Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, CarbonFibre said:

Εγώ το έπαιξα 1-1.5 χρόνο αφού είχε βγει και το έπαιξα στο PS5 με το 60fps mode και το ευχαριστήθηκα πολύ. 

Είχα ακούσει ότι είχε θέματα το παιχνίδι όταν πρωτοβγήκε και ίσως από εκεί προέρχονται πολλές από τις κακές εντυπώσεις. Στο steam πάντως  έχει πολύ θετικές γνώμες.

και εγω θυμάμαι το ειχα παίξει αργα κ το ειχα ευχαριστηθεί , δεν ειχε κάποιο θεμα κ παιζει να ταν κ στο Ps4.. στο ps5 με 60fps πρεπει να ειναι πολυ καλύτερο

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Borderlands 4, Shinobi, Snake Eater, Onimusha, Sarros, Sonic Racing CrossWorlds, Tides of Annihilation, Monster Hunter Wilds, Hell is Us, πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια παρουσιάστηκαν...

Εντάξει, δεν περιμένουμε όλοι μόνο το GTA6 και το bloodborne remaster, υπάρχουν και άλλα games....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Borderlands 4, Shinobi, Snake Eater, Onimusha, Sarros, Sonic Racing CrossWorlds, Tides of Annihilation, Monster Hunter Wilds, Hell is Us, πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια παρουσιάστηκαν...

Μαζεύω 10 ονόματα, τους κάνω διαφήμιση και βγάζω και λεφτά

Sony event κατα τ' αλλα..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Πάντως κρίμα που δεν θα βγει days gone 2.Ειχε φάει άδικα πολύ ξύλο το παιχνίδι ενώ ήταν καλό με όλα του τα προβλήματα.Προσωπικα το είχα ευχαριστηθεί πολύ το παιχνίδι.

Έχω πάνω από 100 ώρες στο PS και άλλες τόσες περίπου στο PC.. δεν έχω αφήσει χιλιοστό που να μην έχω εξερευνήσει, αν και ισχύει ότι από κάποιο σημείο και μετά επαναλαμβάνετε, χωρίς να με ενοχλεί εμένα τουλάχιστον αυτό,  κάνοντας το ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Περίμενα και εγώ το 2.. ελπίζω πάντως ότι θα το κάνουν τελικά κάποια στιγμή.. Σε όλα τα S.M. και του Playstation και τις Bend Studio τους ζητάνε να κάνουν την συνέχεια τις ιστορίας.. "Ακούγετε" ότι αν πάει καλά το remaster, τότε θα γίνει.. το θετικό είναι ότι ξανασχολήθηκαν με το game μετά από τόσα χρόνια..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Μαζεύω 10 ονόματα, τους κάνω διαφήμιση και βγάζω και λεφτά

Sony event κατα τ' αλλα..

Εντάξει ναι, δεν είναι sony event.... Εγώ έχω σταματήσει να φοράω οπαδικά γυαλιά σε αυτά τα events γιατί απογοητεύομαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...