Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Καλησπέρα και πάλι , μόλις πήρα το ps5 slim digital από Κωτσόβολο . Μου κάνει εντύπωση που δεν αναγράφει πουθενά πάνω στην συσκευασία slim , υπάρχει περίπτωση να είναι το κανονικό ή δεν το γράφει πουθενά ;

η ονομασία slim(σε όλες τις κονσόλες της sony) χρησιμοποιείται απο τον κόσμο και όχι απο την εταιρία. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το app εξακολουθεί να μη μου βγάζει εξαργύρωση wallet. Ούτε 5 ούτε 10. Σε φίλο μου τον αφήνει μόνο για 10. Μέσω pc  δε μου δίνει επιλογή.

Έχει άλλος πρόβλημα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Archantwn είπε

Το app εξακολουθεί να μη μου βγάζει εξαργύρωση wallet. Ούτε 5 ούτε 10. Σε φίλο μου τον αφήνει μόνο για 10. Μέσω pc  δε μου δίνει επιλογή.

Έχει άλλος πρόβλημα;

Ουτε σε μένα εμφανίζει εξαργύρωση σε χρήματα

Δημοσ.

Προσπαθω να βρω εναν τροπο επικοινωνιας με το support της Sony για το PS (παλιοτερα υπηρχε mail και τηλ, τωρα δε βρισκω τιποτα). Δεν αφηνει το γιο μου να κανει redeem μια psn card 20Ε στον παιδικο λογαριασμο του, ενω εχω θεσει μηνιαιο οριο τα 50Ε (και δεν εχει ξοδεψει αλλα). Μου γραφει οτι δεν επιτρεπεται στο συγκεκριμενο λογαριασμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, stcp είπε

Προσπαθω να βρω εναν τροπο επικοινωνιας με το support της Sony για το PS (παλιοτερα υπηρχε mail και τηλ, τωρα δε βρισκω τιποτα). Δεν αφηνει το γιο μου να κανει redeem μια psn card 20Ε στον παιδικο λογαριασμο του, ενω εχω θεσει μηνιαιο οριο τα 50Ε (και δεν εχει ξοδεψει αλλα). Μου γραφει οτι δεν επιτρεπεται στο συγκεκριμενο λογαριασμο.

Δοκίμασες αυτό που γράφει η sony στο troubleshooting? Έτσι όπως το διαβάζω δεν μπορείς να το κάνεις από Ελλάδα.

Screenshot_2024-11-23-14-28-20-229_com.android.chrome-edit.jpg

Επεξ/σία από bushidocougar
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Δοκίμασες αυτό που γράφει η sony στο troubleshooting? Έτσι όπως το διαβάζω δεν μπορείς να το κάνεις από Ελλάδα.

Screenshot_2024-11-23-14-28-20-229_com.android.chrome-edit.jpg

Σε ευχαριστω. Οντως δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. Εχει μονο οριο spending limit (που για να το εχει σημαινει οτι επιτρεπει στο παιδι να ξοδεψει). Βλεπω ομως τωρα που λεει εκει "Payments are made from the family managers wallet". Οποτε? Βαζω τα χρηματα στο δικο μου account και τα χρησιμοποιει αυτος? Μαλλον. 

Αληθεια, τι εγινε το support? Μεχρι το καλοκαιρι υπηρχε και απαντουσαν. Μας εφαγε η ΑΙ...

Δημοσ.

Το Vertical Stand εξαντλήθηκε παντού σήμερα ? ήταν διαθέσιμο το πρωί ,πηρα το pro σημερα θα το εχω ορθιο ετσι μεχρι μπορεσω να παρω τη βαση

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giannisww είπε

Το Vertical Stand εξαντλήθηκε παντού σήμερα ? ήταν διαθέσιμο το πρωί ,πηρα το pro σημερα θα το εχω ορθιο ετσι μεχρι μπορεσω να παρω τη βαση

παιζουν στο τεμου και αλι εξπρες στο 1/3 της τιμης

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα θα με βόλευε στο Κοτσοβολο γιατι εχω το bonus τις Alpha θα περιμενω τη να κανουμε δεν χαλασε και ο κοσμος

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, giannisww είπε

Βασικα θα με βόλευε στο Κοτσοβολο γιατι εχω το bonus τις Alpha θα περιμενω τη να κανουμε δεν χαλασε και ο κοσμος

μια χαρα καθεται και χωρις την βαση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...