Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να δικαιολογήσεις πραγματικά και με σιγουριά την αγορά με 39α είναι αν εμπορεύεσαι τα είδη που αγοράζεις.

Κατά τα άλλα μπορείς να πεις πως είναι για την ψυχαγωγία του προσωπικού κτλ., αλλά θεωρητικά είσαι εκτεθειμένος και εξαρτάται από την κρίση των ανθρώπων που διενεργούν τον έλεγχο.

Εγώ προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα, άσε που πολύ συχνά ο έλεγχος μπορεί να σου ζητήσει να ελέγξει τα είδη που έχεις αγοράσει στο χώρο της επιχείρησης. Οπότε πάλι ζεις με την ελπίδα ότι δεν θα έρθει σε εσένα έλεγχος, γιατί δεν κάνουν πολλούς ελέγχους.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
47 minutes ago, Charismo said:

Ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να δικαιολογήσεις πραγματικά και με σιγουριά την αγορά με 39α είναι αν εμπορεύεσαι τα είδη που αγοράζεις.

Φυσικά και δεν ισχύει αυτό, μην παραπληροφορούμε. Υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις που δικαιολογείται εξόφθαλμα η αγορά κονσόλας με τιμολόγιο και έκπτωση του ΦΠΑ:

• Να έχεις μαγαζί εστίασης με ηλεκτρονικά, κονσόλες, πισί κλπ, τύπου net-cafe.
  • Να τρέχεις σάιτ ή κανάλι στο yt με παρουσιάσεις κονσολών, games κλπ
  • Πιθανότατα να μπορείς να δικαιολογήσεις τέτοια αγορά ακόμα και αν κάνεις επισκευές σε συναφή είδη.
  • Προσωπικά, δεν βλέπω λόγο να μην μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια αγορά κάποιο επάγγελμα που λειτουργεί με αίθουσες αναμονής των πελατών, πχ γιατροί, οδοντίατροι κλπ. Την τηλεόραση που έχουν εκεί με τιμολόγιο δεν την αγοράζουν;

Ακόμα και αν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοια αγορά πάντως, στην χειρότερη περίπτωση θα σου πουν να πληρώσεις τον ΦΠΑ που αναλογεί στο προϊόν μαζί με τις προσαυξήσεις (οι οποίες είναι χονδρικά 1,5% το μήνα επί του φόρου, αν δεν κάνω λάθος). Επίσης, ένας τέτοιος έλεγχος μπορεί να πάει πίσω μέχρι μια πενταετία, βάσει νόμου.

Μην το συνεχίζουμε όμως, είμαστε off-topic και έχει συζητηθεί πλείστες φορές αυτό το θέμα σε άλλα, σχετικότερα νήματα:

• Like 1
Δημοσ.

Και οι τρεις λοιπόν ετοιμάζουν φορητό

*

H Sony επιστρέφει στο «φορητό» gaming με ένα PS5 Portable

*στόχος της είναι να επεκτείνει την απήχηση του PlayStation και να ανταγωνιστεί και πάλι την Nintendo στα φορητά με το Nintendo Switch 2, αλλά και την Microsoft που ετοιμάζει το δικό της φορητό Xbox.

https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/reportaz-h-sony-epistrefei-sto-forito-gaming-me-ena-ps5-portable/91816.html

Δημοσ.
23 ώρες πριν, nasos96 είπε

Καλημέρα παιδια, δε ξέρω αν ειμαι στο σωστό thread, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα ps5, έχω καμια δεκαρια χρόνια να παίξω παγνίδια, ειμαι αρκετα εκτός απο το χωρο, ουσιαστικά για περιστασιακή χρήση το θέλω. δε κερω τι παίζει με συνδρομές κλπ και αν συμφέρουν, 

Η ερώτηση μ ειναι ps5 απλό στα 374 ή ps5 disc edition στα 474? υπόψιν δικαιούμαι αποφορολόγηση οπότε θα πάει πιο χαμηλά. Ενδιαφέρομαι κυρίως για παιγνιδια δρασης, god of war, assasin creed, ghost of tsushima κλπ κλπ. 

