Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 minutes ago, gdal73 said:

Δεν πιεστέυω να το έβαλες στο streaming;

Δεν έχω πειράξει κάτι εκτός από το enhanced ps4 games να το ενεργοποιήσω τίποτα άλλο και το RGB Full δλδ εσύ στο spiderman 2 sto pro δεν βλέπεις αυτό το noisy τα "μυγάκια" στο background 

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kristo90 είπε

Δεν έχω πειράξει κάτι εκτός από το enhanced ps4 games να το ενεργοποιήσω τίποτα άλλο και το RGB Full δλδ εσύ στο spiderman 2 sto pro δεν βλέπεις αυτό το noisy τα "μυγάκια" στο background 

Αν δεν έχεις βάλει το παιχνίδι στο streaming, αναφέρονται αρκετά θέματα με τη λειτουργία του pssr στη quality mode. Δοκίμασε αν η τηλεορασή σου υποστηρίζει vrr και 120hz, να ενεργοποιήσεις αυτά τα mode, πολλοι αναφέρουν ΄ότι τα θέματα λύνονται έτσι...Το PS4 pro δεν έχει εφοαρμογή στην περίπτωση σου, το spiderman 2 ειναι ps5 game...

Δημοσ.
2 minutes ago, gdal73 said:

Αν δεν έχεις βάλει το παιχνίδι στο streaming, αναφέρονται αρκετά θέματα με τη λειτουργία του pssr στη quality mode. Δοκίμασε αν η τηλεορασή σου υποστηρίζει vrr και 120hz, να ενεργοποιήσεις αυτά τα mode, πολλοι αναφέρουν ΄ότι τα θέματα λύνονται έτσι...Το PS4 pro δεν έχει εφοαρμογή στην περίπτωση σου, το spiderman 2 ειναι ps5 game...

Φαίνεται μόνο στο background είναι πως βάζεις κάτι να δεις οτιδήποτε 1080 2κ 4κ και πας πολύ κοντά στην τβ κάι πιξελιαζει αυτό αυτό μπορεί να είναι θέμα πσ5 προ ότι έχει πρόβλημα η κονσόλα? Η ή κονσόλα θα λειτουργεί η δεν θα λειτουργεί παίζει δλδ τέτοιο σενάριο? 

Δλδ να υπολειτουργει το πσ5 προ να έχει φάει ένα χτυπηα με το κουτί να έπεσε και που δεν φαίνεται αλλά δεν φριζαρει τίποτα παίζει κανονικά 

Ας πούμε έβαλα το FF7 REBIRTH και δεν φαίνεται τόσο μόνο όταν θα πλησιάσω πολύ κοντά δεν θυμάμαι το πσ5 το απλό να ήταν έτσι ίσως δεν έδωσα εγώ σημασία και πάντα ήταν έτσι απλά εμπειρικά ρωταω αν το έχετε οι υπόλοιπο χρήστες πσ5 προ

Δημοσ.
10 hours ago, Daredevil said:

:D :D :D :D

Καλά "server maintenance" είναι κάτι που γίνεται έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή σε ένα παιχνίδι που ακόμα έχει online και δεν λέει απολύτως τίποτα.

Μακάρι να βγω λάθος αλλά εφόσον δεν ακούσαμε τίποτα στο State of Play, εγώ δεν κρατάω ελπίδες να αποκαλύψουν κάτι εντελώς ξεκάρφωτα και μεμονωμένα. Ειδικά για ένα παιχνίδι που δεν ανήκει στους πιο εμπορικούς τίτλους της Sony. Οι fans σίγουρα θα σκίζαμε τα ρούχα μας αλλά όλοι οι υπόλοιποι δεν νομίζω ότι "καίγονται" για να παίξουν Bloodborne.

Τώρα αν είμαστε τυχεροί και δούμε κανένα shadow drop μάλλον θα μιλάμε για low budget patch με κανένα fps unlock και υψηλότερη ανάλυση. Εγώ πάλι ευχαριστημένος θα ήμουν αλλά θα προτιμούσα ένα remake σε στυλ Demon's Souls γιατί το παιχνίδι το αξίζει.

Από την άλλη, είναι πολύ περίεργο που δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την Bluepoint (ελπίζω να αναλάβουν εκείνοι το remaster/remake) εδώ και χρόνια πέρα από το ότι δούλευαν σε κάτι "original" και άρα μάλλον όχι το Bloodborne.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να πω και εγω που δεν το εχω παιξει γιατι ειχα παιξει τα souls 1 και 2 στο pc στα 60fps  πηρα καποια στιγμη το ps4 για τα αποκλειστικα και την παλεψα για 1-2 ωρες τα 30(περιπου) fps του Bloodborne και μετα το χαιρέτισα, οπτικα παιχνιδι ps3 ειναι , περα απο το framerate μια θολούρα και μπολικο aliasing. 

