Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pp6210 είπε

εχω παρει τον 1ΤΒ με 91 ευρω πριν 2 εβδομαδες, ειναι με φουλ ψυκτρα κ χωραει ανετα σε PS5, οι τιμες αν τις πετυχεις ειναι πολυ καλες και για τα δυο μοντελα, απο ποιο μαγαζι σου ηρθε η προσφορα?

Απο πλαίσιο, ειχα ξεχάσει ανοιχτή μια καρτέλα στο browser  του κινητού από αλλο θρεντ εδω που ειχα πετύχει για να τσεκάρω δίσκο κλπ και δεν ξερω αν φταίει αυτό ή τις προάλλες με κουπόνι 20ε παλι σε γιορτή και οχι 10ε όπως τωρα τελευταία που πήρα το mi band 7 με έχουν σταμπάρει !!!!

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Απο πλαίσιο, ειχα ξεχάσει ανοιχτή μια καρτέλα στο browser  του κινητού από αλλο θρεντ εδω που ειχα πετύχει για να τσεκάρω δίσκο κλπ και δεν ξερω αν φταίει αυτό ή τις προάλλες με κουπόνι 20ε παλι σε γιορτή και οχι 10ε όπως τωρα τελευταία που πήρα το mi band 7 με έχουν σταμπάρει !!!!

Και εμεις που προπαραγγειλαμε sm2 collectors, τιποτα. Αχχχ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

τυχερος εισαι φιλε μου, εγω αγορασα PS5 απο αυτους πριν κανενα μηνα, εδωσα κ εμαιλ αλλα δεν... 

Δημοσ.

Εγώ, πάντως, ρε παιδιά ζαχαρώνω αυτόν. Ή τον ίδιο στα 2ΤΒ. Πάρα πολύ καλός vfm. Λίγα reviews που είδα λένε πολύ καλά λόγια. Και από ωμά χαρακτηριστικά write/read επίσης τα πάει εξαιρετικά.

Δημοσ.
11 minutes ago, -WISE- said:

Εγώ, πάντως, ρε παιδιά ζαχαρώνω αυτόν. Ή τον ίδιο στα 2ΤΒ. Πάρα πολύ καλός vfm. Λίγα reviews που είδα λένε πολύ καλά λόγια. Και από ωμά χαρακτηριστικά write/read επίσης τα πάει εξαιρετικά.

Κάποιος τον έχει πάρει από εδώ και ανέφερε ότι είναι μια χαρά 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, pp6210 είπε

τυχερος εισαι φιλε μου, εγω αγορασα PS5 απο αυτους πριν κανενα μηνα, εδωσα κ εμαιλ αλλα δεν... 

Τωρα που το λες και το ps5 απο αυτούς το χα παρει με το rachet πριν δυο χρόνια και κάτι...

Δημοσ.

κανά καλό joystick grip έχετε να προτείνετε γιατί αυτό που είναι στους controller μου έχει φθαρεί τελείως και έχει γίνει κομμάτια 

Δημοσ.
Στις 26/7/2023 στις 11:05 ΠΜ, xenos3 είπε

Από την εμπειρία σας, φτάνει ο 1 ΤΒ ή μπα;

Φτάνει, αλλά με 2 TB μπορείς  να βάζεις να κατεβαίνουν πχ τα καινούρια 5-6-7-10 κάθε μήνα που μπαίνουν ps+ extra , ολα μαζί να τα δοκιμάζεις και να κρατά ς αυτά που θες να παίξεις, λιγο για χαβαλέ ή έως να τα τερματίσεις. Πλέον η διαφορά με την πτώση τιμών ειναι μικρή τα βάζεις τα 2ΤΒ και δεν ξανασχολέισαι μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής του ps5. 

Δημοσ.
Στις 28/7/2023 στις 5:24 ΜΜ, Eddy_Gordo είπε

Πριν λίγο μου ρθε στο μειλ αυτό , αξίζει σαν τιμή και δίσκος; εχει ψήκτρα ή θα τρέχω να του βρω ; 

Έχω το κουπόνι!

Screenshot_20230728-170946_Outlook.jpg

Πάρε τον 2tb με κλειστά μάτια.

Στον πρότεινα σε προηγούμενο ποστ πριν 2 σελίδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα πάρει αυτόν https://www.e-shop.gr/ssd-adata-agammixs70b-2t-cs-xpg-gammix-s70-blade-2tb-nvme-pcie-gen4x4-m2-2280-p-PER.331765 οταν ειχε 104,90€ σε προσφορά. Καμία διαφορα σε ταχύτητα απο τον εσωτερικό.

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mikele13- είπε

Πάρε τον 2tb με κλειστά μάτια.

Στον πρότεινα σε προηγούμενο ποστ πριν 2 σελίδες.

Για κάποιο λόγο (μαλλον τιμής) το μυαλό μου τον ειχε κάνει  delete,  έφυγε η παραγγελία και θα παιχτεί καθαρισμός και ίσως αλλαγή faceplates! 

Ευχαριστώ άπαντες!

• Like 1
Δημοσ.

Φτου, και μόλις πήρα 2 🥲

Οκ, για οικιακή χρήση μπορεί να φαντάζει υπερβολή, αλλά για ίντερνετ καφέ κτλ μπορεί να χρειάζεται για να υπάρχει μια βιβλιοθήκη 200 games κατεβασμένα 

Εδώ πλέον βρίσκεις και σε αεροδρόμια να παίξεις (ανέβασε ο mkbhd για Παρίσι) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...