Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος ΑΑΑ τίτλος για release μέσα στο 2024 που να αφορά PS4. Αν το PS5 κάνει 2-3 καλές χρονιές σε τίτλους, δεν είναι απίθανο 2-3 χρόνια πριν το release date του PS6 (q4 2028) να έχουμε pro. Κουβέντα να γίνεται πάντα, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανείς από εμάς για το pro edition σε αυτή την φάση. Το 2026 το ξανασυζητάμε.

Κι εγώ πιο πολύ περίεργος είμαι για το πως θα είναι το slim edition.

Ακόμα κι ετσι αν έως τότε εχουνε βγει αξιόλογα παιχνίδια και έχω υλικό να ασχοληθώ με το "basic ps5" μπορώ να ζήσω και κάνα 2 χρόνια χωρίς ps5 pro και απλά πάω για το ps6 όταν και αν μια και καλή. Γνώμη μου. Τώρα αν κάποιος έχει περισσότερο χρόνο από μένα και έχει τερματίσει τα πάντα και διψάει τόσο για next gen τίτλους που να υποστηρίζουν τη δύναμη του ps5 pro που δε νομίζω πως θα είναι και τόσοι πολλοί τότε ίσως και να έχει κάποια περισσότερη λογική η αγορά του για το συγκεκριμένο κοινό. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Είναι που το rachet ήταν εφικτό μόνο με την αρχιτεκτονική του ssd του ps5... 

Οταν γινοταν συγκριση με το ps4, ισχυε αυτο. Ποτε δεν ειπαν οτι δεν μπορει να δουλεψει στο pc.

• Like 4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stafftw είπε

Καλά έτσι όπως βγήκε το last of us, δεν παίρνω και όρκο οτι θα δουλεύει

To έχει αναλάβει η Nixxes το Ratchet οπότε δεν υπάρχει φόβος πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stafftw είπε

Καλά έτσι όπως βγήκε το last of us, δεν παίρνω και όρκο οτι θα δουλεύει

Το συγκεκριμένο port έχει αναλάβει η nixxes οπότε (λογικά) θα βγει μια χαρά.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Οταν γινοταν συγκριση με το ps4, ισχυε αυτο. Ποτε δεν ειπαν οτι δεν μπορει να δουλεψει στο pc.

Καλά..Κάτσε μην τρέχει κομπλέ σε HDD στο PC και γελάσει ο κάθε πικραμένος..

Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύετε πως είναι θέμα ταλέντου; Απλά τους είπε να βιαστούν να το βγάλουν και βγήκε unoptimized af.Ξαφνικά απέκτησαν ταλέντο και ένα μήνα μετά τρέχει καλύτερα (αν και από ότι διαβάζω επιδέχεται βελτίωσης). Το μόνο που δέχομαι σαν επιχείρημα είναι να μου πείτε ότι αν την "πιέσει" η Σονυ, θα πατήσει πόδι και θα πει: Θα το βγάλω όπως και οποταν είναι τέλειο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, stafftw είπε

Δηλαδή πιστεύετε πως είναι θέμα ταλέντου; Απλά τους είπε να βιαστούν να το βγάλουν και βγήκε unoptimized af.Ξαφνικά απέκτησαν ταλέντο και ένα μήνα μετά τρέχει καλύτερα (αν και από ότι διαβάζω επιδέχεται βελτίωσης). Το μόνο που δέχομαι σαν επιχείρημα είναι να μου πείτε ότι αν την "πιέσει" η Σονυ, θα πατήσει πόδι και θα πει: Θα το βγάλω όπως και οποταν είναι τέλειο

To last of us είχε ίσως μια πίεση να βγει στο pc για να είναι κοντά στη σειρά.

Μπορεί να είναι θέμα βιασύνης, μπορεί να είναι και θέμα ταλέντου. Γενικά τα ports της sony στο pc ήταν καλά. Πχ spiderman, god of war, days gone. To Horizon βέβαια αν θυμάμαι καλά είχε κάποια θέματα.

Τώρα αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Nixxes έχει ξαναδουλέψει σε port της Insomniac με το Spiderman και εκεί δεν είχαμε θέματα.

Ολα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις μέχρι να δούμε το Ratchet να παίζει στο pc.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...