Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Κάτοχος εδώ και λίγο καιρό ενός PS5 και ψάχνω τι παιχνίδια να παίξω. Έχω τερματίσει Last of Us Part 1 και Part 2 τα οποία τα λάτρεψα. Γενικά δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για multiplayer, παρά μόνο για single player campaigns με καλό story.

Γενικώς από παιχνίδια είχα μείνει στάσιμος στο Far Cry 3 (που μου άρεσε πολύ το story του) και το Crysis 2, οπότε προφανώς θέλω να δοκιμάσω κάτι πιο σύγχρονο στα γούστα μου.

Μέσω συνδρομής PS Plus Extra, έχω ήδη κατεβάσει Until Dawn, God of War (2018) και ψάχνω να βρω να δοκιμάσω κι άλλα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, AlienTechGR είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Κάτοχος εδώ και λίγο καιρό ενός PS5 και ψάχνω τι παιχνίδια να παίξω. Έχω τερματίσει Last of Us Part 1 και Part 2 τα οποία τα λάτρεψα. Γενικά δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για multiplayer, παρά μόνο για single player campaigns με καλό story.

Γενικώς από παιχνίδια είχα μείνει στάσιμος στο Far Cry 3 (που μου άρεσε πολύ το story του) και το Crysis 2, οπότε προφανώς θέλω να δοκιμάσω κάτι πιο σύγχρονο στα γούστα μου.

Μέσω συνδρομής PS Plus Extra, έχω ήδη κατεβάσει Until Dawn, God of War (2018) και ψάχνω να βρω να δοκιμάσω κι άλλα. 

Δες το καινούριο god of war κ horizon forbidden west

• Like 1

11 ώρες πριν, AlienTechGR είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Επίσης τα spiderman αν σου αρέσει σαν ήρωας. Το Detroit become human που ανάλογα με τις επιλογές σου εξελίσεται η ιστορία. 

Αν αντέχεις κάτι πιο "βαρυ" gameplayακα το death stranding. Πολυ κουραστικό στην αρχή, αλλά πλεον το έχω φτάσει στις 70 ώρες και περιμενω πως και πως να παιξω κάθε φορά. 

Επίσης αν σου αρέσουν τα souls, bloodborne, demon's souls και elden ring. 

Υπάρχει και το days gone. Δεν το έχω παιξει ακόμα, αλλά όλοι λένε καλά λόγια, όπως και το returnal. 

Τέλος εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και το hades. Δεν είναι παιχνίδι της γενιάς, ούτε κομμένο και ραμμένο για την κονσόλα, όμως για εμένα είναι από τα καλύτερα παιχνιδια που έχω παιξει την τελευταία πενταετια. 

• Like 2

Remote play μέσω dualsense σε android κινητό έχει δοκιμάσει κανείς?
Σχετικά με latency όλα καλά αλλά το keymapping είναι λάθος και δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί. Ουσιαστικά δεν είναι εφικτό να παίξεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 220 € το φορητο που ειχε δειξει η sony.Βασικα το oνομαζει playstation portal.Θα ειναι μεσω streaming μονο.Επισης τα earbuds,πλεον ονομαζονται  pulse explore,στα 220 € και αυτα.Περισσοτερα εδω:

https://blog.playstation.com/2023/08/23/playstations-first-remote-play-dedicated-device-playstation-portal-remote-player-to-launch-later-this-year-at-199-99/

Επισης hands-on απο την συσκευη.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Sad 1

• Moderators
21 minutes ago, dekulinkgr said:

Στα 220 € το φορητο που ειχε δειξει η sony.Βασικα το oνομαζει playstation remote portal player,oτι ναναι ονομα προσωπικα.Θα ειναι μεσω streaming μονο.Επισης τα earbuds,πλεον ονομαζονται  pulse explore,στα 220 € και αυτα.Περισσοτερα εδω:

https://blog.playstation.com/2023/08/23/playstations-first-remote-play-dedicated-device-playstation-portal-remote-player-to-launch-later-this-year-at-199-99/

Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το μηχάνημα, δεν καταλαβαίνω καν πως δουλεύει. Στο κείμενο γράφει:

PlayStation Portal is the perfect device for gamers in households where they might need to share their living room TV or simply want to play PS5 games in another room of the house. PlayStation Portal will connect remotely to your PS5 over Wi-Fi**, so you’ll be able to swiftly jump from playing on your PS5 to your PlayStation Portal.

