Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, RedPriest είπε

Καλησπέρα , θέλω να αγοράσω ένα ps5 . Επειδή επέχω πολλά χρόνια από τις κονσόλες και δεν γνωρίζω , αξίζει να παραπάνω χρήματα το pro; Επίσης να περιμένω μήπως βγει καμία προσφορά τώρα Black Friday ή το βλέπετε χλωμό ;

Εγώ αν δεν είχα PS5 θα στόχευα σε ένα PS5 slim με disk drive, πιθανώς και σε καλύτερη τιμή λόγω Black Friday στις 22 Νοεμβρίου.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, phanispal said:

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Υπάρχει κόσμος που δεν είναι μέσα στα πράγματα (ή έχει μείνει εκτός τα τελευταία χρόνια) και το μόνο που βλέπει είναι ταμπελάκια με τίτλους και τιμές.

Άλλο το δεν ξέρω τι κάνει κάτι και άλλο αν αξίζει η αγορά του. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, RedPriest είπε

Καλησπέρα , θέλω να αγοράσω ένα ps5 . Επειδή επέχω πολλά χρόνια από τις κονσόλες και δεν γνωρίζω , αξίζει να παραπάνω χρήματα το pro; Επίσης να περιμένω μήπως βγει καμία προσφορά τώρα Black Friday ή το βλέπετε χλωμό ;

Σε αλυσιδια θα βγει το ps5 αν θυμαμαι καλα στα 475, και θα ισχυει και επιστροφη 15%. Οποτε βρες καποιον με eurobank και περιμενε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, SabotazNic said:

Σε αλυσιδια θα βγει το ps5 αν θυμαμαι καλα στα 475, και θα ισχυει και επιστροφη 15%. Οποτε βρες καποιον με eurobank και περιμενε

Ας συμφωνησω και'γω, ακομη και ασχετως χρηματων, το απλο θα επαιρνα, καθως τα ακριβοτερα τεχνολογικα νεα προιοντα απαξιωνονται πολυ περισσοτερο στο μελλον...την δουλεια του θα την κανει το απλο μια χαρα. Καλυτερα τα λεφτα της διαφορας, σε καλυτερη τηλεοραση, οπως προειπαν και αλλοι.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.

Και για το λογου το αληθες (απαξιωση των νεων προιοντων τεχνολογιας), εσκασε χθες leak για το Playstation 6:

https://www.gamingbible.com/news/platform/playstation/playstation-6-specs-appear-online-880975-20241120

αναφορα του leak, λενε ειναι αξιοπιστος ο leaker, εδω το ποστ του:

4 χρονια ηδη για το ps 5, στα ποσα χρονια θα αλλαξει γενια, στα 10 χλωμο, στα 5 η στα 6 πιθανοτατα βασει ιστορικου.

Και σε 2 χρονια να βγει απο τωρα, ειναι καπως αμφιλεγομενη η επενδυση στο ps 5 pro τωρα σε τοσο ακριβη τιμη.
Αν τυχον βγει του χρονου, θα μιλαμε για 'αρπαχτη' του ps 5 pro, αλλα δεν νομιζω να το ξεφτιλισουν ετσι, θα προτιμησουν λογικα το 2026 για το ps 6.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nek4d είπε

Και για το λογου το αληθες (απαξιωση των νεων προιοντων τεχνολογιας), εσκασε χθες leak για το Playstation 6:

https://www.gamingbible.com/news/platform/playstation/playstation-6-specs-appear-online-880975-20241120

αναφορα του leak, λενε ειναι αξιοπιστος ο leaker, εδω το ποστ του:

4 χρονια ηδη για το ps 5, στα ποσα χρονια θα αλλαξει γενια, στα 10 χλωμο, στα 5 η στα 6 πιθανοτατα βασει ιστορικου.

Και σε 2 χρονια να βγει απο τωρα, ειναι καπως αμφιλεγομενη η επενδυση στο ps 5 pro τωρα σε τοσο ακριβη τιμη.
Αν τυχον βγει του χρονου, θα μιλαμε για 'αρπαχτη' του ps 5 pro, αλλα δεν νομιζω να το ξεφτιλισουν ετσι, θα προτιμησουν λογικα το 2026 για το ps 6.

8 χρόνια διαρκεί η γενιά ενεργά και 10 παθητικά (σύμφωνα με την ίδια τη SONY). Αυτό σημαίνει πως έως και το 2030 τα PS5 / PS5 Pro θα λαμβάνουν νέα παιχνίδια, το 2028 όμως (τώρα αν θα είναι τέλη του 27 έχει μιρκή διαφορά) θα κυκλοφορίσει η νεά γενιά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος ενδιαφέρεται ps5 slim 374 ελπίζω να ισχύει

https://guruelectrics.gr/products/konsola-ps5-sony-d-chassis-digital-711719577294-slim-blackwhite?ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclBDZiYuIVMsX1U2NUskOWB5Tg==

Χωρίς το ΦΠΑ ειναι 301,61 .... κάτι λάθος έχουν κάνει

Επεξ/σία από Trusted
EDIT
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Trusted είπε

Όποιος ενδιαφέρεται ps5 slim 374 ελπίζω να ισχύει

https://guruelectrics.gr/products/konsola-ps5-sony-d-chassis-digital-711719577294-slim-blackwhite?ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclBDZiYuIVMsX1U2NUskOWB5Tg==

Χωρίς το ΦΠΑ ειναι 301,61 .... κάτι λάθος έχουν κάνει

Αυτή είναι η τιμή του Black Friday για όλους, από 449, -70%. Θα ισχύει και για το physical.

Δημοσ.

Αυριο λεει ξεκινανε εκπτωσεις στις συνδρομες. Εχω κοψει τη δικια μου εδω και 2 χρονια αλλα ειμαι περιεργος. Ποσο θα βαλουν δηλαδη με την εκπτωση την extra? Γιατι η premium δεν αξιζει με τιποτα αν εχεις χρονια playstation και εχεις παιξει τους μεγαλους τιτλους. Μην πω οτι ακομα πιο "vfm" ειναι η essential 

Δημοσ.

Καλημέρα, μεταξύ των Corsair MP600 Pro LPX και Adata Legend 960 Max στα ίδια χρήματα τι προτείνετε.

Και οι δύο έχουν ενσωματωμένη ψύκτρα και 5 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, assos01 είπε

Καλημέρα, μεταξύ των Corsair MP600 Pro LPX και Adata Legend 960 Max στα ίδια χρήματα τι προτείνετε.

Και εγώ θέλω σήμερα αύριο να πάρω κάτι. Οπότε αναμένω απαντήσεις 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Και εγώ θέλω σήμερα αύριο να πάρω κάτι. Οπότε αναμένω απαντήσεις 

54 λεπτά πριν, assos01 είπε

Εγώ τον Adata θα έπαιρνα, γιατί έχει μεγαλύτερο read, που είναι και αυτό που μετράει στις 99% τω περιπτώσεων. Το write ας πάρει και 10 δευτερόλεπτα παραπάνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, assos01 είπε

Εγω εδω και 1,5 χρόνο εχω βάλει αυτον

SSD ADATA AGAMMIXS70B-2T-CS XPG GAMMIX S70 BLADE 2TB NVME PCIE GEN4X4 M.2 2280

Τον ειχα πάρει στα 104€, τώρα εχει 130€ και όλα τα game τα εχω εκει, ο εσωτερικός ειναι αδειος. Μεχρι τώρα δεν εχω δει καμία διαφορα στις ταχύτητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...