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Votritis είπε

Τι να πω και εγω που δεν το εχω παιξει γιατι ειχα παιξει τα souls 1 και 2 στο pc στα 60fps  πηρα καποια στιγμη το ps4 για τα αποκλειστικα και την παλεψα για 1-2 ωρες τα 30(περιπου) fps του Bloodborne και μετα το χαιρέτισα, οπτικα παιχνιδι ps3 ειναι , περα απο το framerate μια θολούρα και μπολικο aliasing. 

Ναι αλλά είναι τόσο καλό το παιχνίδι ως παιχνίδι (και φυσικά το Art Direction), που αλήθεια, δεν με ένοιαξε στιγμή το 30-άρι.

Δημοσ.

Oταν συνηθισει το ματι σου στα 60 τα 30 ειναι unplayable, Το εγραφα θυμαμαι αυτο σε gaming site την εποχη του ps4 που εγω επαιζα σε pc και με ελεγαν υπερβολικο , ο ιδιος ανθρωπος σημερα λεει οτι αν δεν τρεχει 60 στο ps5 δεν παίζεται . Και εγω ειχα παιξει το demons στο ps3 στα 30 ηταν οκ τοτε , βαλε  σημερα να το παιξεις να σουν βγουν τα ματια .  

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι είναι, ουσιαστικά τα μόνα που δεν μου κακοφαίνονται σε 30 fps είναι κάτι tactical RPGs και turn-based, που εκεί εκ των πραγμάτων η κίνηση είναι μικρή για να σε επηρεάσει το 30άρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Votritis είπε

Oταν συνηθισει το ματι σου στα 60 τα 30 ειναι unplayable, Το εγραφα θυμαμαι αυτο σε gaming site την εποχη του ps4 που εγω επαιζα σε pc και με ελεγαν υπερβολικο , ο ιδιος ανθρωπος σημερα λεει οτι αν δεν τρεχει 60 στο ps5 δεν παίζεται . Και εγω ειχα παιξει το demons στο ps3 στα 30 ηταν οκ τοτε , βαλε  σημερα να το παιξεις να σουν βγουν τα ματια .  

Δεν μετράνε μόνο τα fps σε ένα παιχνίδι. Όποιος έχει ασχοληθεί με τo Bloodborne, τα δύο  Zelda Breath of the wild και Tears of the kingdom μπορεί να το καταλάβει αυτό. Και εμένα μου κακοφαίνονται τα 30fps, ειδικά αν έχεις συνηθίσει και πολύ πιο πάνω από τα 60, αλλά μια χαρά μου βγήκαν τα μάτια στα (πολλές φορές κάτω από) 30fps, στις 300hr που έριξα στο switch. Και πάλι μία χαρά γυρίζω στο Bloodborne ακόμα και σήμερα, το οποίο το θεωρώ (πολύ κοντά με το Sekiro) το κορυφαίο game της From.

Φυσικά ένα patch για unlocked frame rate στο PS5, θα ήταν ότι πρέπει (ή και κυκλοφορία στο PC), αλλά μάλλον το κρατάνε για remake sτο PS6. Αντίστοιχα το ίδιο κάνανε με το Deamon Souls και PS5... 

Επεξ/σία από gdal73
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Votritis είπε

Παίζω μόνιμα στα 60, έχω πέσει σε παιχνίδια που μόνο στα 30 ήταν playable (από άποψη γραφικών). Μισή ώρα μετά το ξανα-συνήθισα. Αν είναι κλειδωμένα, είναι θέμα συνήθειας και μόνο. 

• Like 1
Δημοσ.

Το κρατάνε το bloodborne remake για το launch του ps6.🤣

Το DeS καλά πούλησε που είχε και πιο σκληροπυρηνικά mechanics tbh. Είχαν πολύ πλάκα τα low level invasions από ανυποψίαστους νιούφηδες που απλά πήραν ένα game για να δουν αν δουλεύει η κονσόλα.

Spoiler

Τελικά κατέληξαν να τρώνε bullying είτε με scraping spear/acid cloud ή 1 shot party wipe firestorms αν την είδαν gankers και το δικό μου all time favorite broken storm ruler (για να μη κάνεις damage) μαζί με sodden ring (όποιος ανώμαλος σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να μπει αυτό στο remake τον ευχαριστώ) στην 4-2.🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...