Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Σε αυτό το νήμα δεν συζητάμε μόνο αυτά που μας αρέσουν για το playstation. Μπορούμε να συζητάμε και για αυτά που μας αρέσουν λιγότερο.

Δεν χρειάζεται να είμαστε επιθετικοί. Το αν είναι καλή ή όχι η επιχειρηματική κίνηση της Sony με το ps5 pro για το μέλλον και τους φίλους του playstation (εμείς όλοι), είναι μια πολύ σοβαρή συζήτηση και δεν αφορά αποκλειστικά τους αγοραστές του ps5 pro.

Μην τα παίρνετε όλα βαρέως και προσωπικά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.

Αμα διαβάσεις το συγκεκριμένο θέμα, απο την στιγμη που ανακοινώθηκε το Pro εχουμε όλο τα ίδια και τα ίδια. Ειναι ακριβό, δεν εχει drive... μετα απο λιγες μέρες παλι το ίδιο... Ειναι ακριβό, δεν εχει drive... Σαν την μέρα της μαρμότας.

Μετα περάσαμε στο αλλο.... Με τα ιδια χρήματα φτιάχνει καλύτερο PC... Αντε παλι να γεμίζουμε σελίδες με τα ιδια και τα ίδια.

Τα ίδια παντελή μου, τα ίδια παντελάκη μου.

Αλλο να το πεις μια φορά και αλλο να το λες και να το λες ξανα και ξανα. Ειναι εμμονικό και κουράζει.

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι

Νταξει λογικο ειναι αμα εχεις σκασει 800 συν 100 για drive συν 50 για βαση ενα χιλιαρικο σε κονσολα να θελεις να δικαιολογησεις την αγορα που εκανες μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας πεταει ο γαιδαρος πεταει,δεν τους κατηγορω ισως και εγω εκανα το ιδιο ειναι ψυχολογικο αλλα μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε εδω μεσα

• Thanks 1

Η Sony φταίει για όλο αυτό με τις πολιτικές της και την απουσία next gen τίτλων. Αν είχαμε κάτι που να αξίζει να παίξουμε δεν θα ασχολούμασταν τώρα με αυτά. Εν αναμονή του GTA6 που ίσως σώσει την γενιά.

• Like 1
  • Haha 2

23 hours ago, vorlon68 said:

Τα ίδια παντελή μου, τα ίδια παντελάκη μου.

Μη μου θυμίζεις τον Μπακογιαννη έλα τώρα

"οταν κανει σχεδια ο Θεός οι ανθρωποι γελανε"

• Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Codemasters Technical Producer Si Lumb shares insight into on-track ray tracing and 8K with compatible displays.

4k/60 με RT και 8k/60, not bad

Επεξ/σία από Daredevil
  • Haha 2

Έχοντας το PS4 για χρόνια, περίμενα υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή για να κάνω το μεγάλο βήμα στην επόμενη γενιά κονσολών. Δεν ήθελα απλώς ένα PS5, ήθελα κάτι που θα με κάλυπτε για πολλά χρόνια, μια κονσόλα που θα μου προσέφερε την απόλυτη εμπειρία gaming.

Έτσι, όταν ανακοινώθηκε το PS5 Pro, ήξερα ότι η αναμονή είχε τελειώσει. Δεν με ενδιέφεραν απλώς τα 4K/60fps με ray tracing – αν και φυσικά τα ήθελα! – αλλά η συνολική αναβάθμιση που θα μου εξασφάλιζε η νέα κονσόλα.

Η μετάβαση από το PS4 στο PS5 Pro ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Η αύξηση στην ισχύ, η ταχύτητα, τα γραφικά... όλα συνέβαλαν σε μια ανώτερη εμπειρία gaming. Ναι, μπορεί κάποια παιχνίδια να χρειαστεί να τρέξουν σε λίγο χαμηλότερες ρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Σημασία έχει η συνολική εικόνα, η οποία είναι απλά εκπληκτική.

Και ενώ το απλό PS5 σίγουρα θα κάλυπτε τις ανάγκες μου, επέλεξα να πάω ένα βήμα παραπέρα. Επέλεξα το PS5 Pro. Ήθελα την κορυφαία εμπειρία, ήθελα να γνωρίζω ότι έχω στα χέρια μου την πιο ισχυρή κονσόλα της αγοράς.

• Like 6
  • Haha 1

2 λεπτά πριν, Iamkontzo είπε

Έχοντας το PS4 για χρόνια, περίμενα υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή για να κάνω το μεγάλο βήμα στην επόμενη γενιά κονσολών. Δεν ήθελα απλώς ένα PS5, ήθελα κάτι που θα με κάλυπτε για πολλά χρόνια, μια κονσόλα που θα μου προσέφερε την απόλυτη εμπειρία gaming.

Έτσι, όταν ανακοινώθηκε το PS5 Pro, ήξερα ότι η αναμονή είχε τελειώσει. Δεν με ενδιέφεραν απλώς τα 4K/60fps με ray tracing – αν και φυσικά τα ήθελα! – αλλά η συνολική αναβάθμιση που θα μου εξασφάλιζε η νέα κονσόλα.

Η μετάβαση από το PS4 στο PS5 Pro ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Η αύξηση στην ισχύ, η ταχύτητα, τα γραφικά... όλα συνέβαλαν σε μια ανώτερη εμπειρία gaming. Ναι, μπορεί κάποια παιχνίδια να χρειαστεί να τρέξουν σε λίγο χαμηλότερες ρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Σημασία έχει η συνολική εικόνα, η οποία είναι απλά εκπληκτική.

Και ενώ το απλό PS5 σίγουρα θα κάλυπτε τις ανάγκες μου, επέλεξα να πάω ένα βήμα παραπέρα. Επέλεξα το PS5 Pro. Ήθελα την κορυφαία εμπειρία, ήθελα να γνωρίζω ότι έχω στα χέρια μου την πιο ισχυρή κονσόλα της αγοράς.

Μεγειά την νέα σου κονσόλα, να την χαρείς! Πως άντεξες τόσα χρόνια με το θόρυβο του απλού PS4..χαρά στην υπομονή σου φίλε γιατί το θυμάμαι ότι έκανε σαν αεροπλάνο που απογειώνεται όταν άρχισε να ζεσταίνεται! 😄

• Haha 3

Μόλις τώρα, music_lover είπε

Μεγειά την νέα σου κονσόλα, να την χαρείς! Πως άντεξες τόσα χρόνια με το θόρυβο του απλού PS4..χαρά στην υπομονή σου φίλε γιατί το θυμάμαι ότι έκανε σαν αεροπλάνο που απογειώνεται όταν άρχισε να ζεσταίνεται! 😄

ΑΣΤΟ! :P 

• Haha 3

2 ώρες πριν, music_lover είπε

Η Sony φταίει για όλο αυτό με τις πολιτικές της και την απουσία next gen τίτλων.

Αν είχαμε κάτι που να αξίζει να παίξουμε δεν θα ασχολούμασταν τώρα με αυτά. Εν αναμονή του GTA6 που ίσως σώσει την γενιά.

????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...