Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πηρα και εγω σημερα του ανιψιου απο γερμανο για την επιστροφη ποντων.Πιστευω ειναι καλο δωρο που τωρα θα παει φοιτητης.Βεβαια μονο fifa παιζει δυστηχως

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω μια ερώτηση, άμα γνωρίζεις κάποιος... θέλω να πάρω το ps5 από το πλαίσιο με τιμολόγιο αλλά έχω κι ένα πιστωτικό στο όνομα μου που θα ήθελα να το βάλω. Είναι κανείς εδώ μέσα που γνωρίζει άμα μπορώ να το κάνω;; ή ακόμα να είναι κάποιο παλικάρι που να δουλεύει στο πλαίσιο και να πάω να το πάρω... 

Δημοσ.
On 08/07/2023 at 22:43, dekulinkgr said:

Μια χαρα,περιμενα την εκπτωση για να παρω δωρο του ανιψιου που του το υποσχεθηκα.

Ελπιζω να σκέφτηκες και τον άλλον ανιψιό σου πολυαγαπημένε μου... θείε!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manos_777 είπε

έχω μια ερώτηση, άμα γνωρίζεις κάποιος... θέλω να πάρω το ps5 από το πλαίσιο με τιμολόγιο αλλά έχω κι ένα πιστωτικό στο όνομα μου που θα ήθελα να το βάλω. Είναι κανείς εδώ μέσα που γνωρίζει άμα μπορώ να το κάνω;; ή ακόμα να είναι κάποιο παλικάρι που να δουλεύει στο πλαίσιο και να πάω να το πάρω... 

Μπορεις, αλλα θα πρεπει ειτε να πας σε φυσικο καταστημα ειτε να παρεις τηλ ωστε να χρεωσουν το υπολοιπο που θα μεινει μετα το πιστωτικο. Πριν μπει το ηλεκτρονικο αρθρο 39α και επρεπε να παρεις τηλ για την διαδικασια, ειχα παρει απο τον Κωτσο το switch, και εκαναν την αποφορολογηση μεσω τηλ και πληρωσα λεγοντας τα στοιχεια της καρτας μου. 

Ισως να γινεται και αν απλα βαλεις παραγγελια με αντικαταβολη και αναφερεις οτι εχεις πιστωτικο (παλι μεσω τηλ θα μαθεις)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AcidRain1 είπε

Να ρωτήσω κάτι παρακαλώ . Θέλω να πάρω ένα μόνιτορ να συνδέσω το πλέι αλλά να έχει 2.1 . Έχω βρει ένα LG 48GQ900-B OLED HDR αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ γνώστης θέλω να μάθω το εξής . Έχω ακούσει ότι έχουν κάτι που λέγεται burn in και καίγονται. Αυτο το μόνιτορ είναι οκ η θα καεί? Αν δεν κάνει αυτό ποιο είναι το καλύτερο μόνιτορ ? 35-50 ιντσες για το πλέι ? 

εγώ εδώ και κάποιους μήνες πήρα το Gigabyte m28u και ζω ένα τελείως διαφορετικό play5 , και μετανιώνω που τόσο καιρό δεν είχα αγοράσει μόνιτορ και έπαιζα σε τηλεόραση....

Είναι καλή πρόταση σου την συστήνω.

• Thanks 1
Δημοσ.
57 minutes ago, Tifa_LockHeart said:

εγώ εδώ και κάποιους μήνες πήρα το Gigabyte m28u και ζω ένα τελείως διαφορετικό play5 , και μετανιώνω που τόσο καιρό δεν είχα αγοράσει μόνιτορ και έπαιζα σε τηλεόραση....

Είναι καλή πρόταση σου την συστήνω.

Την πήρα τελικά από το eshop την είχε προσφορά. Μένει να δω πως είναι και θα επανέλθω. Ευχαριστω πολύ ! 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, AcidRain1 είπε

Την πήρα τελικά από το eshop την είχε προσφορά. Μένει να δω πως είναι και θα επανέλθω. Ευχαριστω πολύ ! 

