Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,μόλις αγόρασα ένα ps5 slim ολοκαίνουριο. Κάθισα να παίξω και παρατήρησα ένα buzzing sound σαν coil whine να ακούγεται αριστερά όταν τρέχω ένα game. Είναι κάτι το συνηθισμένο?

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το PS5 disk fat εχει coil whine.

To Pro που εχω είναι αθόρυβο.

Για το slim δεν ξερω.

Μήπως είναι ο ανεμιστήρας?

Επεξ/σία από Damned7
Δημοσ.
  Στις 20/3/2025 στις 6:48 ΜΜ, Damned7 είπε

Όχι δεν κάνει τέτοιο θόρυβο σε καμία περίπτωση! Είναι ξεκάθαρα ένα ελαφρύ coil whine απλά μου φαίνεται περίεργο και γι αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Όταν βγαίνω στο μενού της κονσολαε

Στις 20/3/2025 στις 6:59 ΜΜ, phanispal είπε

Είναι σταθερό; Αυξομειώνεται; Σταματάει κάποια στιγμή και ξεκινάει πάλι;

Όταν βγαίνω στο μενού της κονσόλας σταματάει. Κυρίως ακούγεται αμυδρά όταν τρέχω κάποιο παιχνίδι. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αυξομειώση.

Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 11:33 ΠΜ, kundi είπε

θα υπάρχει έκπτωση στο ps5 το πασχα ? ευχαριστω 

Παντα κατι δινουν, εστω και σε μορφη bundle. Μπορει να μη δεις βελτιωμενη τιμη κοινως, αλλα να παρεις παιχνιδι ή 2ο χειριστηριο στην σημερινη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 23/3/2025 στις 8:27 ΠΜ, Marcos_Aurilius είπε

To έχω 1.5 χρόνο, προς το παρόν είναι απολύτως αθόρυβο. Το μόνο που ακούγεται είναι το spin-up του BlueRay όταν έχει μέσα...

Αυτό που είχα εγώ είχε coil whine,οποτε υποθέτω ότι είναι τι θα σου κάτσει όπως με τις κάρτες γραφικών μερικές έχουν coil whine  άλλες όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω κατεβάσει (από PS Plus μάλλον) God of War του PS4. Ειχα κάνει ένα Save και πάω να το παίξω στο PS5 (άλλος λογαριασμός με το Plus άλλος ο main). Στο παιχνιδι που κατέβασα δεν βλέπει το Save το προηγούμενο παρά μονο οταν αλλάξω version (στο λογότυπο δεν έχουν κάτι διαφορετικό, ουτε στην ημερομηνία έκδοσης) όπου η μία είναι αυτή που δεν έχει το Save και η άλλη (κλειδωμένη) βλέπει κανονικα το Save. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση και να μην ξαναπάιζω από την αρχη; (Στον λογαριασμό που έχω κατεβάσει το παιχνίδι μόνο μία version φαίνεται). (Πρέπει την πρώτη φορά να το είχα από monthly game για αυτό να είναι κλειδωμένο και τώρα να το έχω από κανένα premium).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...