Αξίζει το disk edition ή τα βρίσκεις όλα στο store πρπ ιδια τιμή? θέλω να πω όσοι έχετε το disk edition αγοράζετε μεταχειρισμένα παγνίδια, αξίζει? τα βρίσκεις αρκετε φθηνότερα?

τέλος, το ps5 μια διευκρίνηση θέλω. το ps5 εχει μόνο 12 μηνες εγγύηση??? 

ήξερα όλα τα ηλεκτρονικά έχουν 24 μήνες εγγύηση στη εε.

Ευχαριστώ, σόρι αν κούρασα, 

είναι λογικά η τελευταία γενιά με δισκακια, τουλάχιστον εύκολα σχετικά φθηνά χωρις καπέλο 150 ευρώ έξτρα. Αφού δεν θα μπορείς να τα βάλεις στην επόμενη καλύτερα να χτίσεις ψηφιακή βιβλιοθήκη. εκτός αν έχεις πολλούς γνωστούς φιλους με playstation να ανταλλάσσετε πουλάτε, ασχολείσαι με μεταχειρισμένο κοκ οπότε θα έχεις μεγάλο όφελος.  Ακόμα εκτός Αθηνών μειώνεται ραγδαία η προσφορά μεταχειρισμένων. Γενικά αν περιμένεις προσφορές στο store ειναι καλύτερες τιμές από δισκάκια μεταχειρισμένα, τουλάχιστον ετσι έχω παρατηρήσει. Αν δεν μπορείς να τα βάλεις στο ps6 πρακτικά τα χάνεις  από την βιβλιοθήκη σου. Φυσικά μπορεί να μην σε ενδιαφέρει να τα ξαναπαίξεις

συνδρομές προσωπικά μονο η essential αξίζει για Online και δωρεάν 3 παιχνίδια ανα μήνα, το μοντέλο παιχνίδια που μπαινοβγαίνουν από την πλατφόρμα  να πιεστείς να τα παίξεις να προλάβεις πριν βγουν από την συνδρομή δεν μου αρέσει και το gamepass της Microsoft δηλαδή. ειδικά αν εισαι ενήλικος με δουλειά υποχρεώσεις. Πολλές φορές παίρνω από προσφορές και περνάνε μήνες μεχρι να τα πρωτοτρέξω. 

Γενικότερα το πιο αποδοτικό στις κονσόλες είναι να τις παίρνεις όταν πρωτοβγαίνουν να έχεις το μέγιστο χρόνο ζωής τους 7-8 χρόνια μέχρι να αλλάξει η γενιά. Τωρα βέβαια μέχρι το 2027-28 είναι αρκετά χρόνια να περιμένεις. παρε ένα φθηνό slim digital και είσαι οκ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dorian είπε

είναι λογικά η τελευταία γενιά με δισκακια, τουλάχιστον εύκολα σχετικά φθηνά χωρις καπέλο 150 ευρώ έξτρα. Αφού δεν θα μπορείς να τα βάλεις στην επόμενη καλύτερα να χτίσεις ψηφιακή βιβλιοθήκη. εκτός αν έχεις πολλούς γνωστούς φιλους με playstation να ανταλλάσσετε πουλάτε, ασχολείσαι με μεταχειρισμένο κοκ οπότε θα έχεις μεγάλο όφελος.  Ακόμα εκτός Αθηνών μειώνεται ραγδαία η προσφορά μεταχειρισμένων. Γενικά αν περιμένεις προσφορές στο store ειναι καλύτερες τιμές από δισκάκια μεταχειρισμένα, τουλάχιστον ετσι έχω παρατηρήσει. Αν δεν μπορείς να τα βάλεις στο ps6 πρακτικά τα χάνεις  από την βιβλιοθήκη σου. Φυσικά μπορεί να μην σε ενδιαφέρει να τα ξαναπαίξεις

συνδρομές προσωπικά μονο η essential αξίζει για Online και δωρεάν 3 παιχνίδια ανα μήνα, το μοντέλο παιχνίδια που μπαινοβγαίνουν από την πλατφόρμα  να πιεστείς να τα παίξεις να προλάβεις πριν βγουν από την συνδρομή δεν μου αρέσει και το gamepass της Microsoft δηλαδή. ειδικά αν εισαι ενήλικος με δουλειά υποχρεώσεις. Πολλές φορές παίρνω από προσφορές και περνάνε μήνες μεχρι να τα πρωτοτρέξω. 