Καμια σχεση η τιβι που ρωτησες αρχικα, με το μονιτορ (αλλες ιντσες, features). Και οχι, τα oled δεν κανουν Burn in πλεον τοσο ευκολα, ποσο μαλλον σε gaming χρηση (εκτος αν το ξεχασεις στο μενου ανοιχτο, καθε μερα)

Δημοσ.
12 minutes ago, SabotazNic said:

Καμια σχεση η τιβι που ρωτησες αρχικα, με το μονιτορ (αλλες ιντσες, features). Και οχι, τα oled δεν κανουν Burn in πλεον τοσο ευκολα, ποσο μαλλον σε gaming χρηση (εκτος αν το ξεχασεις στο μενου ανοιχτο, καθε μερα)

Όχι εγώ το μόνιτορ πήρα απλά επειδή τον χειμώνα παίζω αρκετά 3-4-5 ώρες την μέρα λέω μηπως αυτό το burn in μου την έβγαζε οφ . Οπότε κάθε φορά που θα θέλω να κάνω κάτι για ώρα θα το κλείνω για να μην πάθει τίποτα σωστά. ? Δεν μπορώ πχ επειδή θα είναι συνδεδεμένη και στον υπολογιστή να το παρατήσω ανοιχτό όλη νύχτα έτσι?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AcidRain1 είπε

Όχι εγώ το μόνιτορ πήρα απλά επειδή τον χειμώνα παίζω αρκετά 3-4-5 ώρες την μέρα λέω μηπως αυτό το burn in μου την έβγαζε οφ . Οπότε κάθε φορά που θα θέλω να κάνω κάτι για ώρα θα το κλείνω για να μην πάθει τίποτα σωστά. ? Δεν μπορώ πχ επειδή θα είναι συνδεδεμένη και στον υπολογιστή να το παρατήσω ανοιχτό όλη νύχτα έτσι?

Οχι, οι oled δεν πρεπει να εχουν σταθερη εικονα. Για λιγες ωρες δεν εγινε κατι, αλλα οχι να ειναι καθε νυχτα.

Απλα βαζεις την οθονη να κλεινει μετα απο 45 λεπτα, και εισαι οκ (για το Pc)

Περισσοτερα εδω:

https://www.insomnia.gr/forums/forum/64-τηλεoράσεις/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Naughty Dog Co-President Evan Wells is Retiring at the End of the Year.

With the departure of Evan Wells, co-president Neil Druckmann will take over complete leadership of the studio behind Uncharted and The Last of Us.

Αυτο το τελευταιο δεν θα αρεσει σε οσους δεν αρεσε η κατευθυνση που πηρε το TLOU II  , αλλα ετσι εχουν τα πραγματα.

https://gamingbolt.com/naughty-dog-co-president-evan-wells-is-retiring-at-the-end-of-the-year

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1
Δημοσ.
On 12/07/2023 at 13:31, kostiger said:

Αυτο το τελευταιο δεν θα αρεσει σε οσους δεν τους αρεσε η κατευθυνση που πηρε το TLOU II  , αλλα ετσι εχουν τα πραγματα.

Αφού έτσι κι αλλιώς ό,τι ήθελε έκανε ο Neil. Όλα έχουν μπει στη δική του κατεύθυνση εδώ και πάρα πολύ καιρό...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Στο ps5 σε ποια κατηγορία παιζει πανω-κατω ξέρουμε;

δεν ειναι συγκρισιμα αυτη τη στιγμη. το ps5 εχει 3 επιλογες

Performance & ray tracing - 1080p - 1400p / 60fps

Standard performance  (no ray tracing) - 1080p-1800p (variable) / 60fps

Fidelity & ray tracing - 1296p-2160p (variable) / 30fps

Aλλα δεν ειναι μονο η αναλυση, το ray tracing κ το framerate, υπαρχουν πολλα πραγματα που αλλαζουν (σκιασεις, antialiasing, artifacts, draw distance, effects, textures, αριθμος απο περιφεριακα σκηνικα/εχθρους/npcs, fog/smoke κλπ κλπ).

Μολις βγει το παιχνιδι, τοτε θα μπορουμε να δουμε καλύτερα που περιπου στεκεται το ps5 απεναντι σε στα PC requirements

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...