Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Καλησπέρα παιδιά. Τυχαία πήγα να κατεβάσω το a plague tale innocence που το είχα απ' το ps plus (essential), απ τον Ιουλίο του 2021. Μάλιστα τον Σεπτέμβριο είχα τερματίσει την έκδοση του ps5. Τώρα παρόλο π έχω ενεργή σύνδεση εμφανίζει κλειδωμένη την έκδοση του ps5 και μου επιτρέπει μόνο δοκιμή την έκδοση του ps4. Έχει τύχει κ σε άλλον αυτο; 

Δεν ξέρω σε ποιο τμήμα ακριβώς της σονι να απευθυνθώ 

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το 2κ22 ενώ έχω συνδρομή ενεργή και το είχα το παιχνίδι αρκετό καιρό τώρα μου το βγάζει με λουκετάκι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Καλησπέρα παιδιά. Τυχαία πήγα να κατεβάσω το a plague tale innocence που το είχα απ' το ps plus (essential), απ τον Ιουλίο του 2021. Μάλιστα τον Σεπτέμβριο είχα τερματίσει την έκδοση του ps5. Τώρα παρόλο π έχω ενεργή σύνδεση εμφανίζει κλειδωμένη την έκδοση του ps5 και μου επιτρέπει μόνο δοκιμή την έκδοση του ps4. Έχει τύχει κ σε άλλον αυτο; 

Δεν ξέρω σε ποιο τμήμα ακριβώς της σονι να απευθυνθώ 

1 ώρα πριν, WestMan_swiftsport είπε

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με το 2κ22 ενώ έχω συνδρομή ενεργή και το είχα το παιχνίδι αρκετό καιρό τώρα μου το βγάζει με λουκετάκι 

Κάνε επαναφορα αδειών. Λογικα θα εισαι οκ μετα

Επεξ/σία από vorlon68

Έχω το ίδιο θέμα με το spiderman . Το έχω σε ps4 κανονικά και στο PS5 έχω λουκέτο 🤪

Η επαναφορά αδειών δεν έκανε κάτι. Βαρέθηκα να ασχοληθώ περαιτέρω.

35 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Έχω το ίδιο θέμα με το spiderman . Το έχω σε ps4 κανονικά και στο PS5 έχω λουκέτο 🤪

Η επαναφορά αδειών δεν έκανε κάτι. Βαρέθηκα να ασχοληθώ περαιτέρω.

Έδωσαν δωρεάν αναβάθμιση? Νομιζω κοστίζει 10 η remastered 

Just now, SabotazNic said:

Έδωσαν δωρεάν αναβάθμιση? Νομιζω κοστίζει 10 η remastered 

Σωστά, δεν έδωσαν. Θα έπρεπε όμως να με αφήνει να κατεβάσω την έκδοση του PS4.

To περιφερειακο με τις υψηλοτερες σε αξια πωλησεις στην αγορα των ΗΠΑ ειναι το DualSense Edge controller!

https://gamerant.com/dualsense-edge-bestselling-gaming-accessory/

''This expensive PlayStation 5 controller costs $199.99, a massive increase from the standard DualSense controller which is priced at $69.99. Still, it's an impressive achievement considering the high entry point of the controller.''

• Like 1

Στις 3/8/2023 στις 6:52 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Σωστά, δεν έδωσαν. Θα έπρεπε όμως να με αφήνει να κατεβάσω την έκδοση του PS4.

Εχεις δοκιμάσει μεσα απο το app να κάνεις download to game;

• Like 1

59 minutes ago, vorlon68 said:

Εχεις δοκιμάσει μεσα απο το app να κάνεις download to game;

Όχι δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια γιατί έχω περασμένο το τούρκικο account. Θα το δοκιμάσω.

29 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Όχι δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια γιατί έχω περασμένο το τούρκικο account. Θα το δοκιμάσω.

Α τώρα κατάλαβα ότι θες να το κατεβάσεις στο ps5. Δίπλα από το κλασικό κουμπί έχει 3 τελίτσες. Εκεί αλλάζεις την έκδοση. 

• Like 1

To Red Dead Redemption έρχεται σε PS4 (και PS5 μέσω backwards compatibility) στις 17 Αυγούστου. Δυστυχώς πρόκειται για ένα απλό port και όχι για το φημολογούμενο remaster.  Κρίμα το rdr2 είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και το πρώτο δεν το είχα παίξει ποτέ. 

Nostalgia marketing. Εχω πάρει πολλά τέτοια remasters τα οποία δεν τα χάρηκα τελικά όσο είχα τα είχα χαρεί όταν είχαν πρωτοβγει.

Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις, όπως κάποια εκπληκτικά RE remasters, αλλά είναι γενικά μετρημένα στα δάχτυλα.

1 minute ago, bushidocougar said:

Θα είναι πιο οικονομικό (;) τουλάχιστον αν δεν είναι remaster

Όχι, η τιμή διάθεσης του μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει... 49.99€

• Like 1

The Order: 1886 pushed visuals hard in 2015 - and still looks stunning today. Plus: an exclusive look at the game running at 60fps on PS5...

https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2023-the-order-1886-pioneered-modern-rendering-techniques-in-2015-and-remains-a-stunning-title-in-2023

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...