Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, MrVOID said:

Σε 3* χρόνια. Η απαξίωση είναι υποκειμενική. Αν εσύ είσαι καλυμμένος με κάτι που αγόρασες το 2020 με $399, από τη στιγμή που βγαίνουν παιχνίδια, δε σε νοιάζει (όπως συνέβει και με το πέρασμα από το PS4 στο PS5). Αντίστοιχα, εγώ μπορεί στα 3 χρόνια του PS5 Pro να νιώσω πως τα έβγαλε τα λεφτά του με τη χρήση που κάνω.

Η απαξιωση αποδεικνυεται απο τις τιμες των μεταχειρισμενων, οχι απο την χρηση του καθενος που ειναι υποκειμενικη.
Ειπαμε, καλλιστα παιζεις και με ps4 τωρα και ας μπαινει στον 12ο χρονο του σε 1 μηνα.
Το σημερινο χιλιαρικο (με disk) του ps5 pro, σε 2 χρονια που θα βγει το 6, θα γινει 500αρικο στην αγορα, καπακι τα μισα λεφτα, αυτη ειναι η απαξιωση.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω κομμένο το playstation plus αρκετά χρόνια και λόγω bf μου κάνει 20-30% έκπτωση.Συγκεκριμένα :premium 106,39,extra 94,49 και essential 57,59,όλες οι τιμές για 12μηνη συνδρομή

Δημοσ.

Βγήκαν και οι εκπτώσεις στις κονσόλες όπως περιμέναμε 

Slim : 474,00 €

Slim Digital : 374, 00 €

Και φυσικά διάφορα bundles σε έκπτωση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giannisww είπε

Καθουλου εκπτωση αν εχεις το plus σαν παλιος?

Ενας απο τους λογους που το ειχα κοψει ηταν αυτος. Εκπτωσεις μονο για αυτους που ΔΕΝ εχουν συνδρομη. Ακομη και ετσι τα 58 ευρω για essential μου φαινονται πολλα εφοσον δεν παιζω ονλαιν και εχω και gamepass οποτε εχω δωρεαν παιχνιδια απο την "αλλη πλευρα". Καλα για το 95 ευρω της extra και τα 106 της premium δεν το συζηταω καν. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, james9tito είπε

Ενας απο τους λογους που το ειχα κοψει ηταν αυτος. Εκπτωσεις μονο για αυτους που ΔΕΝ εχουν συνδρομη. Ακομη και ετσι τα 58 ευρω για essential μου φαινονται πολλα εφοσον δεν παιζω ονλαιν και εχω και gamepass οποτε εχω δωρεαν παιχνιδια απο την "αλλη πλευρα". Καλα για το 95 ευρω της extra και τα 106 της premium δεν το συζηταω καν. 

Εγώ γι' αυτό πέρυσι το πήγα μήνα μήνα, έτσι ώστε στο black friday να βάλω χρόνου και να ανανεώνω σε κάθε BF

Δημοσ.

image.png.c1598ccdbab2494f3252053cf913122f.png

Θυμαμαι τοτε στο black friday 28/11/2022 ειχα παρει δυο χρονια κιόλας και μετα περισυ ξέχασα να ξαναπάρω και αν το ειχαν έκπτωση και το πήγαν και 151 ευρω αντι 120

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giannisww είπε

image.png.c1598ccdbab2494f3252053cf913122f.png

Θυμαμαι τοτε στο black friday 28/11/2022 ειχα παρει δυο χρονια κιόλας και μετα περισυ ξέχασα να ξαναπάρω και αν το ειχαν έκπτωση και το πήγαν και 151 ευρω αντι 120

Μόνο για 2 χρόνια; :)

https://unboxholics.com/news/gaming/117108-typos-agorase-24-chronia-playstation-plus-kai-exigei-to-skeptiko-tou

Δημοσ.

Αξίζει να πάρει κάποιος το VR2;

Με προβληματίζει λίγο για το τι θα γίνει αν χαλάσουν τα controllers μιας και δεν πουλάνε ξεχωριστά...

Επίσης, γνωρίζει κανείς αν θα πέσει καμία προσφορά τύπου επιστροφής όπως Eurobank, Εθνική τράπεζα κτλ;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, L-Griever είπε

Με προβληματίζει λίγο για το τι θα γίνει αν χαλάσουν τα controllers μιας και δεν πουλάνε ξεχωριστά...

Επίσης, γνωρίζει κανείς αν θα πέσει καμία προσφορά τύπου επιστροφής όπως Eurobank, Εθνική τράπεζα κτλ;

Θα επισκευάζουν αν χαλάσουν, είναι εντός εγγύησης.

Τώρα θα είναι σε έκπτωση 40%, όποιο κατάστημα έχει επιστροφή με κάποια κάρτα, λογικά θα έχει και σε αυτό.

Αν σε ενδιαφέρουν τα GT7, Resident Evil (4, Biohazzard & Village) και όσα τέλος πάντως υποστηρίζουν ή έχουν βγει εξ' ολοκλήρου για VR, τότε ναι, είναι από τα καλύτερα VR εκεί έξω.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, L-Griever είπε

Πριν από ένα χρόνο θα σου απαντούσα όχι, δεν αξίζει. Έδινες πολλά χρήματα και τα παιχνίδια που το υποστηρίζαν είναι ελάχιστα.Το μηχάηνημα καταπληκτικό αλλά τι να το κάνεις χωρίς παιχνίδια. Εγώ το πήρα πέρσι χριστουγεννα και ζήτημα αν ασχολήθηκα 10 ώρες μαζί του.

Αν όμως τυχγάνει να έχεις και PC, η χρηστικότητά του αναβαίνει κατακόρυφα με την χρήση του adaptor και σε αυτά τα χρήματα αξίζει με τα χίλια. Ακόμα και με πετσοκομένες τις δυνατότητες του στο PC, το μηχάνημα τα σπάει...

Νομίζω ότι θα βγάλει ο Γερμανος 15% επιστροφή Eurobank...

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...