Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
47 minutes ago, Charismo said:

Ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να δικαιολογήσεις πραγματικά και με σιγουριά την αγορά με 39α είναι αν εμπορεύεσαι τα είδη που αγοράζεις.

Φυσικά και δεν ισχύει αυτό, μην παραπληροφορούμε. Υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις που δικαιολογείται εξόφθαλμα η αγορά κονσόλας με τιμολόγιο και έκπτωση του ΦΠΑ:

• Να έχεις μαγαζί εστίασης με ηλεκτρονικά, κονσόλες, πισί κλπ, τύπου net-cafe.
  • Να τρέχεις σάιτ ή κανάλι στο yt με παρουσιάσεις κονσολών, games κλπ
  • Πιθανότατα να μπορείς να δικαιολογήσεις τέτοια αγορά ακόμα και αν κάνεις επισκευές σε συναφή είδη.
  • Προσωπικά, δεν βλέπω λόγο να μην μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια αγορά κάποιο επάγγελμα που λειτουργεί με αίθουσες αναμονής των πελατών, πχ γιατροί, οδοντίατροι κλπ. Την τηλεόραση που έχουν εκεί με τιμολόγιο δεν την αγοράζουν;

Ακόμα και αν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοια αγορά πάντως, στην χειρότερη περίπτωση θα σου πουν να πληρώσεις τον ΦΠΑ που αναλογεί στο προϊόν μαζί με τις προσαυξήσεις (οι οποίες είναι χονδρικά 1,5% το μήνα επί του φόρου, αν δεν κάνω λάθος). Επίσης, ένας τέτοιος έλεγχος μπορεί να πάει πίσω μέχρι μια πενταετία, βάσει νόμου.

Μην το συνεχίζουμε όμως, είμαστε off-topic και έχει συζητηθεί πλείστες φορές αυτό το θέμα σε άλλα, σχετικότερα νήματα:

Δημοσ.

Και οι τρεις λοιπόν ετοιμάζουν φορητό

*

H Sony επιστρέφει στο «φορητό» gaming με ένα PS5 Portable

*στόχος της είναι να επεκτείνει την απήχηση του PlayStation και να ανταγωνιστεί και πάλι την Nintendo στα φορητά με το Nintendo Switch 2, αλλά και την Microsoft που ετοιμάζει το δικό της φορητό Xbox.

https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/reportaz-h-sony-epistrefei-sto-forito-gaming-me-ena-ps5-portable/91816.html

Δημοσ.
23 ώρες πριν, nasos96 είπε

Καλημέρα παιδια, δε ξέρω αν ειμαι στο σωστό thread, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα ps5, έχω καμια δεκαρια χρόνια να παίξω παγνίδια, ειμαι αρκετα εκτός απο το χωρο, ουσιαστικά για περιστασιακή χρήση το θέλω. δε κερω τι παίζει με συνδρομές κλπ και αν συμφέρουν, 

Η ερώτηση μ ειναι ps5 απλό στα 374 ή ps5 disc edition στα 474? υπόψιν δικαιούμαι αποφορολόγηση οπότε θα πάει πιο χαμηλά. Ενδιαφέρομαι κυρίως για παιγνιδια δρασης, god of war, assasin creed, ghost of tsushima κλπ κλπ. 

Αξίζει το disk edition ή τα βρίσκεις όλα στο store πρπ ιδια τιμή? θέλω να πω όσοι έχετε το disk edition αγοράζετε μεταχειρισμένα παγνίδια, αξίζει? τα βρίσκεις αρκετε φθηνότερα?

τέλος, το ps5 μια διευκρίνηση θέλω. το ps5 εχει μόνο 12 μηνες εγγύηση??? 

ήξερα όλα τα ηλεκτρονικά έχουν 24 μήνες εγγύηση στη εε.

Ευχαριστώ, σόρι αν κούρασα, 

είναι λογικά η τελευταία γενιά με δισκακια, τουλάχιστον εύκολα σχετικά φθηνά χωρις καπέλο 150 ευρώ έξτρα. Αφού δεν θα μπορείς να τα βάλεις στην επόμενη καλύτερα να χτίσεις ψηφιακή βιβλιοθήκη. εκτός αν έχεις πολλούς γνωστούς φιλους με playstation να ανταλλάσσετε πουλάτε, ασχολείσαι με μεταχειρισμένο κοκ οπότε θα έχεις μεγάλο όφελος.  Ακόμα εκτός Αθηνών μειώνεται ραγδαία η προσφορά μεταχειρισμένων. Γενικά αν περιμένεις προσφορές στο store ειναι καλύτερες τιμές από δισκάκια μεταχειρισμένα, τουλάχιστον ετσι έχω παρατηρήσει. Αν δεν μπορείς να τα βάλεις στο ps6 πρακτικά τα χάνεις  από την βιβλιοθήκη σου. Φυσικά μπορεί να μην σε ενδιαφέρει να τα ξαναπαίξεις

συνδρομές προσωπικά μονο η essential αξίζει για Online και δωρεάν 3 παιχνίδια ανα μήνα, το μοντέλο παιχνίδια που μπαινοβγαίνουν από την πλατφόρμα  να πιεστείς να τα παίξεις να προλάβεις πριν βγουν από την συνδρομή δεν μου αρέσει και το gamepass της Microsoft δηλαδή. ειδικά αν εισαι ενήλικος με δουλειά υποχρεώσεις. Πολλές φορές παίρνω από προσφορές και περνάνε μήνες μεχρι να τα πρωτοτρέξω. 

Γενικότερα το πιο αποδοτικό στις κονσόλες είναι να τις παίρνεις όταν πρωτοβγαίνουν να έχεις το μέγιστο χρόνο ζωής τους 7-8 χρόνια μέχρι να αλλάξει η γενιά. Τωρα βέβαια μέχρι το 2027-28 είναι αρκετά χρόνια να περιμένεις. παρε ένα φθηνό slim digital και είσαι οκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...