ενώ στα footnotes γράφει:

**Requires broadband internet Wi-Fi with at least 5Mbps for use. For a better play experience, a high-speed connection of at least 15Mbps is recommended.

Δηλαδή είναι μια συσκευή που θέλει 5 ή 15 Mbps broadband internet για να κάνει local streaming; Εντελώς ακατανόητο.

Η τιμή είναι πολύ τσιμπημένη για αυτό που προσφέρει. Αν φόραγε Android θα έβγαζε νόημα, τώρα το βλέπω να μένει στο ράφι.

25 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Στα 220 € το φορητο που ειχε δειξει η sony.Βασικα το oνομαζει playstation portal.Θα ειναι μεσω streaming μονο.Επισης τα earbuds,πλεον ονομαζονται  pulse explore,στα 220 € και αυτα.Περισσοτερα εδω:

Επισης hands-on απο την συσκευη.

Προσπαθώ να καταλάβω τι παραπάνω θα προσφέρει σε σχέση με ένα οποιοδήποτε smartphone σε PS Remote Play + κάποιο gaming grip. 

6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το μηχάνημα, δεν καταλαβαίνω καν πως δουλεύει. Στο κείμενο γράφει:

PlayStation Portal is the perfect device for gamers in households where they might need to share their living room TV or simply want to play PS5 games in another room of the house. PlayStation Portal will connect remotely to your PS5 over Wi-Fi**, so you’ll be able to swiftly jump from playing on your PS5 to your PlayStation Portal.

ενώ στα footnotes γράφει:

**Requires broadband internet Wi-Fi with at least 5Mbps for use. For a better play experience, a high-speed connection of at least 15Mbps is recommended.

Δηλαδή είναι μια συσκευή που θέλει 5 ή 15 Mbps broadband internet για να κάνει local streaming; Εντελώς ακατανόητο.

Η τιμή είναι πολύ τσιμπημένη για αυτό που προσφέρει. Αν φόραγε Android θα έβγαζε νόημα, τώρα το βλέπω να μένει στο ράφι.

Δεν νομίζω οτι το playstation έχει local streaming γενικά. Ακόμα και από κινητό στο ίδιο δίκτυο να μπείς.

DOA η συσκευή.

• Moderators
5 minutes ago, AlienTechGR said:

Προσπαθώ να καταλάβω τι παραπάνω θα προσφέρει σε σχέση με ένα οποιοδήποτε smartphone σε PS Remote Play + κάποιο gaming grip. 

Λιγότερα προσφέρει από το smartphone σου, στο Remote Play app του smartphone σου μπορείς να streamάρεις και over-the-internet, αυτό σε κλειδώνει στο τοπικό δίκτυο, ενώ παράλληλα απαιτεί και ευρυζωνική σύνδεση χωρίς λόγο.

5 minutes ago, kaliakman said:

Δεν νομίζω οτι το playstation έχει local streaming γενικά. Ακόμα και από κινητό στο ίδιο δίκτυο να μπείς.

Τότε γιατί δεν αφήνει να streamάρεις παντού και λέει μόνο στο τοπικό δίκτυο;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα ειναι day one αγορα 

Ποσοι σα κ μενα; ελάχιστοι πραγματικά πιστευω αλλα θα το θελα να παιζω τα indies κ τα χαζο παιχνιδακια του plus στον κρεβάτι.

Μην μου πειτε κινητα remote play k εξτρα χειριστήρια  tablet ιστορίες σεκαμια περίπτωση η οθονη κ η  άνεση δεν ειναι το ιδιο. 

Επίσης σουπερ λυση για το εξοχικό που παιρνω το switch κ  ξαναγύρναω στο zelda ανα 1 βδομαδα τωρα κ ξεχναω τι δεν εχω κάνει 

Κ τοπικο δυκτιο να θελει ισως με ενα wireguard τελειώνει η ιστορια με hotspot απο το κινητό 

Επεξ/σία από sndev

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Λιγότερα προσφέρει από το smartphone σου, στο Remote Play app του smartphone σου μπορείς να streamάρεις και over-the-internet, αυτό σε κλειδώνει στο τοπικό δίκτυο, ενώ παράλληλα απαιτεί και ευρυζωνική σύνδεση χωρίς λόγο.

