Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

αρα μας εξηγεις μπακαλιστικα οτι ειναι και τα 2 Overpriced

Αντε νέος στο παιχνίδι. Overpriced σε σχέση με τι; 

6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Κριτήριο είναι οι επιδόσεις και σίγουρα δεν τις μετράμε με teraflops. Το teraflop είναι απλά μια μονάδα μέτρησης ταχύτητας, το πόσες πράξεις κινητής υποδιαστολής μπορεί να εκτελέσει η GPU σε 1 δευτερόλεπτο. Δεν μπορεί να σου πει πως θα αποδίδει ένα παιχνίδι γιατί αυτό εξαρτάται από ένα σωρό άλλους παράγοντες όπως το μέγεθος της μνήμης vram και η συχνότητα της, η συχνότητα λειτουργίας της GPU, ο αριθμός των rt cores της κτλ κτλ. Οπότε δεν καταλαβαίνω, τι σχέση έχει το κόστος ανά flop όσον αφορά την απόδοση?

Εξακολουθείς τον ίδιο τρόπο. Η γράψε κάποιο υποκειμενικό κριτήριο, η σταματά να απαντάς. 

Υγ 

Για εσένα θα βάλουμε το κριτιρια στραγάλια ανά κουμπί. Έτσι για να έχεις κάτι να χαίρεσαι 

Επεξ/σία από lakis_eo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, lakis_eo είπε

Εξακολουθείς τον ίδιο τρόπο. Η γράψε κάποιο υποκειμενικό κριτήριο, η σταματά να απαντάς 

Τι να απαντήσω καλέ μου άνθρωπε όταν μου μετράς την απόδοση αποκλειστικά με τα teraflops? Σου είπα κριτήριο, η αντιληπτή διάφορα απόδοσης, μετρημένη σε reviews, αν δεν σου αρέσει δεν φταίω εγώ. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα, όταν κάνει τις δοκιμές του το digital foundry θα μάθουμε τα πάντα.

3 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

Εξακολουθείς τον ίδιο τρόπο. Η γράψε κάποιο υποκειμενικό κριτήριο, η σταματά να απαντάς 

το οτι θεωρεί το playstation 5 value for money σε σχέση με το playstation 5 pro είναι ένα υποκειμενικό κριτήριο μήπως θέλεις να πεις αντικειμενικό κριτήριο???? 

Μόλις τώρα, music_lover είπε

Τι να απαντήσω καλέ μου άνθρωπε όταν μου μετράς την απόδοση αποκλειστικά με τα teraflops? Σου είπα κριτήριο, η αντιληπτή διάφορα απόδοσης, μετρημένη σε reviews, αν δεν σου αρέσει δεν φταίω εγώ. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα, όταν κάνει τις δοκιμές του το digital foundry θα μάθουμε τα πάντα.

Η αδυνατείς να καταλάβεις, η δεν μπορείς. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. 

Και αυτό είναι "αντιληπτό" και επομένως vfm

1 λεπτό πριν, darkman είπε

το οτι θεωρεί το playstation 5 value for money σε σχέση με το playstation 5 pro είναι ένα υποκειμενικό κριτήριο μήπως θέλεις να πεις αντικειμενικό κριτήριο???? 

Αφου δεν μπορεί να γράψει αντικείμενο κριτήριο, ας γράψει κάποιο υποκειμενικό. Πχ δεν αξίζει 800 ευρώ γιατί δεν είναι αρκετά άσπρο. 

Μόλις τώρα, lakis_eo είπε

Η αδυνατείς να καταλάβεις, η δεν μπορείς. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. 

Και αυτό είναι "αντιληπτό" και επομένως vfm

ok θα τα ξαναπούμε όταν σκάσουν μύτη τα πρώτα reviews του df με αντικειμενικές αυτήν την φορά διαφορές ;)

• Haha 1

Μόλις τώρα, music_lover είπε

ok θα τα ξαναπούμε όταν σκάσουν μύτη τα πρώτα reviews του df με αντικειμενικές αυτήν την φορά διαφορές ;)

Μην φας, έχει γλαροσουπα. Έχει ένα βουνό review ήδη και από το df. 