Γενικότερα το πιο αποδοτικό στις κονσόλες είναι να τις παίρνεις όταν πρωτοβγαίνουν να έχεις το μέγιστο χρόνο ζωής τους 7-8 χρόνια μέχρι να αλλάξει η γενιά. Τωρα βέβαια μέχρι το 2027-28 είναι αρκετά χρόνια να περιμένεις. παρε ένα φθηνό slim digital και είσαι οκ. 

μπορείς να μου εξηγήσεις λιγο τισ συνδρομές? οκ υπαρχει το ps store, πρεπει να εχεις καποια συνδρομή για να αγοράσεις παιγνιδι ? ή το παίρνεις σε καλυτερη τιμή αν έχεις συνδομή? πχ μπορεις να το νοικιάσεις με το μήνα ενα παιγνίδι? οι τιμες των digital games ειναι ίδιες με τα discs ή τα disc ειναι φθηνότερα, είπες έχεις 3 δωρεαν παιγνιδια το μήνα όποια θεσ εσύ? 

σορι, απλα δε το εχω ψάξει καθόλου με ps plus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, nasos96 είπε

μπορείς να μου εξηγήσεις λιγο τισ συνδρομές? οκ υπαρχει το ps store, πρεπει να εχεις καποια συνδρομή για να αγοράσεις παιγνιδι ? ή το παίρνεις σε καλυτερη τιμή αν έχεις συνδομή? πχ μπορεις να το νοικιάσεις με το μήνα ενα παιγνίδι? οι τιμες των digital games ειναι ίδιες με τα discs ή τα disc ειναι φθηνότερα, είπες έχεις 3 δωρεαν παιγνιδια το μήνα όποια θεσ εσύ? 

σορι, απλα δε το εχω ψάξει καθόλου με ps plus

Εν συντομία και για τα βασικά, το ps plus έχει 3 επιλογές,

Η essential σου επιτρέπει να παίζεις online multiplayer παιχνίδια και κάθε μήνα να ξεκλειδώνεις 3 games για την συλλογή σου. Τα παιχνίδια τα επιλέγει η Sony, όχι εσύ. Αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα παίξεις μόνο όσο είσαι ενεργό μέλος psplus. Η essential συνδρομή είναι απαραίτητη για να παίζεις online (με λίγες εξαιρέσεις).

Η extra σου δίνει +επιπλέον της essential την δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια από την συλλογή "catalogue" που σου δίνει η sony και την ανανεωνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα αφαιρώντας και προσθέτωντας παιχνίδια.

Η premium σου δίνει +επιπλέον της extra την δυνατότητα να παίξεις και κάποια ps1, ps2, ps3 παιχνίδια που προσθέτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η sony στο "catalogue".

Τα discs είναι συνήθως φθηνότερα από τα digital γιατί ακολουθούν τις τιμές των ηλεκτρονικών προσφορών και μπορείς να τα αγοράσεις και μεταχειρισμένα είτε από το insomnia, είτε από το skroutz, είτε από οπουδήποτε αλλού.

Αν είσαι μέλος psplus έχεις καλύτερες εκπτώσεις στα digital games, αλλά μόνο σε αυτά που προωθεί η sony εκείνη την περίοδο, όχι σε αυτά που έχεις wishlist.

Υπάρχουν games που αξίζει πραγματικά να τα πάρεις digital.

Επεξ/σία από bushidocougar
  • Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Εν συντομία και για τα βασικά, το ps plus έχει 3 επιλογές,

Η essential σου επιτρέπει να παίζεις online multiplayer παιχνίδια και κάθε μήνα να ξεκλειδώνεις 3 games για την συλλογή σου. Τα παιχνίδια τα επιλέγει η Sony, όχι εσύ. Αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα παίξεις μόνο όσο είσαι ενεργό μέλος psplus. Η essential συνδρομή είναι απαραίτητη για να παίζεις online (με λίγες εξαιρέσεις).

