Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μην πάρεις τα pulse 3d,είναι αβολα όσο δεν πάει...

καποια αλλη προταση εντος budget? κοιτουσα τα arctis 7p+ που ειναι στα 135+8 αλλα δεν ξερω απο ηχο τι λενε

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, Nik1239 said:

καποια αλλη προταση εντος budget? κοιτουσα τα arctis 7p+ που ειναι στα 135+8 αλλα δεν ξερω απο ηχο τι λενε

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει και αυτά που έχω είναι εκτός του budget σου..

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Προχωράς για τα 7p+. Πολύ άνετα στο κεφάλι που είναι το σημαντικότερο σε ένα gaming headset.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα Pulse 3D λόγω τιμής για αυτά που δίνουν είναι καλά. Καλή μπαταρία μπορώ να πω.

Απλώς έχουν μερικά αρνητικά. Είναι μόνο για την λίγη ώρα , μετά από 2-3 ώρες εμένα πονάνε τα αυτιά μου. Με πιέζουν πολύ. Τώρα καλοκαίρι με τις ζέστες, η δερματίνη  πήγε περίπατο και κόλλησε σε μικρά κομμάτια πάνω μου. Όπως και με όλα βασικά τα overear ακουστικά. Και κάτι Razer που είχα τα ίδια.

Η ένταση τους είναι χαμηλή αλλά έχουν καλό μικρόφωνο. Τα κουμπιά είναι αρκετά βολικά και το 3d τους πολύ πετυχημένο.

Εγώ ανυπομονώ για τα SONY inear που θα βγάλουν, επιτέλους να έχουμε κάτι ασύρματο σε στυλ ψείρας.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tifa_LockHeart είπε

. Τώρα καλοκαίρι με τις ζέστες, η δερματίνη  πήγε περίπατο και κόλλησε σε μικρά κομμάτια πάνω μου. Όπως και με όλα βασικά τα overear ακουστικά. Και κάτι Razer που είχα τα ίδια.

Για καλοκαίρι έχω αυτά https://www.skroutz.gr/s/32151/Koss-KSC75-Ενσύρματα-On-Ear-Ακουστικά-Ασημί.html

Παλαιότερα έπαιζαν στο 20ρικο για τα λεφτά εκπληκτική ποιοτητα. Ακούς τα πάντα , μπάσο φυσικά έχουν λίγο. Πάντως δεν σκάς.

Δημοσ.

Όλα είναι θέμα γούστου. Εμένα τα επίσημα της sony με έχουν βολεψει άπειρα και δεν έχουν χαλάσει καθόλου. Δεν έχει πολύ μπάσο αλλά είναι πολύ ευχαριστημενος

Δημοσ.
14 ώρες πριν, rouxlas86 είπε

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο wall mount σε κάποιο ελληνικό κατάστημα; Ευχαριστώ

IMG_9302.png

Μήπως υπάρχει σε κάποιο Amazon Ευρώπης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...