Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι καλό να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για όλους όσους δεν γνωρίζουν καθόλου αγγλικά ή γνωρίζουν σε επίπεδο που δεν τους επιτρέπει να παρακολουθήσουν σωστά το παιχνίδι.

• Like 6
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Εγώ προτιμώ τους αγγλικούς σε παιχνίδια σε περίπτωση που μου ξεφύγει κάτι γιατί η μετάφραση στα ελληνικά δεν μεταφέρεται συνήθως με το ύφος που πρέπει. 

Άμα βλέπεις πολύ ξένο content δεν έχεις ανάγκη ούτε τα subs

Όποιος βλέπει Ελληνική τηλεόραση και τα πάντα στα Ελληνικά, δεν πρόκειται να μάθει ποτέ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Ωραία πράγματα. 😛

Ούτε τσάμπα (από άποψη εμφάνισης)

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Για τους 2/10 που θέλουν ελληνικά είναι καλή είδηση.

Για όλους είναι καλή είδηση. Ειναι καιρός πλέον οι εταιρίες να συμπεριλαμβάνονται ΚΑΙ την ελληνική γλώσσα στα παιχνίδια τους. Όπως με άλλες.

• Like 13
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Για τους 2/10 που θέλουν ελληνικά είναι καλή είδηση.

Για ενα παιδακι 10 χρονών μια χαρα θα τον βοηθήσουν,  καλό είναι να υπάρχουν παντού. Μην κρίνουμε μόνο από την δική μας οπτική τα πράγματα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Για ενα παιδακι 10 χρονών μια χαρα θα τον βοηθήσουν,  καλό είναι να υπάρχουν παντού. Μην κρίνουμε μόνο από την δική μας οπτική τα πράγματα...

Αν το σκεφτείς καλύτερα μάλλον ισχύει το αντίθετο

Τα Αγγλικά είναι αυτα που θα τον βοηθήσουν και ειδικά αργότερα στη ζωή του. Εγώ εμάθα πολλά απ' τα παιχνίδια, που στην εποχή μου δεν υπήρχαν Ελληνικά ούτε για αστείο στα games

Ευκολο το comfort zone αλλά δεν κάνει και πολύ καλό

• Like 4
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, firepc είπε

Αν το σκεφτείς καλύτερα μάλλον ισχύει το αντίθετο

Τα Αγγλικά είναι αυτα που θα τον βοηθήσουν και ειδικά αργότερα στη ζωή του. Εγώ εμάθα πολλά απ' τα παιχνίδια, που στην εποχή μου δεν υπήρχαν Ελληνικά ούτε για αστείο στα games

Ευκολο το comfort zone αλλά δεν κάνει και πολύ καλό

Αργότερα μπορεί, στη συγκεκριμένη οχι,  δεν χρειάζεται κάποιος να ταλεπωρειται για κάτι που εχει φτιαχτεί για διασκέδαση.  Κι εγω ειχα μάθει λεξιλόγιο τότε που δεν υπήρχαν αλλα σε πολλά παιχνίδια δεν καταλάβαινα τι έκανα και χρησημοποιουσα λεξικό και μου χαλούσαν την ιστορία-υποθεση και την εμπειρία γενικά.  Καλό είναι να υπάρχουν σαν επιλογή. 

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

χρησημοποιουσα λεξικό

και εγώ το ίδιο, ειδικά με τα adventures 😄

Τσπ, είναι στη φύση του ανθρώπου να επιλέγει το εύκολο και το άνετο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...