Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

46 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είναι αληθινό αυτό; 

Όντως θα φοράει android; 

Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση αν ισχύει.

Έχω γράψει την άποψη μου για το project q και παλιότερα και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι DoA.

Τα περί Android μου θύμισε την συγκεκριμένη φήμη:

Qualcomm Is Reportedly In Talks With Nintendo & Sony Over Developing Portable Gaming Device

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 hours ago, Malthador said:

Είναι αληθινό αυτό; 

Όντως θα φοράει android; 

Αν εχει android  θα εχει custom πιστευω , σιγα που θα σε αφηνει να βαλεις και το gamepass  app ,  να παιζεις και  xcloud...

Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο, εφόσον είναι μόνο για remote play.

Είτε παίζεις με το dualsense, είτε παίρνεις το backbone και χρησιμοποιείς κινητό / tablet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο, εφόσον είναι μόνο για remote play.

Είτε παίζεις με το dualsense, είτε παίρνεις το backbone και χρησιμοποιείς κινητό / tablet.

Εμένα η ιδέα του remote μου καλοαρεσει γιατί την τηλεόραση την μοιράζομαι τα βράδια μεταξύ netflix, streaming και gaming ...

Επεξ/σία από bushidocougar

2 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Εμένα η ιδέα του remote μου καλοαρεσει γιατι μην τηλεόραση την μοιράζομαι τα βράδια μεταξύ netflix, streaming και gaming ...

Δεν αντιλέγω με το remote play, σίγουρα βολεύει.

Εγώ λέω για την συγκεκριμένη συσκευή, μιας και remote play μπορείς να κάνεις και με κινητό/tablet όπου όλοι έχουμε.

• Like 1

36 minutes ago, Grim Ripper said:

Δεν αντιλέγω με το remote play, σίγουρα βολεύει.

Εγώ λέω για την συγκεκριμένη συσκευή, μιας και remote play μπορείς να κάνεις και με κινητό/tablet όπου όλοι έχουμε.

κοιτα αυτο δειχνει να εχει αρκετα μεγαλυτερη οθόνη που με το backbone σε πόσες inches κινητό θα παίζει κάποιος

τωρα αν αξίζει τα 200 300 400 ε πόσα θα ζητάνε  ειναι αλλη ιστορία 

• Like 1

Καλησπέρα, μόλις εγκατέστησα το GTA V στο PS5 αλλά την PS4 έκδοση γιατί το έχω σε DVD. Αν κάνω την αναβάθμιση που έχει στα 6€ το save θα το έχω ή θα ξεκινήσει το παιχνίδι απο την αρχή γιατί θα είναι για άλλη έκδοση PlayStation;

6 hours ago, WestMan_swiftsport said:

Καλησπέρα, μόλις εγκατέστησα το GTA V στο PS5 αλλά την PS4 έκδοση γιατί το έχω σε DVD. Αν κάνω την αναβάθμιση που έχει στα 6€ το save θα το έχω ή θα ξεκινήσει το παιχνίδι απο την αρχή γιατί θα είναι για άλλη έκδοση PlayStation;

Μπορείς να μεταφέρεις το save σύμφωνα με αυτό το site

• Moderators
21 hours ago, tsakonass said:

Τροποποιημενο freebsd θα έχει όπως και το 5αρι. Το casing του qlite δεν αποκλείεται να είναι ίδιο με αυτό των φωτογραφιών.

Στο leaked video ξεκάθαρα φαίνεται ότι φοράει Android, που είναι το πιο λογικό και άμεσο imho, πολύ προτιμότερο από το να έγραφαν εξαρχής OS για τέτοιου είδους συσκευή.

On 23/07/2023 at 03:49, mansa2k said:

Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση αν ισχύει.

Έχω γράψει την άποψη μου για το project q και παλιότερα και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι DoA.

Τα περί Android μου θύμισε την συγκεκριμένη φήμη:

Qualcomm Is Reportedly In Talks With Nintendo & Sony Over Developing Portable Gaming Device

Το Android αλλάζει κάπως σημαντικά τα δεδομένα. Το μετατρέπει σε κάτι διαφορετικό από ένα αποκλειστικά remote play machine, ουσιαστικά θα είναι ένα τάμπλετ με κουμπωμένα hard controls που φέρει τη σφραγίδα της Sony. Στα $300 θα είναι πολύ προτιμότερη επιλογή από κάτι Xiaomi και κάτι Huawei.

Αν είναι remote play only συσκευή, εννοείται ότι θα πουλήσει ελάχιστα. Αλλά αν έχει Android και Play Store ανοίγει άλλος ορίζοντας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει και 3ο μη ανακοινωθεντα τιτλο στα σκαρια η Insomniac..

https://gamingbolt.com/insomniac-is-working-on-a-third-unannounced-aaa-game

Επεξ/σία από kostiger

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...