Η extra σου δίνει +επιπλέον της essential την δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια από την συλλογή "catalogue" που σου δίνει η sony και την ανανεωνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα αφαιρώντας και προσθέτωντας παιχνίδια.

Η premium σου δίνει +επιπλέον της extra την δυνατότητα να παίξεις και κάποια ps1, ps2, ps3 παιχνίδια που προσθέτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η sony στο "catalogue".

Τα discs είναι συνήθως φθηνότερα από τα digital γιατί ακολουθούν τις τιμές των ηλεκτρονικών προσφορών και μπορείς να τα αγοράσεις και μεταχειρισμένα είτε από το insomnia, είτε από το skroutz, είτε από οπουδήποτε αλλού.

Αν είσαι μέλος psplus έχεις καλύτερες εκπτώσεις στα digital games, αλλά μόνο σε αυτά που προωθεί η sony εκείνη την περίοδο, όχι σε αυτά που έχεις wishlist.

Υπάρχουν games που αξίζει πραγματικά να τα πάρεις digital.

Να προσθέσω πως μπορείς να παίξεις τα δωρέαν multi-player παιχνίδια, χωρίς PS Plus Essential. Παιχνίδια οπως το Fortine, το Apex, το Throne & Liberty και το Warzone. Το Essential το χρειάζεσαι για να παίξεις online τα παιχνίδια που δεν είναι δωρεάν, όπως το Black Ops 6.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στα digital παιχνίδια βγαίνουν προσφορές κάθε τετάρτη (συν των μεγάλων εκπτώσεων τα Χριστούγεννα, Black Friday, Cyber Monday, Χάλογουιν και άλλες) — για παράδειγμα το The Last of Us: Part 1 (Remake) κοστίζει στο Skroutz $40, ενώ ψηφιακά $80, όμως κάθε τρεις και λίγο βγαίνει σε προσφορά στα $45, αν μάλιστα πάρεις από το AllKeyShop κάρτα των $50 με $39.99, όχι μόνο το τσιμπάς σε χαμηλώτερη τιμή, αλλά σου μένουν και $5 στο λογαρισμό για την επόμενη αγορά, δεν έχεις επιπρόσθετα μεταφορικά, ούτε περιμένεις να σου έρθει στο σπίτι σου, και προφανώς δεν σηκώνεσαι κάθε φορά να βάλεις / βγάλεις το δισκάκι — χάνεις βέβαα τη μεταπωλητική αξία αν σκοπεύεις να τα πουλάς.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με το ps5 πάω να κάνω κοινοποίηση οθόνης και παιχνίδι εκτός σύνδεσης και μου δείχνει ότι δεν είναι δυνατόν γιατί είναι ενεργοποιημένο σε άλλο ps5...ξέρει κάποιος την λύση???

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι γίνεται, εμένα βασικά με ενδιαφέρουν παιγνίδια δράσης περιπέτειας, god of war assassin creed, ghost of Tsushima και πάει λέγονται. Δε ξέρω αν αυτά βγαίνουν προσφορά, οκ ένα παιγνίδι μόλις βγαίνει στην αγορά θα είναι ακριβό. Αλλά τα περσινά προπέρσινα κλπ φαντάζομαι είναι σε πιο λογικές τιμές. 

δε κάθεται καλά αυτό με τις συνδρομές διότι το gaming θα έπρεπε να είναι για όλους, παίρνω εγώ ένα παιγνίδι το δίνω σε ένα φίλο μ, κλπ κλπ. Δλδ με την αγορά ενός παιγνιδιού έπαιζαν πόσα άτομα, αυτό ψηφιακά δε μπορείς να το κάνεις. Χαρακτηριστικά θυμάμαι όταν ήμουν γυμνάσιο παίρναμε ένα παιγνίδι από το βίντεο κλαμπ το τερμιταζαμε κ επιστροφή με λίγο κόστος. Τώρα μ φαίνεται έχει γίνει λίγο πιο ακριβό το σπορ. Προσωπικά θα μ άρεσε με disc μ θυμίζει παιδικά χρόνια, βέβαια προσωπικά δε έχω σκοπό να τα πουλάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, nasos96 είπε

Καταλαβαίνω τι γίνεται, εμένα βασικά με ενδιαφέρουν παιγνίδια δράσης περιπέτειας, god of war assassin creed, ghost of Tsushima και πάει λέγονται. Δε ξέρω αν αυτά βγαίνουν προσφορά, οκ ένα παιγνίδι μόλις βγαίνει στην αγορά θα είναι ακριβό. Αλλά τα περσινά προπέρσινα κλπ φαντάζομαι είναι σε πιο λογικές τιμές. 

