Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά!
Έχω ενα ps5 (το πρώτο μοντέλο) στο οποίο πρόσφατα έβαλα μια συνδρομή PS Plus Extra.Τις τελευταίες ημέρες κατέβασα το Assassin's Creed Rogue Remastered του PS4 που είχε μέσα,επαιξα κανονικά αλλά πριν μερικές μέρες κάτι έπαθε και κόλλαγε στο wallpaper που βγάζει όταν πατάς Χ να ξεκινήσει το παιχνίδι απ το μενού της κονσόλας.Έκανα κάποια restart,έλεγξα το ιντερνετ,έκανα επαναφορά άδειας χρήσης κλπ και μετά από λίγο έφτιαξε μόνο του και έπαιζε για κανα 2 μέρες.Σήμερα μου το ξανακάνει απ το πρωί σε ότι παιχνίδι του PS4 έχω κατεβασμένο από το Extra (μαζί και στο Assassin's).Το δοκίμασα και σε ενα PS4 που έχω στη κρεβατοκάμαρα,τα ίδια και εκεί.Το ξανακατέβασα 2 φορές,τα ίδια.Διέγραψα και το save στη κονσόλα μήπως ήταν corrupted,τίποτα.

Σημειωτέον οτι τα PS5 παιχνίδια του Etxra που έχω μέσα παίζουν κανονικά όπως και αυτά που έχω αγορασμένα ψηφιακά (PS4&PS5)

Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;

Update: Μπήκα και σε safe mode και έκανα clear cache και αναδόμηση βάσης δεδομένων,τίποτα.

Επεξ/σία από Niko Bellic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιτλοι τέλους για μια από τις πιο δημοφιλής σε Ps5 ssd εταιρείες από τις αρχές αυτής της γενιάς

Ηταν η επιλογη πολλών, μεταξύ αυτών και του γνωστού κυρίου

Επεξ/σία από Fulgore
  • Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, Fulgore said:

r/XboxSeriesS - Assassin's Creed Shadows will run at 30fps on Series S (the first AC game release to not have a performance mode on SS)

Όχι ότι με ενδιαφέρει ο τίτλος έστω και στο ελάχιστο, αλλά ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς γράφουν την ανάλυση κοτσάροντας ένα «upscaled» δίπλα. Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα όταν μιλάμε για specs, αν δεν μας γράφουν και την base ανάλυση μαζί.

Επίσης, δεν υποτίθεται ότι ο σκοπός του PS5 Pro ήταν για να ξεμπερδέψει τους owners ενοποιώντας το Performance mode με το Fidelity; Τελικά αποκτάμε και τρίτο mode τώρα, το Extended; Δεν διαφωνώ, καλό είναι να υπάρχουν επιλογές, αλλά τότε για δεν βγάζουν και ένα Selective Performance mode στο Pro που θα πιάνει 90 ή 120 καρέ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ωραίο το trailer Death Stranding 2!

Δυστυχώς άλλη μια συλλεκτική όπου δεν έχουν σε φυσική μορφή το παιχνίδι.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
21 ώρες πριν, firepc είπε

Forza Horizon 5 στο PlayStation 5, Χρειάζεστε λογαριασμό Microsoft

Forza Horizon 5 on PS5 Requires a Microsoft Account

Όταν ζητάει account η Bethesda και η Microsoft δεν πειράζει! Όταν ζητάει account η Sony παίζει το Hotel California ανάποδα !!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...