Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα από amazon το playstation 5 astro bot bundle και υπάρχει κάτι που με ανησυχεί... 

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το κουτί του είχε ήδη ανοιχτεί και από πάνω έβαλαν ίδια αυτοκόλλητα για να το κλείσουν πάλι. 

Έχω ανοίξει την κονσόλα, όλα ήταν μέσα κανονικά (κονσόλα, χειριστήριο, 3 καλώδια, τα πλαστικά για να το βάλεις ξαπλωτό, το κλειδί ενεργοποίησης του astro bot, τα manual) όλα φαίνονται καινούργια, έκανα το αρχικό setup και όλα δείχνουν να λειτουργούν όπως πρέπει. 

Υπάρχει περίπτωση να έχει ανοιχτεί για κάποιο λόγο που μου διαφεύγει; 

Μπορώ να ελέγξω με το serial number της κονσόλας και του χειριστηρίου, αν είναι πράγματι καινούργια και όχι ανακατασκευασμένα ή κάτι άλλο; 

Με ποιον τρόπο μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπο της εγγύησης;

Συγνώμη για το σεντόνι. Οποίος μπορεί να βοηθήσει, θα είμαι ευγνώμων. 

IMG_20250325_160714.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, orfeas11 είπε

Σήμερα παρέλαβα από amazon το playstation 5 astro bot bundle και υπάρχει κάτι που με ανησυχεί... 

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το κουτί του είχε ήδη ανοιχτεί και από πάνω έβαλαν ίδια αυτοκόλλητα για να το κλείσουν πάλι. 

Έχω ανοίξει την κονσόλα, όλα ήταν μέσα κανονικά (κονσόλα, χειριστήριο, 3 καλώδια, τα πλαστικά για να το βάλεις ξαπλωτό, το κλειδί ενεργοποίησης του astro bot, τα manual) όλα φαίνονται καινούργια, έκανα το αρχικό setup και όλα δείχνουν να λειτουργούν όπως πρέπει. 

Μπορώ να ελέγξω με το serial number της κονσόλας και του χειριστηρίου, αν είναι πράγματι καινούργια και όχι ανακατασκευασμένα ή κάτι άλλο; 

IMG_20250325_160714.jpg

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να κάνεις κάτι με το SN, άλλο καλό θα ήταν να μιλήσεις με την amazon, εφόσον έχεις αμφιβολίες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orfeas11 είπε

IMG_20250325_160714.jpg

Σίγουρα το εχουν ξεσφραγισει τα σφραγισμένα δεν ειναι έτσι 

Δημοσ.
20 minutes ago, manthos_27 said:

Σίγουρα το εχουν ξεσφραγισει τα σφραγισμένα δεν ειναι έτσι 

Απλά μου κάνει εντύπωση που το αυτοκόλλητο είναι ίδιο με το αρχικό. Έχει η amazon τα ίδια που έχει η sony? 

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο έχω δει και στην Ελλάδα πήγα να παρω ενα σφραγισμένο και ηταν ακριβώς το ίδιο και δεν το πήρα εν τέλει 

Δημοσ.
5 minutes ago, manthos_27 said:

Ακριβώς το ίδιο έχω δει και στην Ελλάδα πήγα να παρω ενα σφραγισμένο και ηταν ακριβώς το ίδιο και δεν το πήρα εν τέλει 

Σε κατάστημα προφανώς ε; 

Μήπως σχίζονται εύκολα και βάζουν από πάνω άλλα;  

Από την άλλη φαίνεται να έχουν κοπεί με μαχαίρι-κοπίδι , εννοώ με ακρίβεια όπως κάνουμε unboxing. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, orfeas11 είπε

Σε κατάστημα προφανώς ε; 

Μήπως σχίζονται εύκολα και βάζουν από πάνω άλλα;  

Από την άλλη φαίνεται να έχουν κοπεί με μαχαίρι-κοπίδι , εννοώ με ακρίβεια όπως κάνουμε unboxing. 

Ναι αυτό ακριβώς εχουν κοπεί δεν ηταν απο κατάστημα απο ιδιώτη θα το έπαιρνα εγω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, orfeas11 είπε

IMG_20250325_160714.jpg

καταρχας έπρεπε να τραβήξεις βιντεο όταν άνοιγες το δέμα. και αν είχες την οποιαδήποτε αμφιβολία, να μιλούσες με το αμαζον προτού ανοίξεις τη κονσόλα. εφόσον το αγόρασες ως καινούριο, η εγγύηση είναι κατασκευαστή/καταστήματος. τώρα λόγω eu, είναι 2 χρόνια(εκτός αν άλλαξε κάτι). το αυτοκόλλητο μπορεί να κόπηκε απο λάθος, ή να είναι επιστροφή κλπ.

Δημοσ.
26 minutes ago, marius.t said:

καταρχας έπρεπε να τραβήξεις βιντεο όταν άνοιγες το δέμα. και αν είχες την οποιαδήποτε αμφιβολία, να μιλούσες με το αμαζον προτού ανοίξεις τη κονσόλα. εφόσον το αγόρασες ως καινούριο, η εγγύηση είναι κατασκευαστή/καταστήματος. τώρα λόγω eu, είναι 2 χρόνια(εκτός αν άλλαξε κάτι). το αυτοκόλλητο μπορεί να κόπηκε απο λάθος, ή να είναι επιστροφή κλπ.

Τράβηξα video και φωτογραφίες. Έτσι και αλλιώς μπορώ να το επιστρέψω μέσα σε 14 μέρες χωρίς καμία δικαιολογία αν θέλω. 

Απλά αναρωτιέμαι τι να κάνω εφόσον όλα φαίνονται καινούργια και καλά μέσα. 

