Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου καλυτερη επιλογη ειναι το disk μοντελο.Αφου κιολας θα το παρεις με αποφορολογηση μη το σκεφτεσαι.
Μονο θετικα εχει το drive.Καινουργια και μτχ παιχνιδια θα βρισκεις σε πολυ καλυτερες τιμες απο το store.Επειδη παιζει και του ps4 τα παιχνιδια, τα βρισκεις σε τιμες χωμα σε δισκακι.Με digital θα πληρωνεις ακριβοτερα τα ψηφιακα, τα παντρευεσαι μετα δεν μπορεις να τα πουλησεις.Για την εγγυηση η σονυ δινει 12 μηνες εγγυηση.Καποια καταστηματα δινουν επιπλεον εναν χρονο.Το θεμα με την εγγυηση στα playstation ειναι αστα να πανε.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, nasos96 said:

Καλημέρα παιδια, δε ξέρω αν ειμαι στο σωστό thread, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα ps5, έχω καμια δεκαρια χρόνια να παίξω παγνίδια, ειμαι αρκετα εκτός απο το χωρο, ουσιαστικά για περιστασιακή χρήση το θέλω. δε κερω τι παίζει με συνδρομές κλπ και αν συμφέρουν, 

Η ερώτηση μ ειναι ps5 απλό στα 374 ή ps5 disc edition στα 474? υπόψιν δικαιούμαι αποφορολόγηση οπότε θα πάει πιο χαμηλά. Ενδιαφέρομαι κυρίως για παιγνιδια δρασης, god of war, assasin creed, ghost of tsushima κλπ κλπ. 

Αξίζει το disk edition ή τα βρίσκεις όλα στο store πρπ ιδια τιμή? θέλω να πω όσοι έχετε το disk edition αγοράζετε μεταχειρισμένα παγνίδια, αξίζει? τα βρίσκεις αρκετε φθηνότερα?

τέλος, το ps5 μια διευκρίνηση θέλω. το ps5 εχει μόνο 12 μηνες εγγύηση??? 

ήξερα όλα τα ηλεκτρονικά έχουν 24 μήνες εγγύηση στη εε.

Ευχαριστώ, σόρι αν κούρασα, 

Disk edition θα πας ειδικά αν το θες για περιστασιακή χρήση για να βρίσκεις φθηνά δισκάκια. Δύο χρόνια εγγύηση έχει, ας λέει ότι θέλει η Sony.

Στον Γερμανό αυτή την στιγμή έχει και 15% επιστροφή αν πληρώσεις με κάρτα της Eurobank, επομένως μαζί με την αποφορολόγηση θα σου βγει 325 ευρώ, τζάμπα πράγμα.

• Like 3
Δημοσ.

Ότι είπανε και οι προλαλήσαντες!

Το slim disk edition είναι η βέλτιστη επιλογή καθότι έχεις και την αποφορολογηση και μπορείς να παίζεις και ps4 δισκάκια που μπορείς να βρεις σε πολύ οικονομικές τιμές.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μπορεί κάποιος να αναλύσει λίγο αυτό με την επιστροφή της Eurobank και την αποφορολόγηση;

Το συνδυασμό εγώ δεν τον έχω κάνει, αλλά φαντάζομαι βγαίνει μια τιμή γύρω χωρίς φπα και σε αυτή τη τιμή πληρώνεις κανονονικά και μεσα σε 30 μερες σου έρχεται το 15% σε πόντους/ευρώ, δλδ πας και ψωνίζεις σε συνεργαζόμενες επιχειρίσεις μόνο, πχ βάζεις βνζίνη εκο ή πας σμ σκλαβενίτη κλπ.

Με επιστροφή έχω αγοράσει μια οθόνη και λειτουργεί κανονικά, τώρα όσον αφορα το ps5 disk edition απο 374 πάει στα 382. πάιρνονται και 15% παει στα 325 καλο deal νομίζω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Disk edition θα πας ειδικά αν το θες για περιστασιακή χρήση για να βρίσκεις φθηνά δισκάκια. Δύο χρόνια εγγύηση έχει, ας λέει ότι θέλει η Sony.

Στον Γερμανό αυτή την στιγμή έχει και 15% επιστροφή αν πληρώσεις με κάρτα της Eurobank, επομένως μαζί με την αποφορολόγηση θα σου βγει 325 ευρώ, τζάμπα πράγμα.