δε κάθεται καλά αυτό με τις συνδρομές διότι το gaming θα έπρεπε να είναι για όλους, παίρνω εγώ ένα παιγνίδι το δίνω σε ένα φίλο μ, κλπ κλπ. Δλδ με την αγορά ενός παιγνιδιού έπαιζαν πόσα άτομα, αυτό ψηφιακά δε μπορείς να το κάνεις. Χαρακτηριστικά θυμάμαι όταν ήμουν γυμνάσιο παίρναμε ένα παιγνίδι από το βίντεο κλαμπ το τερμιταζαμε κ επιστροφή με λίγο κόστος. Τώρα μ φαίνεται έχει γίνει λίγο πιο ακριβό το σπορ. Προσωπικά θα μ άρεσε με disc μ θυμίζει παιδικά χρόνια, βέβαια προσωπικά δε έχω σκοπό να τα πουλάω.

Ωραία τα παιδικά χρόνια, και ειδικά τα πειρατικά / αντιγραμμένα με τις τσιπαριμένες κονσόλες. Βέβαια, δεν είμαι πλέον αυτής της φιλοσοφίας: μου αρέσει να αγοράζω και να επενδύω στο χόμπι μου, από τη στιγμή που μου επιστρέφει χαρά. Οι τιμές έχουν πάρει τον ανήφορο γιατί έχουν αυξηθεί εκθετικά τα κόστη παραγωγής. Στο ψηφιακό μπορείς να μοιραστείς τη συνδρομή και τις αγορές σου με ένα ακόμη άτομο (εγώ και ο κολλητός μου πληρώνουμε από μισά τα παιχνίδια και τη χρονιαία συνδρομή) — ορίζεται ο ένας την κονσόλα του άλλου ως "κύρια" και έτσι όλο το περιερχόμενο που έχει ο ένας γίνεται διαθέσιμο και τον άλλον (και τούμπαλιν).

To Ghost of Tsushima είναι στα $40 στο Skrouts + Μεταφορικά (στο Store είναι στα $80 και κάθε δύο μήνες πέφτει στα $40 >> με κάρτα από το AllKeyShop βγαίνει στα $35).

To God of War: Ragnarok είναι στα $40 στο Skrouts + Μεταφορικά (στο Store είναι στα $80 και κάθε δύο μήνες πέφτει στα $40 >> με κάρτα από το AllKeyShop βγαίνει στα $35).

To Assassin's Creed: Mirage είναι στα $19 στο Skrouts + Μεταφορικά (στο Store είναι στα $50 και κάθε δύο μήνες πέφτει στα $20 >> με κάρτα από το AllKeyShop βγαίνει στα $16).

Επεξ/σία από MrVOID
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 23/11/2024 στις 10:25 ΠΜ, stcp είπε

Προσπαθω να βρω εναν τροπο επικοινωνιας με το support της Sony για το PS (παλιοτερα υπηρχε mail και τηλ, τωρα δε βρισκω τιποτα). Δεν αφηνει το γιο μου να κανει redeem μια psn card 20Ε στον παιδικο λογαριασμο του, ενω εχω θεσει μηνιαιο οριο τα 50Ε (και δεν εχει ξοδεψει αλλα). Μου γραφει οτι δεν επιτρεπεται στο συγκεκριμενο λογαριασμο.

Εαν ενδιαφέρει κάποιον: Τελικά επειδή είναι child account, το redeem πρέπει να γίνει στον λογαριασμό του family manager και χρησιμοποιεί τα χρήματα το παιδί στον δικό του λογαριασμό (εφόσον δεν έχει ξεπεραστεί το spending limit).