Η Microsoft (έχω και xbox) στη σελίδα της αν βάλεις το σειριακό της κονσόλας και των χειριστηρίων, σου λέει μέχρι πότε έχεις εγγύηση. 

Η Sony δεν έχει κάτι αντίστοιχο; Θα ήμουν σίγουρος ότι είναι όλα καλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, orfeas11 είπε

Τράβηξα video και φωτογραφίες. Έτσι και αλλιώς μπορώ να το επιστρέψω μέσα σε 14 μέρες χωρίς καμία δικαιολογία αν θέλω. 

Απλά αναρωτιέμαι τι να κάνω εφόσον όλα φαίνονται καινούργια και καλά μέσα. 

Η Microsoft (έχω και xbox) στη σελίδα της αν βάλεις το σειριακό της κονσόλας και των χειριστηρίων, σου λέει μέχρι πότε έχεις εγγύηση. 

Η Sony δεν έχει κάτι αντίστοιχο; Θα ήμουν σίγουρος ότι είναι όλα καλά. 

δοκίμασε εδώ (αν και είναι uk)  δεν είναι για ps5. μάλλον δεν έχει. αλλά η εγγύηση σου αυτή τη στιγμή είναι η κανονική. αν το φοβάσαι, και εφόσον δεν έχεις οικονομική επιβάρυνση, στείλτο πίσω με αυτή την αιτιολογία(ότι ήταν ανοιχτό)

Επεξ/σία από marius.t
  • Like 1
Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάποια επιστροφή. Μου έχει τύχει και εμένα να αγοράσω από amazon και να παραλάβω πακέτο (όχι ps5) που ήταν εμφανώς ανοιγμένο και επανασυσκευασμένο (ένα σακουλάκι με μικροεξαρτήματα μέσα στο κουτί ήταν σκισμένο αν και δεν έλειπε κάτι). Έχω επιστρέψει και εγώ προϊόν που το έχω ανοίξει και το έχω δοκιμάσει και μου έκαναν πλήρες refund + τα μεταφορικά. Μίλα με το support τους αν σε στεναχωρεί. Λογικά θα σου ζητήσουν να το επιστρέψεις και θα σου κάνουν refund.

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, kax54638 said:

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάποια επιστροφή. Μου έχει τύχει και εμένα να αγοράσω από amazon και να παραλάβω πακέτο (όχι ps5) που ήταν εμφανώς ανοιγμένο και επανασυσκευασμένο (ένα σακουλάκι με μικροεξαρτήματα μέσα στο κουτί ήταν σκισμένο αν και δεν έλειπε κάτι). Έχω επιστρέψει και εγώ προϊόν που το έχω ανοίξει και το έχω δοκιμάσει και μου έκαναν πλήρες refund + τα μεταφορικά. Μίλα με το support τους αν σε στεναχωρεί. Λογικά θα σου ζητήσουν να το επιστρέψεις και θα σου κάνουν refund.

Με ανησυχεί μεν αλλά το εξέτασα εξονυχιστικά και δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι. Ούτε μια γρατζουνιά, οι θύρες όλες άψογες, ούτε δακτυλικά αποτυπώματα, όλα φαίνονται καινούργια.

Φυσικά το έχω βάλει σε λειτουργία, έκανα αρχικό setup, δεν έχει κανένα πρόβλημα. 

Μόνο όταν παίζω κάποιο παιχνίδι, ακούγεται ελάχιστα αλλά προφανώς αυτό είναι το λεγόμενο coil whine αν το λέω σωστά. 

Έχω 14 μέρες αν θέλω να το επιστρέψω, δεν έχω μεταφορικά γιατί μένω Γερμανία και έχω prime. 

Είμαι σε δίλημμα μην τυχόν και υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει και μου παρουσιαστεί αργότερα. 

Θα το δοκιμάσω μερικές μέρες ακόμα και θα πάρω μια απόφαση. 

Ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση και τη βοήθεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει τύχει και μένα μια φορά, θα έλεγα πως εργοστασιακά θα μπήκε κατά λάθος 2 φορές, αλλά εδώ φαίνεται κομμένη η πρώτη. Θα μπορούσε και κατά λάθος να κόπηκε και να έβαλαν άλλη, το ότι είναι πάντως ίδιο ακριβώς μέγεθος ίσως και η ίδια η Sony να το έβαλε.
Εφόσον όμως τα είδες μέσα όλα κομπλέ η γνώμη μου είναι να το κρατήσεις και να το απολαύσεις!
Θα μπορούσες να μιλήσεις κατευθείαν με την Sony και ίσως με το serial να μπορούν να δουν κάτι παραπάνω για την εγγύηση! Στην τελική όμως εσύ έχει 2 χρόνια ότι και να γίνει.
Αλλά σου λέω ξανά, εφόσον μέσα όλα σου φάνηκαν άθικτα και αχρησιμοποίητα κράτα το για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία του πακεταρίσματος και της ατελείωτης αναμονής μέχρι να το δουν και μετά να σου επιστρέψουν τα λεφτά άλλα τόσο καιρό! Στην άμαζον χρεώνεσαι εσύ τα έξοδα αποστολής / συσκευασίας και μετά τους στέλνεις την απόδειξη για να σου επιστρέψουν τα λεφτά.
* τώρα πρόσεξα πως μένεις Γερμανία και λες ότι δεν έχεις έξοδα μεταφορικών!
Φαντάζομαι ότι το πήρες από Amazon.de, ε δεν πετάγεσαι με το αμάξι εκεί στις αποθήκες τους να σου δώσουν ένα άλλο στο άψε σβήσε? 😛

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...