Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Δεν μπορώ να ανοίξω με τίποτα το NAT στο ps5 και μου βγάζει συνέχεια moderate, είχα το ίδιο θέμα με το xbox αλλά μίλησα με τον παροχo μου και μου το έφτιαξε αμέσως αλλά στο ps5 για κάποιο λόγο είναι μόνιμα moderate (type 2) το NAT, δοκίμασα τα πάντα τι port άνοιξα τη χίλια δυο δε θέλει να γίνει open, γνωρίζει κάποιος πως να το ανοίξω εν τέλη και αν θα έχω θέμα να είναι moderate το NAT? Γιατι δε βλέπω λύση

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα κατεβαζωντας apple TV απο το store , δινει 6 μηνες free με το PS5 και 3 μηνες με το PS4..  Ηδη το ενεργοποιησα 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα κατεβαζωντας apple TV απο το store , δινει 6 μηνες free με το PS5 και 3 μηνες με το PS4..  Ηδη το ενεργοποιησα 

Τι free? Ps plus συνδρομη free εννοείς? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Δεν μπορώ να ανοίξω με τίποτα το NAT στο ps5 και μου βγάζει συνέχεια moderate, είχα το ίδιο θέμα με το xbox αλλά μίλησα με τον παροχo μου και μου το έφτιαξε αμέσως αλλά στο ps5 για κάποιο λόγο είναι μόνιμα moderate (type 2) το NAT, δοκίμασα τα πάντα τι port άνοιξα τη χίλια δυο δε θέλει να γίνει open, γνωρίζει κάποιος πως να το ανοίξω εν τέλη και αν θα έχω θέμα να είναι moderate το NAT? Γιατι δε βλέπω λύση

Ειναι θέμα router. Ποιο παλία ειχα το ιδιο πρόβλημα με το NAT στο PS4 και όταν χαλασε το router και η Forthnet μου έδωσε καινουργιο στο PS4 το ΝΑΤ εγινε type 2 απο type 3 χωρις να κάνω τίποτα.

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
9 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, πάντως εγώ που είχα θέμα με το Elden Ring και δεν μπορούσα να παίξω co-op, μετά από κόπο έμαθα ότι έφταιγε το NAT. Εφόσον μέσω του παρόχου μου το έκανα Type 2 όλα δούλεψαν σωστά. Τώρα πλέον το έχω μόνιμα σε Type 2 και δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα. Εσύ θέλεις να το αλλάξεις από Type 2 σε Type 1?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, -WISE- είπε

Free Apple TV για 6 μήνες

Απλα το κατεβάζω απ το ps store και μετά θα μπορώ να παρακολουθώ και από το pc ή τη smart tv ή πρέπει μόνο απ τη κονσολα? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Απλα το κατεβάζω απ το ps store και μετά θα μπορώ να παρακολουθώ και από το pc ή τη smart tv ή πρέπει μόνο απ τη κονσολα? 

Από όπου θες. Οι 6 μήνες πιστώνονται στο λογαριασμόApple που θα φτιάξεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Από όπου θες. Οι 6 μήνες πιστώνονται στο λογαριασμόApple που θα φτιάξεις.

Καλή φάση, και μετά μπορώ να κάνω ακύρωση για να μου μείνουν οι δωρεάν μηνες δεν θα με χρεώσει κάτι έτσι? 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Καλή φάση, και μετά μπορώ να κάνω ακύρωση για να μου μείνουν οι δωρεάν μηνες δεν θα με χρεώσει κάτι έτσι? 

Ναι, κάνεις ακύρωση ώστε να μην σε ξαναχρεώσει στο τέλος του εξαμήνου.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο τράβηξα τη σκονη απ το συλλέκτη σκόνης του ps5 από μια τρύπα που έχει για αυτό το σκοπό με μια σκούπα 2000watt, μήπως υπάρχει περίπτωση να έκανα κάποια ζημιά? 

53 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Ναι, κάνεις ακύρωση ώστε να μην σε ξαναχρεώσει στο τέλος του εξαμήνου.

Τη συνδρομή είναι αυτή στις μισές ταινίες μου ζητάει λεφτά, δεν υπάρχει κάποιο φίλτρο να μου βγάζει τις δωρεάν μόνο? 

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο το CoD Cold War???? 276GB!!!!! Αν δεν ειχα βάλει δισκο στο PS5 θα καθόμουν στον άξονα y απο θέμα χώρου.....

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Τι ειναι αυτο το CoD Cold War???? 276GB!!!!! Αν δεν ειχα βάλει δισκο στο PS5 θα καθόμουν στον άξονα y απο θέμα χώρου.....

Μία από τα ίδια, χθες κουμπωσα έναν 2 tb και βρήκα την υγειά μου 😎

Ειναι απαγορευτικό να έχεις ps5 και να μένεις με τα 668gb που σου δίνει με την αγορά γιατί με 2 παιχνιδια επιπέδου cod έχει γεμίσει 😂

Screenshot_2023-07-05-16-50-28-324_com.miui.gallery-edit.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Τη συνδρομή είναι αυτή στις μισές ταινίες μου ζητάει λεφτά, δεν υπάρχει κάποιο φίλτρο να μου βγάζει τις δωρεάν μόνο?

Πας στην καρτέλα apple tv και εκεί έχει μόνον ότι είναι παραγωγής apple και άρα δωρεάν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...