Φίλε μου απο περιέργεια κοίταγα χθες και ολα τα καταστήματα γραφανε 12 μηνες εγγύηση προμηθευτή 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nasos96 είπε

Το συνδυασμό εγώ δεν τον έχω κάνει, αλλά φαντάζομαι βγαίνει μια τιμή γύρω χωρίς φπα και σε αυτή τη τιμή πληρώνεις κανονονικά και μεσα σε 30 μερες σου έρχεται το 15% σε πόντους/ευρώ, δλδ πας και ψωνίζεις σε συνεργαζόμενες επιχειρίσεις μόνο, πχ βάζεις βνζίνη εκο ή πας σμ σκλαβενίτη κλπ.

Με επιστροφή έχω αγοράσει μια οθόνη και λειτουργεί κανονικά, τώρα όσον αφορα το ps5 disk edition απο 374 πάει στα 382. πάιρνονται και 15% παει στα 325 καλο deal νομίζω

Οπότε βάζω κάποιον ΕΕ να το πάρει κόβοντας τιμολόγιο και να πληρώσει μέσω Eurobank;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Οπότε βάζω κάποιον ΕΕ να το πάρει κόβοντας τιμολόγιο και να πληρώσει μέσω Eurobank;

Λογικά ναι, απλά να είναι σίγουρος ότι η κάρτα που θα πληρώσει να είναι εγγεγραμένη στο πρόγραμμα επιστροφή

• Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, manthos_27 said:

Φίλε μου απο περιέργεια κοίταγα χθες και ολα τα καταστήματα γραφανε 12 μηνες εγγύηση προμηθευτή 

Τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές σε αυτό το forum, όλα τα προϊόντα διαρκείας που πωλούνται και αγοράζονται εντός της ΕΕ συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Την εγγύηση αυτή είναι υποχρεωμένος να την προσφέρει ο πωλητής στον τελικό αγοραστή.

Η Sony προσφέρει 12 μήνες εμπορική εγγύηση και απευθύνεσαι απευθείας σε αυτούς εάν θες, ενώ για το διάστημα από τον 13ο μήνα μέχρι τον 24ο απευθύνεσαι στο κατάστημα που έκανες την αγορά. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Έχω την εντύπωση ότι ο germanos ίσως διαφέρει και ξαναλέω ίσως. τα apple προιοντα πχ τα εισάγει μόνος του και δίνει δική του εγγύηση. εγω πχ π πήρα κινητό χωρις φπα, όλοι μ έλεγαν με τιμολογιο 1 χρόνο εγγύηση, ο γερμανός μ ειπε δε μασ νοιάζει πως θα το αγοράσεις, ίσα ίσα πήρα 3 χρονια εγγύηση είχε προοθητική ενέργεια εκείνες τις μέρες. τα apple δε τα παίρνει από τον επίσημο εισαγωγέα στην ελλάδα, τα παίρνει απο την apple και εχει και το δικό του τμήμα επίσημου service.

ίσως έχει κατι εντίστοιχο με τη sony δε ξέρω, λέω ίσως 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές σε αυτό το forum, όλα τα προϊόντα διαρκείας που πωλούνται και αγοράζονται εντός της ΕΕ συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Την εγγύηση αυτή είναι υποχρεωμένος να την προσφέρει ο πωλητής στον τελικό αγοραστή.

Η Sony προσφέρει 12 μήνες εμπορική εγγύηση και απευθύνεσαι απευθείας σε αυτούς εάν θες, ενώ για το διάστημα από τον 13ο μήνα μέχρι τον 24ο απευθύνεσαι στο κατάστημα που έκανες την αγορά. 

Το θεμα είναι μην πας στο  κατάστημα μετα απο 1 χρόνο και στο παιζουν Κινέζοι γιατί κακά τα ψέμματα εδω στην Ελλάδα είναι να ναι σε πετανε σαν μπαλάκι απο δω κ απο εκει και δεν αναλαμβάνει κάνεις την ευθύνη 

Επεξ/σία από manthos_27
Δημοσ.

Με την επιστροφη 15% του γερμανου δεν ξερω αν πιανει το πσ5 με αποφορολογηση, γιατι πεφτει κατω απο τα 349.Και για να ισχυει η επιστροφη θελει αγορες απο 349 και πανω.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Mr_Terror said:

Με την επιστροφη 15% του γερμανου δεν ξερω αν πιανει το πσ5 με αποφορολογηση, γιατι πεφτει κατω απο τα 349.Και για να ισχυει η επιστροφη θελει αγορες απο 349 και πανω.

Αφού 474 έχει αρχική. 474 : 1,24 = 382,25, που είναι μεγαλύτερο από 349.

Και μετά 383,25 x 0,85 = 324,91 τελική τιμή υπολογίζοντας και την επιστροφή μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...