Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, kostiger είπε

The Order: 1886 pushed visuals hard in 2015 - and still looks stunning today. Plus: an exclusive look at the game running at 60fps on PS5...

https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2023-the-order-1886-pioneered-modern-rendering-techniques-in-2015-and-remains-a-stunning-title-in-2023

Φοβερό game, είχε λίγο παραπάνω cinematics, αλλά ήταν χάρμα 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Φοβερό game, είχε λίγο παραπάνω cinematics, αλλά ήταν χάρμα 

Ήταν λίγο σφηνάκι, αλλά θα συμφωνήσω, ήταν ωραίο..

• Like 1

Παιδιά,το topic είναι κυριολεκτικά ΤΕΡΆΣΤΙΟ, αδύνατο να διαβάσω κάθε post.

Έχω το PS5 εκτός εγγύησης δυστυχώς κ έβγαλε πρόβλημα το blu-ray drive,δε διαβάζει πλέον δισκάκια.

Η απάντηση της αντιπροσωπείας είναι 300€ κ refurbished console, ούτε για πλάκα δεν το σκέφτομαι..

Έχει εμπειρία κάποιος,από επισκευή/αντικατάσταση του drive από καταστήματα που αναλαμβάνουν?

• Sad 1

1 ώρα πριν, filippos001 είπε

Παιδιά,το topic είναι κυριολεκτικά ΤΕΡΆΣΤΙΟ, αδύνατο να διαβάσω κάθε post.

Έχω το PS5 εκτός εγγύησης δυστυχώς κ έβγαλε πρόβλημα το blu-ray drive,δε διαβάζει πλέον δισκάκια.

Η απάντηση της αντιπροσωπείας είναι 300€ κ refurbished console, ούτε για πλάκα δεν το σκέφτομαι..

Έχει εμπειρία κάποιος,από επισκευή/αντικατάσταση του drive από καταστήματα που αναλαμβάνουν?

Τι πρόβλημα εμφανίζει. Ακούγεται κάποιο περίεργος θόρυβος? Θα μπορούσε να είναι απλά το λέιζερ (μπορεί ακόμα και καθάρισμα να θέλει), ή και παραπάνω. Γενικά δεν είναι δύσκολη η επισκευή, αρκεί να υπάρχουν ανταλλακτικά 

15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τι πρόβλημα εμφανίζει. Ακούγεται κάποιο περίεργος θόρυβος? Θα μπορούσε να είναι απλά το λέιζερ (μπορεί ακόμα και καθάρισμα να θέλει), ή και παραπάνω. Γενικά δεν είναι δύσκολη η επισκευή, αρκεί να υπάρχουν ανταλλακτικά 

Βάζω το δισκάκι, προσπαθεί να το διαβάσει κ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κάνει ένα θόρυβο (σαν κρακ...) κ βγάζει μήνυμα μη αναγνώσιμος δίσκος.

Το μόνο που έχω κάνει, είναι να το φυσήξω, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα όμως..

Μ ενδιαφέρει, εννοείται να το φτιάξω κ θέλω αν κάποιος το έχει κάνει..την εμπειρία του.

37 λεπτά πριν, filippos001 είπε

Βάζω το δισκάκι, προσπαθεί να το διαβάσει κ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κάνει ένα θόρυβο (σαν κρακ...) κ βγάζει μήνυμα μη αναγνώσιμος δίσκος.

Το μόνο που έχω κάνει, είναι να το φυσήξω, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα όμως..

Μ ενδιαφέρει, εννοείται να το φτιάξω κ θέλω αν κάποιος το έχει κάνει..την εμπειρία του.

Πάρε τηλ στα console club ή modchip.gr και ρώτα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε και βίντεο από του περίβλημα του «slim» από ότι φαίνεται.

https://twitter.com/bwe_dev/status/1690098165490548737?s=21&t=kJTC0nWSxZ0o17FYwTY0ew

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

Αυτο το ενδιαμεσο μαυρο διακενο στο λευκο καπακι ειναι το τελειωτικο χτυπημα..

Σε αλλα νεα:

https://wccftech.com/lords-of-the-fallen-runs-at-1440p30fps-or-1080p60fps-on-consoles-dev-says-ue5-is-a-huge-leap-in-tech/

Αν παρατηρήσετε τη βάση και τη σχεδιαστική γραμμή που ακολουθείται μετά την πλάγια γραμμή (στη βάση κάτω που σχηματίζεται ενα ανάποδο Δ -> / \ ) όντως το δεξιά "καρουμπαλο" ) θα ειναι το σημείο που θα βρίσκεται το αποσπώμενο drive 😉 #Playstation5Refresh Λογικά θα διατίθεται προς πώληση ξεχωριστή κατηγορία καλυμμάτων γι αυτό το μοντέλο.

Επίσης: Δεν πιστεύω να χρησιμοποιηθεί ΚΑΝ η λέξη Slim. Απλά θα πουν από δω η refresh έκδοση του ps5. Δεν έχει αλλάξει εξάλλου τίποτα το συνταρακτικό, ούτε σε hardware specs, ίδιο, ελαφρώς πιο κοντούλικο θα είναι ~ ελάχιστα εκατοστά

υ.γ. 2: my bet ότι το " Pro " που αναμένεται Q4 24 - ΔΕΝ θα ονομαστεί Pro και απλά θα το πουν " Playstation 5 Edge "

Καλησπέρα, θα πάρω τον άλλο μήνα ps5 και ψάχνω και ένα headset ασυρματο γιατί θα παίζω βράδυ κυρίως. Έχω ένα κουπόνι 50€ από amazon.de. Υπάρχει κάτι αξιόλογο μέχρι 140-150 μαζί με μεταφορικά που να εχει καλό ήχο και το 3d αλλά να συνδέεται και με το pc σχετικά εύκολα; Αλλιώς κάτι με καλώδιο μέχρι 80-100 αξιόλογο; Μικρόφωνο δεν με ενδιαφέρει αν δεν έχει ή αν η ποιότητα του είναι χάλια αλλά ο ήχος είναι καλός , δεν παίζω online games γενικά εκτός από το gt7 που θέλω να πάρω αν και δεν χρειάζεται μικρόφωνο. Τα pulse 3d της sony μου φαίνονται κάπως μικρά και φοβάμαι πως θα κουράζουν μετά από κάνα δυο ώρες.

Έχω συνηθίσει τα coolermaster mh752 που με βολεύουν στο pc αλλά έχει φθαρεί η δερμάτινη και είναι ασύμφορη η αλλαγή οπότε ψάχνω για ένα καινούργιο για gaming σε pc και ps5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...