Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και για PS4 τα παιχνίδια, ας ρωτήσω εδώ μιας και θα παιχτούν σε PS5: το bundle Crash Bandicoot N Sane Trilogy συν το CTR στα 25€ αξίζει ή παίζει και πιο χαμηλά κατά καιρούς;

Γενικά προτιμώ physical μορφή, αλλά τα πουλάνε σε υψηλές τιμές.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αν και για PS4 τα παιχνίδια, ας ρωτήσω εδώ μιας και θα παιχτούν σε PS5: το bundle Crash Bandicoot N Sane Trilogy συν το CTR στα 25€ αξίζει ή παίζει και πιο χαμηλά κατά καιρούς;

Γενικά προτιμώ physical μορφή, αλλά τα πουλάνε σε υψηλές τιμές.

Δεν θυμάμαι να το έχω δει χαμηλότερα στο ps store. Θεωρώ ότι είναι καλή τιμή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κι εγώ έτσι λέω.

Κοιτάω και για μεταχειρισμένα αλλά είναι ακριβά, ακόμα κι αυτά. Για νεότερα δεν το συζητάω καν, τα δίνουν σχεδόν όσο κοστίζουν καινούργια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γράφω και εδώ για να το έχετε υπόψιν σας..

Ρίξτε μια ματιά στα email σας άρχισαν να στέλνουν για την καμπάνια 30th Anniversary 

Μου ήρθε email και κέρδισα 30 μήνες plus.

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...