Τότε γιατί δεν αφήνει να streamάρεις παντού και λέει μόνο στο τοπικό δίκτυο;

Ακριβώς. Οπότε πραγματικά δε βρίσκω κανένα λόγο ύπαρξης. Προσωπικά Sony handheld θα γούσταρα κάτι σαν το PS Vita αλλά με emulation για PS1 / PS2 / PS3 ώστε να μπορεί να σταθεί ως standalone console. Η συγκεκριμένη υλοποίηση πραγματικά δε μου βγάζει νόημα.

• Like 1

• Moderators

Αυτός στο review λέει ότι υποστηρίζει και over-the-internet streaming από PS5. Στο 04:10.

Οπότε πάμε στο επόμενο ερώτημα: αν σε αφήνει να streamάρεις over-the-internet από την κονσόλα σου, τότε γιατί να μην σε αφήνει να streamάρεις από το cloud κατευθείαν τα games της premium συνδρομής, ακόμα και χωρίς να έχεις PS5;

Μπλέξιμο...

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Τα είχαμε ξανά πει και στην παρουσίαση, αλλά δεν αναφέρει κάπου local. Εσύ το προσθέτεις. Το broadband λόγω σίγουρης σταθερής σύνδεσης μιας και σε πολλές περιπτώσεις το 4g/5g και hot-spot δεν ειναι σταθερό. 

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Οπότε πάμε στο επόμενο ερώτημα: αν σε αφήνει να streamάρεις over-the-internet από την κονσόλα σου, τότε γιατί να μην σε αφήνει να streamάρεις από το cloud κατευθείαν τα games της premium συνδρομής, ακόμα και χωρίς να έχεις PS5;

Μπλέξιμο...

Αρχικά, είναι διαθέσιμα όλα τα παιχνίδια της extra βαθμίδας στο premium για cloud? Δεν νομίζω. Μην ξεχνάμε ότι επίσης βασίζεται και στο android. Δεν το έδειξαν, αλλά ίσως μπορείς να έχεις και το ps remote app για αυτόν τον λόγο? 

Απο την κονσόλα σου έχεις σίγουρα πρόσβαση σε ότι έχεις αφήσει μέσα στο blu ray + όλη την αγορασμένη βιβλιοθήκη σου (ή συνδρομής) 

• Moderators
2 hours ago, SabotazNic said:

Τα είχαμε ξανά πει και στην παρουσίαση, αλλά δεν αναφέρει κάπου local. Εσύ το προσθέτεις. Το broadband λόγω σίγουρης σταθερής σύνδεσης μιας και σε πολλές περιπτώσεις το 4g/5g και hot-spot δεν ειναι σταθερό. 

Εκτός κι αν υπονοείς ότι γράφω εγώ το official blog (με τιμά να πιστεύεις κάτι τέτοιο), οι ίδιοι το γράφουν:

PlayStation Portal is the perfect device for gamers in households where they might need to share their living room TV or simply want to play PS5 games in another room of the house. 

Έχουν μία συσκευή που μπορεί να streamάρει σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και περιορίζουν την ανακοίνωση στο «household»; Δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο σφάλμα το marketing τμήμα της Sony, στο εγγυώμαι. Οπότε κάτι άλλο μας διαφεύγει.

Αρχικά, είναι διαθέσιμα όλα τα παιχνίδια της extra βαθμίδας στο premium για cloud? Δεν νομίζω.

Και τι με αυτό; Θα μπορούσε να υποστηρίζει όσα είναι διαθέσιμα με την συνδρομή, δεν χρειάζεται να είναι όλη η βιβλιοθήκη. Αν ήθελε κάποιος κάτι περισσότερο θα μπορούσε να αγοράσει PS5 και να στριμάρει. Κόβουν ένα feature που δεν χρειαζόταν να το κόψουν, μειώνουν ένα ήδη κουτσουρεμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται το μηχανάκι αυτό.

Μην ξεχνάμε ότι επίσης βασίζεται και στο android.

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό πλέον, μάλλον φέικ ήταν. Ο reviewer του IGN είπε ότι δεν φοράει κανένα OS.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...