Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, Damned7 said:

Όχι δεν κάνει τέτοιο θόρυβο σε καμία περίπτωση! Είναι ξεκάθαρα ένα ελαφρύ coil whine απλά μου φαίνεται περίεργο και γι αυτό ρωτάω.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν βγαίνω στο μενού της κονσολαε

15 minutes ago, phanispal said:

Είναι σταθερό; Αυξομειώνεται; Σταματάει κάποια στιγμή και ξεκινάει πάλι;

Όταν βγαίνω στο μενού της κονσόλας σταματάει. Κυρίως ακούγεται αμυδρά όταν τρέχω κάποιο παιχνίδι. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αυξομειώση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kundi είπε

θα υπάρχει έκπτωση στο ps5 το πασχα ? ευχαριστω 

Παντα κατι δινουν, εστω και σε μορφη bundle. Μπορει να μη δεις βελτιωμενη τιμη κοινως, αλλα να παρεις παιχνιδι ή 2ο χειριστηριο στην σημερινη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.
On 20/03/2025 at 20:37, Damned7 said:

Το PS5 disk fat εχει coil whine.

To έχω 1.5 χρόνο, προς το παρόν είναι απολύτως αθόρυβο. Το μόνο που ακούγεται είναι το spin-up του BlueRay όταν έχει μέσα...

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, Marcos_Aurilius said:

To έχω 1.5 χρόνο, προς το παρόν είναι απολύτως αθόρυβο. Το μόνο που ακούγεται είναι το spin-up του BlueRay όταν έχει μέσα...

Αυτό που είχα εγώ είχε coil whine,οποτε υποθέτω ότι είναι τι θα σου κάτσει όπως με τις κάρτες γραφικών μερικές έχουν coil whine  άλλες όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω κατεβάσει (από PS Plus μάλλον) God of War του PS4. Ειχα κάνει ένα Save και πάω να το παίξω στο PS5 (άλλος λογαριασμός με το Plus άλλος ο main). Στο παιχνιδι που κατέβασα δεν βλέπει το Save το προηγούμενο παρά μονο οταν αλλάξω version (στο λογότυπο δεν έχουν κάτι διαφορετικό, ουτε στην ημερομηνία έκδοσης) όπου η μία είναι αυτή που δεν έχει το Save και η άλλη (κλειδωμένη) βλέπει κανονικα το Save. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση και να μην ξαναπάιζω από την αρχη; (Στον λογαριασμό που έχω κατεβάσει το παιχνίδι μόνο μία version φαίνεται). (Πρέπει την πρώτη φορά να το είχα από monthly game για αυτό να είναι κλειδωμένο και τώρα να το έχω από κανένα premium).

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι το Indiana Jones, αλλά ειναι ο ορισμός του Wait for (deep)sale με 80ευρώ αρχική τιμή.

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα από amazon το playstation 5 astro bot bundle και υπάρχει κάτι που με ανησυχεί... 

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το κουτί του είχε ήδη ανοιχτεί και από πάνω έβαλαν ίδια αυτοκόλλητα για να το κλείσουν πάλι. 

Έχω ανοίξει την κονσόλα, όλα ήταν μέσα κανονικά (κονσόλα, χειριστήριο, 3 καλώδια, τα πλαστικά για να το βάλεις ξαπλωτό, το κλειδί ενεργοποίησης του astro bot, τα manual) όλα φαίνονται καινούργια, έκανα το αρχικό setup και όλα δείχνουν να λειτουργούν όπως πρέπει. 

Υπάρχει περίπτωση να έχει ανοιχτεί για κάποιο λόγο που μου διαφεύγει; 

Μπορώ να ελέγξω με το serial number της κονσόλας και του χειριστηρίου, αν είναι πράγματι καινούργια και όχι ανακατασκευασμένα ή κάτι άλλο; 

Με ποιον τρόπο μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπο της εγγύησης;

Συγνώμη για το σεντόνι. Οποίος μπορεί να βοηθήσει, θα είμαι ευγνώμων. 

IMG_20250325_160714.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, orfeas11 είπε

Σήμερα παρέλαβα από amazon το playstation 5 astro bot bundle και υπάρχει κάτι που με ανησυχεί... 

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το κουτί του είχε ήδη ανοιχτεί και από πάνω έβαλαν ίδια αυτοκόλλητα για να το κλείσουν πάλι. 

Έχω ανοίξει την κονσόλα, όλα ήταν μέσα κανονικά (κονσόλα, χειριστήριο, 3 καλώδια, τα πλαστικά για να το βάλεις ξαπλωτό, το κλειδί ενεργοποίησης του astro bot, τα manual) όλα φαίνονται καινούργια, έκανα το αρχικό setup και όλα δείχνουν να λειτουργούν όπως πρέπει. 

Μπορώ να ελέγξω με το serial number της κονσόλας και του χειριστηρίου, αν είναι πράγματι καινούργια και όχι ανακατασκευασμένα ή κάτι άλλο; 

IMG_20250325_160714.jpg

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να κάνεις κάτι με το SN, άλλο καλό θα ήταν να μιλήσεις με την amazon, εφόσον έχεις αμφιβολίες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, orfeas11 είπε

IMG_20250325_160714.jpg

Σίγουρα το εχουν ξεσφραγισει τα σφραγισμένα δεν ειναι έτσι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...