Μια ερώτηση στους ειδικούς: Έχω το PS5 σπίτι με 1 δικό μου λογαριασμό στον οποίο έχω πρόσβαση login μόνο εγώ και 1 παιδικό λογαριασμό (με restrictions) που παίζουν τα πιτσιρίκια παιχνίδια του δικού μου account. Αν αγοράσω 2ο PS5 το οποίο θα λειτουργεί σε άλλο χώρο (IP) μπορώ να βάλω και σε αυτό το account μου? Δεν θα λειτουργούν τα 2 δικά μου accounts ταυτόχρονα, αλλά είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί το παιδικό account στο 1 μηχάνημα ταυτόχρονα με το δικό μου στο άλλο. Γίνεται? Και αν γίνεται είναι "ΣΟΝΟνόμιμο" ή υπάρχει κίνδυνος ban?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, stcp είπε

Εαν ενδιαφέρει κάποιον: Τελικά επειδή είναι child account, το redeem πρέπει να γίνει στον λογαριασμό του family manager και χρησιμοποιεί τα χρήματα το παιδί στον δικό του λογαριασμό (εφόσον δεν έχει ξεπεραστεί το spending limit).

Μια ερώτηση στους ειδικούς: Έχω το PS5 σπίτι με 1 δικό μου λογαριασμό στον οποίο έχω πρόσβαση login μόνο εγώ και 1 παιδικό λογαριασμό (με restrictions) που παίζουν τα πιτσιρίκια παιχνίδια του δικού μου account. Αν αγοράσω 2ο PS5 το οποίο θα λειτουργεί σε άλλο χώρο (IP) μπορώ να βάλω και σε αυτό το account μου? Δεν θα λειτουργούν τα 2 δικά μου accounts ταυτόχρονα, αλλά είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί το παιδικό account στο 1 μηχάνημα ταυτόχρονα με το δικό μου στο άλλο. Γίνεται? Και αν γίνεται είναι "ΣΟΝΟνόμιμο" ή υπάρχει κίνδυνος ban?

Είναι απολύτως νόμιμο, υπάρχει και site από την ίδια τη SONY που σου εξηγεί το πως λειτουργεί το sharing. Μπορείς μάλιστα να ορίσεις (με τον λογαριασμό σου), την κονσόλα στο σαλόνι (που έχει πρόσβαση το παιδί) ως κύρια, και άρα ότι αγορές κάνεις να είναι διαθέσιμες σε κάθε account που βρίσκεται στην κονσόλα αυτή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά αγόρασα χτες το ps5 pro δεν έπαιξα spiderman 2 ποτέ αλλά το ξεκίνησα να παίζω στο προ το κοντρολερ είχε έναν από χρωματισμό στο άνοιγμα το κουτί άψογο. Ξεκίνησα να παίζω όσο όμως πάω κοντά (4k tv samsung high end) βλέπω αρκετό noise δλδ τα μικρά αυτά μυγάκια στην οθόνη είναι φυσιολογικό? Δλδ το ps5 pro παίζει να υπολειτουργει η απλά Θα λειτουργεί η δεν θα λειτουργεί μια και έξω η απλά. Θα κολλάει παίζει να δείχνει 4Κ η ρεζ με κάποια θέματα η είναι φυσιολογικό? 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Kristo90 είπε

Καλημέρα παιδιά αγόρασα χτες το ps5 pro δεν έπαιξα spiderman 2 ποτέ αλλά το ξεκίνησα να παίζω στο προ το κοντρολερ είχε έναν από χρωματισμό στο άνοιγμα το κουτί άψογο. Ξεκίνησα να παίζω όσο όμως πάω κοντά (4k tv samsung high end) βλέπω αρκετό noise δλδ τα μικρά αυτά μυγάκια στην οθόνη είναι φυσιολογικό? Δλδ το ps5 pro παίζει να υπολειτουργει η απλά Θα λειτουργεί η δεν θα λειτουργεί μια και έξω η απλά. Θα κολλάει παίζει να δείχνει 4Κ η ρεζ με κάποια θέματα η είναι φυσιολογικό? 

Δεν πιεστέυω να το έβαλες στο streaming;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...