Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ναι εντάξει, αλλά αυτό οφείλεται εκτός από τις δυνατότητες της κονσόλας (προφανώς το PS5 είναι ανώτερο από το PS4) και στο παιχνίδι;

Δηλαδή το TLOU part II remastered για PS4 θα παίζει χειρότερα στο PS5 απ' ότι το ίδιο που παίζει μόνο στο PS5.

TLOU part II remastered ειναι μονο για PS5

• Sad 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μάλλον έχεις δίκιο.

Έστω, το Part I τότε, και όποιο άλλο μπορεί να είναι στην ίδια περίπτωση.

Η εκδοση με την ονομασια "Part I" ειναι remake και ειναι μονο για ps5

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε αν μετά  τις γιορτές και  καθότι ξεκινάει η εκπτωτική περίοδος  υπάρχει περίπτωση να ξαναπέσει η τιμή του PS5; Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το αγοράσω πριν τις γιορτές και τώρα σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλό να περιμένω λίγες ημέρες ; Θυμάστε μήπως τι έχει γίνει  άλλες χρονιές; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gerara_ είπε

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε αν μετά  τις γιορτές και  καθότι ξεκινάει η εκπτωτική περίοδος  υπάρχει περίπτωση να ξαναπέσει η τιμή του PS5; Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το αγοράσω πριν τις γιορτές και τώρα σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλό να περιμένω λίγες ημέρες ; Θυμάστε μήπως τι έχει γίνει  άλλες χρονιές; Ευχαριστώ 

Μεχρι τις 7/01 τρεχει 15% επιστροφη payzy σε Γερμανο παντως.

Αλλα μεχρι Μαρτιο δεν νομιζω να εχει παλι προσφορες. Ισα ισα, της bf πηρε και παραταση μεχρι 15/12, οποτε δυσκολα ξανα τοσο κοντα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το ps5 slim disc edition, θελω να πουλησω το disc drive, μετα ομως τι πλαστικο plate θα βαλω στην θεση του disc drive ωστε να μην φενεται εκει? υπαρχει σκετο plate να κουμπωσω?

Επεξ/σία από Nokia3210
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nokia3210 είπε

εχω το ps5 slim disc edition, θελω να πουλησω το disc drive, μετα ομως τι πλαστικο plate θα βαλω στην θεση του disc drive ωστε να μην φενεται εκει? υπαρχει σκετο plate να κουμπωσω?

https://vi.aliexpress.com/item/1005007908396450.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.c48ff1MIf1MI2q&algo_pvid=170b46a1-b90a-4105-bb10-ca661284aeee&algo_exp_id=170b46a1-b90a-4105-bb10-ca661284aeee-0&pdp_npi=4%40dis!EUR!10.51!10.51!!!78.12!78.12!%402103849717353083914142148ef04a!12000042896070406!sea!GR!6182651441!X&curPageLogUid=MkiA70fgBKy1&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

Δημοσ.

Τοκι και αστεριξ ειναι μια χαρα παιχνιδακια.Τα υπολοιπα δεν τα γνωριζω δεν εχω αποψη.Αλλα για το τοκι οσοι αγαπανε τα old school παιχνιδια θα περασουν ευχαριστα.Το ειχα λιωσει στην amiga πιτσιρικας.Ωραιο αλλα δυσκολο.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, spocky είπε

Εγω τσιμπησα το επισης old school pang με 2,5 ευρουλακια.Να θυμηθουμε τα νιατα μας

Τι μου θύμισες τωρα ρε φίλε ελιωνα με το συγκεκριμένο παιχνίδι και το ειχα ξεχάσει τελείως!...Καλή χρονιά με υγεία αλάνια μου!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά που τα βάζει σε τέτοιες τρελές εκπτώσεις είναι μερικές φορές να είσαι τυχερός να τα δεις. Μπορεί τώρα στα συγκεκριμένα να μην με ενδιαφέρει , αλλά έχει τύχει πολλές φορές να πάρω παιχνιδάκια το πολύ με 5 ευρώ και τα έχω χαρεί υπερβολικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...