Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kundi είπε

θέμα θα  έχεις στο όρθιο μετά από 4-5  χρόνια ( μπορεί και λιγότερο ανάλογα πόση ώρα παίζεις )  ,  ίσως παίζει και το υλικό που βάζουν δεν είναι όλα τα ίδια , ειμαι από τους τύπους που δεν κρατάνε κονσόλα πάνω από 1,5  χρόνο. ,  την πουλάω και περνώ καινουργια και έτσι εχψ το κεφάλι μου ήσυχο 

Έχεις πουλήσει/αγοράσει πολλά ps5 δηλαδή; Και κάθε φορά με χασουρα προφανώς. Γιατί;;;

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που οι γυναίκες έχουν κόλλημα με την τακτοποίηση και την καθαριότητα, αλλά πολλές που οδηγούν αυτοκίνητο, είναι μαύρο χάλι μέσα και έξω.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kundi είπε

θέμα θα  έχεις στο όρθιο μετά από 4-5  χρόνια ( μπορεί και λιγότερο ανάλογα πόση ώρα παίζεις )  ,  ίσως παίζει και το υλικό που βάζουν δεν είναι όλα τα ίδια , ειμαι από τους τύπους που δεν κρατάνε κονσόλα πάνω από 1,5  χρόνο. ,  την πουλάω και περνώ καινουργια και έτσι εχψ το κεφάλι μου ήσυχο 

Καταρχάς, επειδή οι κονσόλες προορίζονται για ζόρικη χρήση στο 99% της λειτουργίας τους (πιο παλιά στο PS4 που δεν είχα smart TV το άνοιγα και τα YT/Twitch, πλέον όχι), πάντα κουμπώνω έξτρα εγγύηση καταστήματος. 

Από κει και πέρα, θεωρώ πλέον ότι είναι το τί θα σου κάτσει και δεν δίνω βάση πλέον. Πχ το PS4 fat που πήρα το 16 παρ'όλο που ήταν το C Chassis, το "καλό", τον 13ο μήνα μια μέρα απλά πάγωσε και τέλος. Το έστειλα για επισκευή και έδωσαν άλλο με την αιτιολογία "χαλασμένη μητρική".  Το 18, το PS4 Pro μου έκλεινε μόνο του στον έναν μήνα από την αγορά. Το είχα παέι στη COMETRON και επιτόπου μου έδωσαν άλλο .

Με το PS5 ευτυχώς δεν έχω κανένα θέμα και πιστεύω ότι με συχνό καθαρισμό και αλλαγή πάστας κάθε χρόνο, θα σαι κομπλέ.

Κοιτούσα αγγελίες PS5 για γνωστό μου εδώ μέσα και στο fb marketplace, και 7/10 PS5 fat ήταν γεμάτα στη σκόνη στις εγκοπές του ανεμιστήρα - το πιο έυκολο πράγμα που μπορείς να καθαρίσεις ανα πάσα στιγμή. Δλδ ένας τέτοιος πώς να μην αντιμετωπισει πρόβλημα? Και μετά θα του φταίει η SONY/το liquid metal κτλ κτλ. 

Σαν ένα φίλο μου που πήρε XBOX γιατί "η SONY δεν ξέρει να φτιάχνει κονσόλες" επειδή του κάηκε το PS4 την ώρα που το είχε βάλει στο σύνθετο κάτω από την τηλεόραση, η αριστερή πλευρά ήταν τέρμα κολλημένη στο σύνθετο, η πλάτη ίσα που ακουμπούσε τον τοίχο πίσω και η δεξια πλευρά που ήταν κενή, είχε μπουκωμένες όλες τις τρύπες από σκόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν κάνει remaster οτι μπουρδα τους εχει κατέβει στο κεφάλι, ενα γ@μημενο remaster/remake του Resistance του PS3 δεν μπορούν να κάνουν;;;;;;; ημαρτον...............

Επεξ/σία από vorlon68

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...