Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gust είπε

παιδιά έχουν πει τίποτα για story dlc?. Θα το ήθελα το deluxe αλλα αν είναι να γίνει η δουλειά σαν το ff15 που το αρχικό ήθελε και ένα κάρο dlc για να ολοκληρωθεί να περιμένω για την πλήρη έκδοση. Δεν με ενδιαφέρουν αισθητικά dlc Κλπ. Αρκεί η ιστορία να έχει conclusion

Όχι. Είναι ολοκληρωμένο αυτή τη φορά.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Ρε παιδιά εσείς που το παίζετε σε 30fps και αυτό και άλλα παιχνίδια, δε νιώθετε το "lag"? Δεν μιλάω για θέμα οπτικό κτλ. αλλά στο χειρισμό δεν σας ενοχλεί η καθυστέρηση στις κινήσεις και ότι όλα γίνονται πιο αργά? Εγώ είμαι ο περίεργος?

Άσε, περνάω όλα της FromSoftware αυτόν τον καιρό και πήγα από Demon Souls σε Bloodborne και οριακά δεν το έσβησα επιτόπου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θυμάμαι να έχω παιξει ξανά action παιχνίδι με τόσο μακροσκελή και συχνά cutscenes...ελπίζω να αλλάξει μετά.

Επεξ/σία από gtsoui
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα follow up από εμένα για όποιον το ενδιαφέρει το Ff16.

Έχει πολύ καλό HDR και μετά από ένα σημείο οι μάχες γίνονται επικές.

Μπορεί να έχει αρκετό δράμα και μπλα μπλα αλλά εάν συνεχίσει έτσι  φαντασμαγορικο πάει για Game of the Year.

Το γύρισα σε 30 fps τελικα γιατί από τα πολλά drops τα μάτια μου κάηκαν.. 

Μου πήρε αρκετή ώρα αλλά προσαρμοστηκα καπως.

Όταν θα βγει στο PC και θα μπορέσουμε να το τρέξουμε με τριψήφια fps θα είναι καθηλωτικο..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ff16... Πολύ θολούρα στο performance mode.. Κρίμα γιατί ταιριάζει γάντι! Το δεύτερο ενοχλητικό είναι αυτή η ξενέρωτη χρωματική παλέτα που έχουν διαλέξει! Εντελως άψυχα χρώματα!! Ναι μεν στα εφέ το hdr είναι ωραίο αλλά γενικά τα χρώματα και ειδικά μέρα τα βρίσκω εντελώς μουντά!! Γενικά δείχνει να είναι επος το παιχνιδι πάντως!! 

Επεξ/σία από metallica 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, metallica 13 said:

Ff16... Πολύ θολούρα στο performance mode.. Κρίμα γιατί ταιριάζει γάντι! Το δεύτερο ενοχλητικό είναι αυτή η ξενέρωτη χρωματική παλέτα που έχουν διαλέξει! Εντελως άψυχα χρώματα!! Ναι μεν στα εφέ το hdr είναι ωραίο αλλά γενικά τα χρώματα και ειδικά μέρα τα βρίσκω εντελώς μουντά!! Γενικά δείχνει να είναι επος το παιχνιδι πάντως!! 

Mαλλον καποια ρυθμιση στην tv η δεν εχεις πετυχει το gamma σωστα γιατι εγω δεν βλεπω μουντα και αψυχα χρωματα..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, metallica 13 είπε

Αν έχει ή tv σου ρύθμιση για frame insertion (motion plus) ενεργοποίησε το, κάνει θαύματα, παίζω σε graphics mode και μου κάνει τα fps 60, ότι καλύτερο ενεργοποίησε το και θα με θυμηθείς. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Παίζοντας το FF16, μπορώ να πω ότι κανένα άλλο παιχνίδι μέχρι στιγμής δεν μου χει δημιουργήσει τόσο πολύ την ανάγκη να το τερματίσω για να γράψω στο αντίστοιχο θέμα τις εντυπώσεις μου.

• Like 4
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το franchise, αξίζει να το πιάσει?! 🫤

Έχω ξεμείνει από games.

Πιστεύω μπορείς άνετα. Οι ιστορίες είναι αυτόνομες.

Μια δοκιμή θα σε πείσει. Εμένα το demo με έπεισε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ final fantasy και πότε δεν μου έλεγαν κάτι (δεν ήξερα καν ότι βγαίνει αυτές τις μέρες...). Μετά από τα σχόλια εδώ έπαιξα το demo. 

Μόλις τελείωσα έφυγε και το 80αρι :) Ευχαριστώ, υποθέτω;

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση πάλι. Προσφατα έβαλα ps+ extra από essential. Παρατήρησα ότι πολλά (ή όλα δεν ειμαι σιγουρος) παιχνίδια στον κατάλογο extra μπορείς να τα κάνεις να μπουν στην βιβλιοθήκη σου πατώντας add to library. έχει νόημα να το κάνεις ή αν αφαιρεθούν θα βγουν από την βιβλιοθήκη σου ; ( με ενεργή συνδρομή πάντα μιλάμε)

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Dorian είπε

έχει νόημα να το κάνεις ή αν αφαιρεθούν θα βγουν από την βιβλιοθήκη σου ; ( με ενεργή συνδρομή πάντα μιλάμε)

Δεν εχει νοημα. Αν αφαιρεθουν απο την βιβλιοθηκη, ή πεσεις στην essential δεν θα εχεις προσβαση. Παντα προσβαση με ενεργη συνδρομη εχεις με τα δωρεαν του μηνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...