2 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

Ε τι εδειξαν αυτα τα reviews hogwarts legacy Να τρεχει χειροτερα και elden ring ? φτανουμε 2025 βγαινει mid gen upgrade και διατηρει επεξεργαστη 4ετιας αυξανει 57 τις εκατο τον gpu και δινει ενα tb εξτρα και στο χρεωνει double price . Που ακριβως βλεπεις βαλιου σε αυτο το Proposition

2 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

12 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

Για εσένα θα βάλουμε το κριτιρια στραγάλια ανά κουμπί. Έτσι για να έχεις κάτι να χαίρεσαι 

Μπορούμε να συζητήσουμε και χωρίς ειρωνείες και υποτιμητικά σχόλια, δεν υπάρχει λόγος για τέτοια συμπεριφορά επειδή απλά διαφωνούμε από την στιγμή μάλιστα που δεν επέδειξα  κάτι ανάλογο από την μεριά μου.

• Like 3
  • Haha 1

Η κονσόλα είναι υπερτιμημένη το λένε και ίδιοι. τέλος. 
τώρα στο αν παίζει  καλύτερα από το απλό....... σίγουρα παίζει καλύτερα .
αξίζει τη διαφορά των χρημάτων?  κατά την υποκειμενική μου γνώμη όχι δεν τα αξίζει.

• Like 2
  • Thanks 2

2 λεπτά πριν, darkman είπε

Η κονσόλα είναι υπερτιμημένη το λένε και ίδιοι. τέλος. 
τώρα στο αν παίζει  καλύτερα από το απλό....... σίγουρα παίζει καλύτερα .
αξίζει τη διαφορά των χρημάτων?  κατά την υποκειμενική μου γνώμη όχι δεν τα αξίζει.

Ε ναι πανηγυρικο ακυρο και αναμονη για Ps6

16 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μπορούμε να συζητήσουμε και χωρίς ειρωνείες και υποτιμητικά σχόλια, δεν υπάρχει λόγος για τέτοια συμπεριφορά επειδή απλά διαφωνούμε από την στιγμή μάλιστα που δεν επέδειξα  κάτι ανάλογο από την μεριά μου.

Εδώ ένα δικό το έχεις. 

17 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

Ε τι εδειξαν αυτα τα reviews hogwarts legacy Να τρεχει χειροτερα και elden ring ? φτανουμε 2025 βγαινει mid gen upgrade και διατηρει επεξεργαστη 4ετιας αυξανει 57 τις εκατο τον gpu και δινει ενα tb εξτρα και στο χρεωνει double price . Που ακριβως βλεπεις βαλιου σε αυτο το Proposition

Ίσως έπρεπε να σε προλάβουν εκεί στη Sony. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, πάνε να τους πεις. 

14 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

Δεν παιρνεις pro για να παιξεις παλι σε mode με 30fps.

Eπειδη τα δοκιμασα και εγω το hogwarts legacy στο performance με pssr ειναι πεντακαθαρο , μεγαλη διαφορα με το base.

Το elden δεν εχει παρει patch και απλα εχει περισσοτερα fps στο quality, αυτο.

Οτι παιχνιδι εχει παρει update ειναι αρκετα εως παρα πολυ καλυτερο απο το base.

• Like 2

44 minutes ago, solid21 said:

Δεν παιρνεις pro για να παιξεις παλι σε mode με 30fps.

Eπειδη τα δοκιμασα και εγω το hogwarts legacy στο performance με pssr ειναι πεντακαθαρο , μεγαλη διαφορα με το base.

Το elden δεν εχει παρει patch και απλα εχει περισσοτερα fps στο quality, αυτο.

Οτι παιχνιδι εχει παρει update ειναι αρκετα εως παρα πολυ καλυτερο απο το base.

θα συμφωνήσω, τώρα τα περί vfm είναι σχετικά

13 minutes ago, water97 said:

Η Sony κάνει launch κονσόλας χωρίς να έχει φροντίσει να υπάρχουν διαθέσιμα disk drives στην αγορά. Πάντα επιτυχίες!

https://sonycenters.gr/playstation/parelkomena/sony-playstation-5-disc-drive/?srsltid=AfmBOorkDzTGqpaxcMiUF9zClLjvMNrXVpi7Ic6Wk9F_6xdl_RvlqD4I

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...