Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω όρθιο χωρίς βάση εδώ και δύο ημέρες. Και πριν δύο μέρες και για 4 μήνες ήταν ξαπλωτο με τα δύο αυτά διάφανα μαραφετια που έδειξε ο φίλος προηγουμένως. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι σχετικά με το υγρό που τρέχει...

• Like 1
  • Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχουν περιστατικα που οταν η κονσολα ειναι ορθια, το υγρο μεταλλο φευγει απο την θεση του παει σε αλλα σημεια της μητρικης ,κανει βραχυκύκλωμα και ζημια στην κονσολα.Η σονυ επισημα δεν  επιβεβαιώνει το προβλημα αλλα ισχυει.Πολλες κονσολες παθανε ζημια.Αυτο στα φατ μοντελα.Δεν ξερω αν στα σλιμ η σονυ το διορθωσε αυτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο pro φαίνεται ότι το διόρθωσαν, εγώ το εχω πάντα οριζόντια.    

Επεξ/σία από Damned7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

ε καλα ειναι μην πω...αν το εχω στα πλαγια θα εχω θεμα ; το θελω για τον μικρο , θα  παρω εγω το παλιο του

Αντε παλι αυτο το θεμα. Μια χαρα στεκεται και ορθιο. 

36 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Υπαρχουν περιστατικα που οταν η κονσολα ειναι ορθια, το υγρο μεταλλο φευγει απο την θεση του παει σε αλλα σημεια της μητρικης ,κανει βραχυκύκλωμα και ζημια στην κονσολα.Η σονυ επισημα δεν  επιβεβαιώνει το προβλημα αλλα ισχυει.Πολλες κονσολες παθανε ζημια.Αυτο στα φατ μοντελα.Δεν ξερω αν στα σλιμ η σονυ το διορθωσε αυτο.

Τα περιστατικα για καποιο λογο εμφανιστηκαν πριν 1? 2? χρονια και απο τοτε παλι τιποτα. Ηταν καποια μεμονωμενα τα οποια οκ, προφανως κα θα συζητηθουν αν συμβει. Αν υπηρχε γενικο θεμα, θα υπηρχε και καλυψη. Το εχω 4.5 χρονια ορθιο, κανενα θεμα 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα τα περιστατικα.Μπορει να ειναι μεμονωμένες περιπτωσεις η καποια αστοχία απο το εργοστασιο. Ισχυει ομως οτι εχει γινει ζημια στις κονσολες απο το υγρο μεταλλο.  Καλα μην περιμενεις απο την σονυ να αναλαβει τις ευθυνες της.Και σε μεγαλο ποσοστο να ηταν το προβλημα, η σονυ θα τραβαγε την ουρα της εξω.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
2 ώρες πριν, armenistis1980 είπε

Το έχω όρθιο χωρίς βάση εδώ και δύο ημέρες. Και πριν δύο μέρες και για 4 μήνες ήταν ξαπλωτο με τα δύο αυτά διάφανα μαραφετια που έδειξε ο φίλος προηγουμένως. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι σχετικά με το υγρό που τρέχει...

Εγώ το παλιό το έχω όρθιο 2 χρόνια, ο μικρός παίζει αρκετά, μέχρι τώρα κανένα θέμα 

Δημοσ.

Και εγώ fat disk 2η έκδοση από Χριστούγεννα του 22 όρθιο είναι και δεν ακούγεται το παραμικρό ούτε έχει παρουσιάσει το οτιδήποτε.

Αν χαλάσει χάλασε πάμε για άλλο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα τα περιστατικα.Μπορει να ειναι μεμονωμένες περιπτωσεις η καποια αστοχία απο το εργοστασιο. Ισχυει ομως οτι εχει γινει ζημια στις κονσολες απο το υγρο μεταλλο.  Καλα μην περιμενεις απο την σονυ να αναλαβει τις ευθυνες της.Και σε μεγαλο ποσοστο να ηταν το προβλημα, η σονυ θα τραβαγε την ουρα της εξω.

κυριολεκτικά δεν υπήρξε ούτε μία τέτοια περίπτωση παρά φημολογίες αποτιναναι youtubers.

Δημοσ.

Φήμες λένε ότι συμβαίνει όταν η κονσόλα είναι σε λειτουργία. Εδώ και δύο χρόνια την έχω στο off και δεν εδώ αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

• Haha 6
  • Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος παντρεμένος που τον έχει αφήσει η γυναίκα του να έχει το PS5 όρθιο δίπλα στην τηλεόραση;

Ήρεμα ρωτάω.

• Haha 6
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zlave είπε

κυριολεκτικά δεν υπήρξε ούτε μία τέτοια περίπτωση παρά φημολογίες αποτιναναι youtubers.

και μεγαλοι youtubers που ασχολουνται με επισκευες εχουν αναφερθει στο θεμα.Τωρα αν ειναι μικρο η μεγαλο το ποσοστο με προβληματικες κονσολες ειναι δυσκολο να ξερουμε.Παντως για να το λενε κατι ισχυει.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Υπάρχει κάποιος παντρεμένος που τον έχει αφήσει η γυναίκα του να έχει το PS5 όρθιο δίπλα στην τηλεόραση;

Ήρεμα ρωτάω.

Εγω για αυτο τον λόγο δεν παντρεύτηκα για να εχω το ps5 καθετα στην τηλεόραση είμαστε και μιας ηλικίας που δεν μπορούμε τις γκρίνιες! 😂 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Ήρεμα ρωτάω.

Ναι εγώ 😎💪

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικό μου από τον 4ο/23 είναι κάθετο είτε πάνω στο γραφείο όταν παίζω στο μόνιτορ, είτε δίπλα στο σύνθετο της τηλεόρασης, και μόνο στο Siege έχω 2K ώρες χωρίς να κάνει κιχ. 

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Ήρεμα ρωτάω.

να τον αφήσει? δεν είμαι παντρεμένος, αλλά η δικιά μου μου το ξεκαθαρισε ότι αν τολμήσω να το βάλω στο σύνθετο, θα το πετάξει απ'έξω γιατί "θέλει να ναι καθαρό" - οπότε, όταν το βάζω στην τηλεόραση, είτε τη βγάζει όρθιο στο πάτωμα ΔΙΠΛΑ στο σύνθετο ή πάνω στην πολυθρόνα που είναι πιο δίπλα. 

Καλά, για το XBOX που έχει και τις τρύπες από πάνω - μόνο στο γραφείο μου μ'αφήνει να το έχω γιατί ίσως "Καταλάθος" ρίξει καφέ που είναι ανοικτό από πάνω . :P 

Επεξ/σία από ParafronGR
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

θέμα θα  έχεις στο όρθιο μετά από 4-5  χρόνια ( μπορεί και λιγότερο ανάλογα πόση ώρα παίζεις )  ,  ίσως παίζει και το υλικό που βάζουν δεν είναι όλα τα ίδια , ειμαι από τους τύπους που δεν κρατάνε κονσόλα πάνω από 1,5  χρόνο. ,  την πουλάω και περνώ καινουργια και έτσι εχψ το κεφάλι μου ήσυχο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...