Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δεν είμαι σίγουρος για το αν η ερώτηση είναι στην σωστή κατηγορία.

Η ερώτηση είναι η εξής:

Όταν κάποιος έχει δυο λογαριασμούς. Ο ένας απλά για να παίζει τα παιχνίδια και ο άλλος έχει την συνδρομή premium plus και ότι αγορές γίνονται εκει. Μπορεί ο πρώτος λογαριασμός να παίξει παιχνίδια PS3; Ή μόνο αυτός που έχει την συνδρομή plus;

Γνωρίζω ότι στα παιχνίδια PS4/5 γίνεται μιας και μπορεί να τα κατεβάζει κάποιος αντί streaming αλλά στην περίπτωση με τα παιχνίδια PS3 τι γίνεται; Απάντηση στην απορία δεν έχω βρει.

Και αν δουλεύει πώς το κάνουμε αυτό;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαίρετε κι απο εμένα, 

εν τέλει, και μετά την πρώτη "μεγάλη κυκλοφορία" που εκμεταλλεύεται το Pro (AC Shadows), θεωρείτε πως η μετάβαση από το απλό, αξίζει;

Σημειώνω πως παίζω σε μια Sony Bravia A80L (OLED).

Δημοσ.

Οχι δεν αξίζει η μετάβαση από το απλό γενικά και αόριστα.

400ευρώ έχει αυτή την στιγμή το Ps5 1tb digital μαζι με το Astro Bot, και τα διπλάσια χρήματα έχει το Ps5 pro.

Δημοσ.
  Στις 29/3/2025 στις 4:51 ΜΜ, Κώστας1 είπε

Χαίρετε κι απο εμένα, 

εν τέλει, και μετά την πρώτη "μεγάλη κυκλοφορία" που εκμεταλλεύεται το Pro (AC Shadows), θεωρείτε πως η μετάβαση από το απλό, αξίζει;

Σημειώνω πως παίζω σε μια Sony Bravia A80L (OLED).

Φίλε επειδή τα ειχα και τα δυο ταυτόχρονα δεν είδα εγω προσωπικά καμία διαφορά και σε παιχνίδια που ήταν ενχαντεν σε προ Mode εγω εχω qled σαμσουνκ προσωπικά προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει κανένα νόημα!

Δημοσ.
  Στις 2/4/2025 στις 5:47 ΠΜ, screaming_trees είπε

Γιατί να πάρει κάποιος το pro... Σε 2 χρόνια θα βγει το 6...χαμένα χρήματα 

Γιατι ειναι καλυτερο απο το base.

Δεν θα βγει σε 2.

Ισως να ειναι και χαμενα ισως και οχι.

Δημοσ.

Γενικά για να βοηθήσω πιστεύω στο δίλλημα μεταξύ ps5 και ps5 pro με μια αναλογία από τα PC.

Αξίζει να πας από μια κάρτα γραφικών geforce 4060 σε μια 4070 πχ αλλά με διπλάσιο σχεδόν κόστος; Η απάντηση για μένα είναι ανάλογα τι θέλεις εσύ σαν χρήστης.

Είσαι χαλαρός gamer; Τότε όχι.

Αν ξέρεις πχ τί είναι το ray tracing, τεχνολογίες upscaling, γουστάρεις ότι καλύτερο υπάρχει σε κονσόλα και έχεις λεφτά διαθέσιμα  τότε ναι.

Δημοσ.
  Στις 2/4/2025 στις 6:58 ΠΜ, CarbonFibre είπε

Γενικά για να βοηθήσω πιστεύω στο δίλλημα μεταξύ ps5 και ps5 pro με μια αναλογία από τα PC.

Αξίζει να πας από μια κάρτα γραφικών geforce 4060 σε μια 4070 πχ αλλά με διπλάσιο σχεδόν κόστος; Η απάντηση για μένα είναι ανάλογα τι θέλεις εσύ σαν χρήστης.

Είσαι χαλαρός gamer; Τότε όχι.

Αν ξέρεις πχ τί είναι το ray tracing, τεχνολογίες upscaling, γουστάρεις ότι καλύτερο υπάρχει σε κονσόλα και έχεις λεφτά διαθέσιμα  τότε ναι.

Επέκταση  

Βέβαια σε ένα pc όλα αυτά θα τα εκμεταλλευτείς και θα δεις να πιάνουν τοπο τα χρήματά σου. Στο Pro αν δεν ασχοληθούν extra τα studio δεν ξέρω πόσο μεγάλη διαφορά θα δεις. Ειδικά όταν μιλάμε για σχεδόν διπλάσια τιμή από το από μοντέλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω σε έκπτωση 19.99 ευρώ από το PS Store το Grand Theft Auto V

Αλλά είναι η έκδοση για το PS5

Μήπως είναι καλύτερα να περιμένω να έχει έκπτωση το Bundle με PS4 και PS5;

Ρωτάω γιατί πιστεύω θα έχει ίδια έκπτωση.

Ποια είναι η γνώμη σας;

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP1004-PPSA01721_00-GTAOANDSPUPGRADE

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP1004-PPSA01721_00-GTAVCROSSGENBUND

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ.
  16 ώρες πριν, Westcoast είπε

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω σε έκπτωση 19.99 ευρώ από το PS Store το Grand Theft Auto V

Αλλά είναι η έκδοση για το PS5

Μήπως είναι καλύτερα να περιμένω να έχει έκπτωση το Bundle με PS4 και PS5;

Ρωτάω γιατί πιστεύω θα έχει ίδια έκπτωση.

Ποια είναι η γνώμη σας;

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP1004-PPSA01721_00-GTAOANDSPUPGRADE

https://store.playstation.com/en-gr/product/EP1004-PPSA01721_00-GTAVCROSSGENBUND

Επέκταση  

Σε όσες εκπτώσεις έχουν παίξει τον τελευταίο χρόνο, το συγκεκριμένο bundle δεν μπαίνει ποτέ σε έκπτωση - ή θα δίνουν σε εκπτωση την PS5 έκδοση ή θα δίνουν κάποιο bundle της PS4 (GTA V + Great Shark ή κάτι τέτοιο). 

Σε καμμία περίπτωση, όμως, δεν αξίζει εκτός κι αν είσαι trophy hunter καθώς το online εχει ξεχωριστή πρόοδο σε κάθε έκδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποτε ξεκινανε η πασχαλινες εκπτωσεις ; 

Περιφερειακά  κτλ 

Επεξ/σία από kundi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...