Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην περιμένεις τρελές εκπτώσεις. Αν θα γίνουν εκπτώσεις θα είναι οι γνωστές.παιχνιδια στο δεκάρικο,και ps5 με drive κάτω από 500ευρω.Σε 2 βδομάδες σχεδόν έχουμε Πάσχα. Απο την επόμενη εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσουν οι πασχαλινές εκπτώσεις.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Σε όσες εκπτώσεις έχουν παίξει τον τελευταίο χρόνο, το συγκεκριμένο bundle δεν μπαίνει ποτέ σε έκπτωση - ή θα δίνουν σε εκπτωση την PS5 έκδοση ή θα δίνουν κάποιο bundle της PS4 (GTA V + Great Shark ή κάτι τέτοιο). 

Σε καμμία περίπτωση, όμως, δεν αξίζει εκτός κι αν είσαι trophy hunter καθώς το online εχει ξεχωριστή πρόοδο σε κάθε έκδοση.

Είσαι σίγουρος ότι δεν είχε ποτέ έκπτωση το Bundle τον τελευταίο χρόνο;

Εγώ νομίζω είχε έκπτωση και βρήκα μια ιστοσελίδα που το αναφέρει.

Ναι ξέρω ότι το online έχει ξεχωριστή πρόοδο σε κάθε έκδοση.

Και το PS5 έχει νέα χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο PS4 και όπως είπες δεν αξίζει εκτός αν είσαι trophy hunter

Απλά λέω αν έχει ίδια τιμή με έκπτωση το Bundle γιατί να μην έχω και τις 2 εκδόσεις;

https://psprices.com/region-gr/game/5286075/grand-theft-auto-v-ps4tm-ps5tm

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Έχεις ps4? 

Όχι μόνο PS5 αλλά παίζει και η έκδοση του PS4 στη νέα κονσόλα.

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Westcoast είπε

Όχι μόνο PS5 αλλά παίζει και η έκδοση του PS4 στη νέα κονσόλα.

Και τότε τι να κάνεις την ps4 έκδοση?

Πάντως στο πάνω γράφημα από ότι καταλαβαίνω το Bundle ήταν σε έκπτωση πριν 1.5 χρόνο για τους ps plus χρήστες. 

Anyway, εσύ ξέρεις 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Westcoast είπε

Είσαι σίγουρος ότι δεν είχε ποτέ έκπτωση το Bundle τον τελευταίο χρόνο;

Εγώ νομίζω είχε έκπτωση και βρήκα μια ιστοσελίδα που το αναφέρει.

Ναι ξέρω ότι το online έχει ξεχωριστή πρόοδο σε κάθε έκδοση.

Και το PS5 έχει νέα χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο PS4 και όπως είπες δεν αξίζει εκτός αν είσαι trophy hunter

Απλά λέω αν έχει ίδια τιμή με έκπτωση το Bundle γιατί να μην έχω και τις 2 εκδόσεις;

https://psprices.com/region-gr/game/5286075/grand-theft-auto-v-ps4tm-ps5tm

Εσύ ξέρεις καλύτερα, αλλά από το καλοκαίρι του 2023 που χαζεύω που και που τις εκπτώσεις, δεν το έχω δει σε προσφορές.

Χωρίς καν να ξέρω ότι τρέχουν ήδη νέες εκπτώσεις, έχουν κάνει πάλι αυτό που έγραψα παραπάνω και κάνουν κάθε φορά, δλδ δίνουν την απλή έκδοση για το PS5 στα 20€ και την έκδοση για PS4 μαζί με κάρτα για το online στα 15-20€ κι άνω.

Ο μόνος λόγος που θα άξιζε να το κάνεις θα ήταν αν είχες και τις δύο κονσόλες και ήθελες να παίζεις πότε στη μία πότε στην άλλη, ή να παίζεις εσύ στο PS5 και κάποιος άλλος, να παίζει στο PS4 με μία έκδοση, αλλά καλύτερα για μένα, πάρε τα δισκάκια ξεχωριστά από το Skroutz. Ή πάρε μια 50άρα κάρτα από to instant gaming με 40€ και πάρε τα έτσι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...