισκάκια νομίζω είναι ψιλοαχρηστο το drive, πιο οικονομικές οι προσφορές του store.  Η αγορά μεταχειρισμένων είναι νεκρη. Πιο πολύ το πήρα με drive για συναισθηματικούς λόγους , παίζει να είναι η τελευταία κονσόλα με φυσικό μέσο. 

εννοω οτι μοιραζομαι το κοστος της αγορας με τους φιλους που κανω game sharing.

Δημοσ.

Μου αρέσει που "προειδοποιούσε" ο Jim Ryan πως η MS θα αυξήσει τις τιμές του gamepass μετά την εξαγορά της ΑΒΚ. Τελικά τις αύξησαν και οι δύο και η Sony δεν φαίνεται να πτοείται. Με αυτές τις πολιτικές θα οδηγήσουν τους καταναλωτές αναγκαστικά να υποστηρίζουν ένα οικοσύστημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε οποιος θελει, μεσω eneba wallet για να κερδισει ενα περιπου 17%, βαζει top up και στην συνεχεια συνδρομη

https://www.eneba.com/psn-playstation-network-card-120-eur-gr-psn-key-greece-2

Για εκπτωτικο κωδικο στο θεμα συνδρομης xbox, ή αν ξερει καποιο ο @sphinxgr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βεβαια περιμενετε μηπως πει η sony οτι η αυξηση γινεται επειδη θα ειναι πλεον day one ολοι οι first party τιτλοι της σαν το gamepass??Εστω στο top tier subcripstion?

Αμφιβαλλω...

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Βεβαια περιμενετε μηπως πει η sony οτι η αυξηση γινεται επειδη θα ειναι πλεον day one ολοι οι first party τιτλοι της σαν το gamepass??Εστω στο top tier subcripstion?

Αμφιβαλλω...

Καλό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι γνωστές απληστίες της Sony του Jim Ryan. Και μερικοί χαίρονται που πάει τρένο το PS5. Καταλάβετε επιτέλους ότι ο ανταγωνισμός συμφέρει εμάς τους καταναλωτές. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ευρώ παραπάνω για αυτές τις συνδρομές της Sony γιατί τα θεωρώ ήδη πολλά για αυτά που προφέρουν. Μόνο σε έκπτωση τιμής αξίζουν, black Friday, days of Play κτλ κτλ.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις προάλλες που έψαχνα σκληρό μου τον εγκρινατε.  Πάρτε τον τωρα και εσεις στην τιμή που τον είχα πάρει πριν ένα μήνα από πλαίσιο 2 τέρατα !!!

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/corsair-ssd-nvme-m-2-2tb-pro-lpx-pcie-gen4-x4_3903877

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, music_lover είπε

Καταλάβετε επιτέλους ότι ο ανταγωνισμός συμφέρει εμάς τους καταναλωτές.

Ή υπάρχει ανταγωνισμός και τα ανεβάζουν και οι 2, ή δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός και κάνει η sony ό,τι θέλει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...