Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Όλοι τους χρησιμοποιούν παλιά έκδοση του PSSR όπως μας λένε ή πράγματι υπάρχουν θέματα ;

το calisto pro patch παντως που βγήκε τώρα είναι εξαιρετικό (δεν ξέρω όμως αν χρησημοποιεί pssr):)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Stellar Blade πάντως είναι ένας από τους τίτλους όπου το PSSR είναι όντως εξαιρετικό. Βέβαια το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πουσάρει visuals και δεν έχει πολύ post-processing. Είναι ένας τίτλος που ήδη είχε καθαρή εικόνα και απλώς με το PSSR βελτιώθηκε στις λεπτομέρειες.

Θα ήθελα να δω ανάλυση και για τα RE4 Remake, RE Village καθώς και εκεί η εικόνα είναι πιο καθαρή και σταθερή στο Pro με λιγότερο shimmering σε σχέση με το PS5 αλλά δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιούν PSSR ή απλώς TAA με μεγαλύτερο base resolution...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει potential για κάτι καλό αλλά θέλει δουλειά και από την Sony στο να βοηθήσει και από τους devs.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Είναι στα σπάργανα ακόμη (παλιά SDKs, πρώτο iteration, κ.λπ) πάσχει από τις παιδικές ασθένειες που είχε και το DLSS στην πρώτη του εκδοχή. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει καλύτερο, και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό πως από τώρα είναι αρκετά καλό. Το έλεγα απ' όταν ακόμη η ύπαρξη του Pro ήταν φήμη: το PS5 Pro θα βγει για να κάνει train η SONY τον αλγόριθμο που θα αποτελεί πυλώνα στην επόμενη της γενιά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα , θέλω να αγοράσω ένα ps5 . Επειδή επέχω πολλά χρόνια από τις κονσόλες και δεν γνωρίζω , αξίζει να παραπάνω χρήματα το pro; Επίσης να περιμένω μήπως βγει καμία προσφορά τώρα Black Friday ή το βλέπετε χλωμό ;

Δημοσ.

Παιδιά μου κάνει εντύπωση όταν κάνετε υποκειμενικές ερωτήσεις του τύπου αν "αξίζει" κάτι.

Για εμένα "αξίζει" η αγορά του Pro γιατί θέλω μια κονσόλα που να έχει όσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις. Για κάποιον άλλον δεν αξίζει καθόλου η διαφορά τιμής αναλογικά με τις επιδόσεις.

Κάντε την ερώτηση στον εαυτό σας. Τι είναι αυτό που θέλετε εσείς ως άτομα? Καλή τιμή? Επιδόσεις?

Το ίδιο και για τα παιχνίδια. Πχ αξίζει το Elden Ring? Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Καλησπέρα , θέλω να αγοράσω ένα ps5 . Επειδή επέχω πολλά χρόνια από τις κονσόλες και δεν γνωρίζω , αξίζει να παραπάνω χρήματα το pro; Επίσης να περιμένω μήπως βγει καμία προσφορά τώρα Black Friday ή το βλέπετε χλωμό ;

Το pro δεν ξερουμε και εμεις που ημαστε σχετικοί αν αξιζει , βασικα εχει να κανει  καθαρα με το πορτοφόλι  σου , θες οτι καλυτερο υπαρχει και τα λεφτα δεν ειναι προβλημα παρε το Pro αλλιώς βολεύεσαι με το απλο που θα παιξει σε προσφορα bf σε λιγες μερες 70-80Ε κατω 

Επεξ/σία από Votritis
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Αν τα έχεις σκάσει σε τηλεόραση (ή monitor) και σε νοιάζει το να πάρεις το κάτι παραπάνω, αξίζει.
Αν δεν τα έχεις σκάσει σε τηλεόραση (ή monitor) και δε σε νοιάζει το να πάρεις το κάτι παραπάνω, δεν αξίζει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Παιδιά μου κάνει εντύπωση όταν κάνετε υποκειμενικές ερωτήσεις του τύπου αν "αξίζει" κάτι.

Για εμένα "αξίζει" η αγορά του Pro γιατί θέλω μια κονσόλα που να έχει όσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις. Για κάποιον άλλον δεν αξίζει καθόλου η διαφορά τιμής αναλογικά με τις επιδόσεις.

Κάντε την ερώτηση στον εαυτό σας. Τι είναι αυτό που θέλετε εσείς ως άτομα? Καλή τιμή? Επιδόσεις?

Το ίδιο και για τα παιχνίδια. Πχ αξίζει το Elden Ring? Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας.

Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί η τελευταία κονσόλα που είχα ήταν το Xbox 360 και το ps3, είδα ότι βγήκε το pro και όλοι το κράζουνε ότι δεν "αξίζει" . Προφανώς και θέλω ότι καλύτερο αλλά από τις απαντήσεις που πήρα και από εδώ όντως δεν "αξίζει" εάν οι διάφορες δεν φαίνονται μέχρις στιγμής . 

Τώρα την διαφορά digital και disc προφανώς την καταλαβαίνω , μακροπρόθεσμα βγαίνει πιο οικονομικά η disc από ότι ή digital ; Είναι πιο οικονομικά τα games ;

Δημοσ.
11 minutes ago, RedPriest said:

...Προφανώς και θέλω ότι καλύτερο αλλά από τις απαντήσεις που πήρα και από εδώ όντως δεν "αξίζει" εάν οι διάφορες δεν φαίνονται μέχρις στιγμής . 

Οι διαφορες φαινονται και παραφαινονται, το θεμα ειναι αν αξιζει αυτο που λαμβανεις για τα λεφτα που δινεις, αλλα αυτο που ρωτας ειναι αστοχο, κανεις δεν μπορει να σου απαντησει, γιατι τα λεφτα του καθενος εχουν αλλη υποσταση, εσυ ξερεις το πορτοφολι σου, που θελεις να ξοδεψεις και γιατι, μην περιμενεις απαντησεις απο τους αλλους για το αν αξιζει αφου εξαρταται αμεσα απο την δικη σου διαχειριση χρηματων.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρίξε μια ματιά στα συγκριτικά βιντεο ανάμεσα στα δύο. αν οι διαφορές που υπάρχουν σου σβήσουν τους όποιους ενδοιασμούς σου, πήγαινε στο προ. αν είσαι στο δεν ξέρω, ίσως, τότε σημαίνει πως για σένα τα +400 δεν αξίζουν.

Υπόψιν. το pro είναι μόνο digital. που σημαίνει αν θες φυσικά αντίτυπα υπολόγιζε άλλα 120 ευρώ για disk drive, οπότε η τιμή είναι στα 920. περιμένεις φυσικά για bf. το θέμα είναι πως αν το pro δεν μπει σε κάποια έκπτωση, τότε η διαφορά δεν θα είναι +350-400, αλλά 450+.

Επεξ/σία από marius.t
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Υπάρχει κόσμος που δεν είναι μέσα στα πράγματα (ή έχει μείνει εκτός τα τελευταία χρόνια) και το μόνο που βλέπει είναι ταμπελάκια με τίτλους και τιμές.

Που δεν ξέρει πώς κινείται η αγορά σε περιόδους δήθεν BF, Χριστουγέννων κ.λπ..

Καλά κάνει ο άνθρωπος και ρωτάει, ό,τι περισσότερο μάθει τόσο καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...