Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Να ρωτησω κατι το Astro Bot ειναι δωρεαν εγκατεστημενο σε ολα τα PS5?

Γιατι εχουν περασει δυο απλα και ενα pro απο τα χερια μου και το ειχαν μεσα, τωρα δεν ξερω αν το ειχαν επειδη ειχα βαλει τον λογαριασμο μου.

Πηρα τωρα ενα PS4 Pro γιατι ηθελε η κορη μου η μικρη να παιζει ρομποτακι και δεν υπαρχει.

Ενα Playroom που βρηκα θελει καμερα λεει.

Πηγα στην βιβλιοθηκη με τα παιχνιδια μου δεν υπαρχει.

Τι σχέση εχει το PS4 Pro με το PS5???

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Να ρωτησω κατι το Astro Bot ειναι δωρεαν εγκατεστημενο σε ολα τα PS5?

Γιατι εχουν περασει δυο απλα και ενα pro απο τα χερια μου και το ειχαν μεσα, τωρα δεν ξερω αν το ειχαν επειδη ειχα βαλει τον λογαριασμο μου.

Πηρα τωρα ενα PS4 Pro γιατι ηθελε η κορη μου η μικρη να παιζει ρομποτακι και δεν υπαρχει.

Ενα Playroom που βρηκα θελει καμερα λεει.

Πηγα στην βιβλιοθηκη με τα παιχνιδια μου δεν υπαρχει.

Το Astro Bot αρχικα ηταν ενα demo που ειχαν μεσα τα ps5 για να σου δείξει τις δυνατότητες του χειριστηρίου, δεν ηταν το κανονικο παιχνιδι που βγηκε περσι . 

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Votritis είπε

Το Astro Bot αρχικα ηταν ενα demo που ειχαν μεσα τα ps5 για να σου δείξει τις δυνατότητες του χειριστηρίου, δεν ηταν το κανονικο παιχνιδι που βγηκε περσι . 

Demo? με τις ωρες επαιζαν τα παιδια μου δεν θα επρεπε καπου να ληγει η να λεει ποτε ληγει;

6 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Τι σχέση εχει το PS4 Pro με το PS5???

Νομιζα οτι ειχα παρει το παιχνιδι με το PS Plus σαν δωρεαν παιχνιδι καθε μηνα και επειδη ηθελα κατι φθηνο πηρα το PS4 Pro για να παιζει η μικρη.

Πριν ειχα και το PS5 Pro και το απλο και τα εδωσα.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Demo? με τις ωρες επαιζαν τα παιδια μου δεν θα επρεπε καπου να ληγει η να λεει ποτε ληγει;

Νομιζα οτι ειχα παρει το παιχνιδι με το PS Plus σαν δωρεαν παιχνιδι καθε μηνα και επειδη ηθελα κατι φθηνο πηρα το PS4 Pro για να παιζει η μικρη.

Το astro bot ειναι PS5 game. Ουσιαστικά ειναι ενα game για τις δυνατότητες του κοντρολλερ

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

αυτο που ειχες στο ps5 ειναι το astro playroom αλλα δεν υπαρχει για ps4 https://www.playstation.com/el-gr/games/astros-playroom/  δεν ηταν το παιχνιδι astro bot

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Votritis είπε

αυτο που ειχες στο ps5 ειναι το astro playroom αλλα δεν υπαρχει για ps4 https://www.playstation.com/el-gr/games/astros-playroom/  δεν ηταν το παιχνιδι astro bot

Έχεις δίκιο τα μπέρδεψα γιατί είναι σχεδόν ίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ενδιαφέρει κανένα.

Παίζει μια ''προσφορά'' για Ps5 Pro με δωροεπιταγή 20%

image.png

image.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...