Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, music_lover είπε

Ίσχυε και ας μην είχε καρτέλα επιστροφής, όσοι μίλησαν με Γερμανό, τους το επιβεβαίωσε.

Αυτό, δεν το εμφάνιζε, αλλά τηλεφωνικός ο Γερμανός επιβεβαίωνε πως ισχύει.

Από 799€ με αποφορολόγηση βγαίνει 645€ εκ των οποίων με την επιστροφή του 15% σου βγαίνει 548€. Σε αυτήν την τιμή

Επεξ/σία από MrVOID
  • Like 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MrVOID είπε

Είναι εξαιρετικά σταθερή. Έχει δύο τρύπες, η μία είναι σε περίπτωση που το έχεις digital και η άλλη που του φοράς disk-drive. Υπάρχει σχετικό βίντεο στο YouTube.

Καλησπέρα είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για την ίδια ακριβώς βάση?
Το μόνο που έχει είναι ένα αποσπόμενο κάλυμα το οποίο το κουμπώνεις για το slim και το αφαιρείς για το κανονικό.
Μπορείς να μου στείλεις λινκ;

Τέλος υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση για τα χειριστήρια ώστε να τα φορτίζει η βάση;
τα ακουμπάω πάνω αλλά τπτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρεις κανείς αν τα μεγάλα καταστήματα θα φέρουν τη physical έκδοση του Resident evil 2 remake για ps5. Προς το παρόν 2-3 καταστήματα στο σκρουτζ βλέπω και εξωτερικό ενώ βγαίνει σε 2-3 μέρες.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
16 ώρες πριν, modechristo_13 είπε

Καλησπέρα είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για την ίδια ακριβώς βάση?
Το μόνο που έχει είναι ένα αποσπόμενο κάλυμα το οποίο το κουμπώνεις για το slim και το αφαιρείς για το κανονικό.
Μπορείς να μου στείλεις λινκ;

Τέλος υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση για τα χειριστήρια ώστε να τα φορτίζει η βάση;
τα ακουμπάω πάνω αλλά τπτ.

Εγώ αυτό είχα δει, για το Pro βέβαια (αλλά είναι το ίδιο).

Αν εννοείς το επίσημο dock της SONY, όχι, απλά τα αφήνεις πάνω και φορτίζουν — θα ακούσεις έναν χαρακτηριστικό ήχο "χλατσώματος" όταν οι πόλοι του controller ακουμπήσουν τις επαφές του dock.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MrVOID είπε

Εγώ αυτό είχα δει, για το Pro βέβαια (αλλά είναι το ίδιο).

Αν εννοείς το επίσημο dock της SONY, όχι, απλά τα αφήνεις πάνω και φορτίζουν — θα ακούσεις έναν χαρακτηριστικό ήχο "χλατσώματος" όταν οι πόλοι του controller ακουμπήσουν τις επαφές του dock.

Kαλησπέρα μάλλον δεν είδες ποτέ το λινκ μου.

αναφέρομαι σε turbo x stand. 
Δεν πειράζει.

Δημοσ.

Εχω αυτα τα ηχεια edifier XM6BT συνδεδεμενα πανω στο pc μου με jack. Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθουν ταυτοχρονα και με το ps5? Τωρα για να εχω ηχο στο ps5 απο τα ηχεια παω και αλλαζω το jack απο το pc στο audio in που εχει για ακουστικα η οθονη μου και παιζουν. Απλα θελω να αποφυγω το βαλε βγαλε καθε φορα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, spocky είπε

Εχω αυτα τα ηχεια edifier XM6BT συνδεδεμενα πανω στο pc μου με jack. Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθουν ταυτοχρονα και με το ps5? Τωρα για να εχω ηχο στο ps5 απο τα ηχεια παω και αλλαζω το jack απο το pc στο audio in που εχει για ακουστικα η οθονη μου και παιζουν. Απλα θελω να αποφυγω το βαλε βγαλε καθε φορα.

Στείλε τον ήχο και από το PC στην οθόνη, και άσε μόνιμα τα ηχεία στο Audio Out που έχει ο οθόνη για ακουστικά.

Δημοσ.
1 minute ago, MrVOID said:

Στείλε τον ήχο και από το PC στην οθόνη, και άσε μόνιμα τα ηχεία στο Audio Out που έχει ο οθόνη για ακουστικά.

Δηλαδη συνδεω το jack απο τα ηχεια στο audio in της οθονης, και απο το pc και το ps5 διαλεξω σαν εξοδο ηχου το HDMI σωστα?

Δημοσ.

19 λεπτά πριν, spocky είπε

Δηλαδη συνδεω το jack απο τα ηχεια στο audio in της οθονης, και απο το pc και το ps5 διαλεξω σαν εξοδο ηχου το HDMI σωστα?

Σωστός!

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Με λίγα λόγια τα next-games είναι κατά κύριο λόγο για PS6.

Ότι είναι από 27 και μετά θα είναι cross-gen λογικά.

Σχεδόν όλα τα studios έχουν δώσει current-gen τίτλους, μόνο η Bend και η Media Molecule δεν έχουν δώσει.

Σχεδόν κανένα studio δεν έχει αργήσει να παραδώσει τίτλο, μόνο η Bend και η Media Molecule έχουν αργήσει.

Σχεδόν όλα τα studios θα δώσουν και δεύτερο τίτλο μέσα γενιά, μόνο η Polyphony, η Firesprite και η Team Asobi δεν θα προλάβουν.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Ότι είναι από 27 και μετά θα είναι cross-gen λογικά.

Σχεδόν όλα τα studios έχουν δώσει current-gen τίτλους, μόνο η Bend και η Media Molecule δεν έχουν δώσει.

Σχεδόν κανένα studio δεν έχει αργήσει να παραδώσει τίτλο, μόνο η Bend και η Media Molecule έχουν αργήσει.

Σχεδόν όλα τα studios θα δώσουν και δεύτερο τίτλο μέσα γενιά, μόνο η Polyphony, η Firesprite και η Team Asobi δεν θα προλάβουν.

έχουν αργήσει φίλε μου

Πχ. το tlou1 βγήκε το '13 και το 2 μετά απο 7 χρόνια

5 χρόνια μετά και δεν ακούγεται ακόμα τπτ για το part 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...