Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, music_lover είπε

Γιατί είχα την εντύπωση πως η προσφορά εξαιρούσε τα playstation?

H προσφορά εξαιρεί μόνο το PS5 pro, όλα τα αλλά Ps5 συμμετέχουν κανονικά. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Γιατί είχα την εντύπωση πως η προσφορά εξαιρούσε τα playstation?

Οχι ισχύει κανονικά για κονσόλες . Η απλή digital με ένα χειριστήριο βγαίνει κάπου 360.

• Like 1

Καλά το Elden Ring είναι περιπτωσαρα, ίσως το μοναδικό game που έχω αγοράσει εκτος sale σε digital για να έχω πρόσβαση στο PS4 app. Ειλικρινά απορώ με την From.

8 ώρες πριν, sleepychris είπε

"μα ο Σακης ειπε..."

Βέβαια αυτό λέει περισσότερα για το παιχνίδι παρά για την κονσόλα. Είναι τόσο κακογραμμένο.

• Haha 2

Στα PC η Radeon 6800xt έχει μάξιμουμ 56 fps σε 1080p/max settings, λογικό να μην μπορεί το Pro σε game boost mode, μόνο με patch που δεν πρόκειται να δούμε και ποτέ απο την From.

@sleepychris γέλα αλλά το performance review είναι εδώ για όσους ενδιαφέρονται: https://en.gamegpu.com/rpg/ролевые/Elden-Ring-Test-RT

Επεξ/σία από music_lover
  • Haha 1

14 hours ago, Rush13 said:

Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες το PS5 με 2 controller και το blueray disc με 20% επιστροφή που τρέχει προσφορά από το πλαίσιο . 608 αν δεν κάνω λάθος και κάπου 120 ευρώ επιστροφή με πόντους . Δηλαδή βγαίνει κάπου 480 ευρώ . 
πιστεύω είναι καλό deal 

Τρέχει ακομα αυτή η προσφορά? 

33 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Τρέχει ακομα αυτή η προσφορά? 

Ναι μεχρι 15 του μηνός αν δεν κάνω λάθος . Ισχύει και για τηλεοράσεις αλλά δεν το έψαξα αν υπάρχει κάποια που να αξίζει 

Και τι περιμένανε όσοι γελάνε με αυτό? Να πετάει φωτιές? 🤣

Κατά πάσα πιθανότητα, με brute force δουλεύει το game boost, δεν κάνει μαγικά, δεν αλλάζει ρυθμίζεις γραφικών, δεν επεμβαίνει στον κώδικα των παιχνιδιών, ούτε καν αλλάζει αναλύσεις (αυτό το κάνει το PSSR) 🫣

Όλα τα unpatched games κάπως έτσι θα παίζουν. Δεν αρκεί η brute force του game boost να δώσει 60fps εκεί που το απλό PS5 έδινε 30 γιατί πολύ απλά δεν είναι τόσο ισχυρή η GPU του.

Για να γίνει αυτό πρέπει ο developer να συγκινηθεί και να κάνει optimization επάνω στο hardware του Pro aka να αλλάξει τις ρυθμίσεις γραφικών του εκάστοτε mode ώστε αυτό να αποδίδει 60 και αν θέλει ενσωματώνει και PSSR για επιπλέον frames (machine learning).

Το πρόβλημα στις κονσόλες είναι τα κλειδωμένα graphic settings. Σε ένα PC θα άλλαζες την 2080 (PS5) με μια 6800 (Pro) και αν πήγαινες από τα 30 στα 45fps θα έμπαινες graphic settings και θα αρχιζες να ρίχνεις ρυθμίσεις μέχρι να πιάσεις τα 60. Ε στην κονσόλα που είναι κλειδωμένα πρέπει να το κάνει ο developer αυτό.

Καλά κάνουν και γελάνε αλλά ανάθεμα αν γνωρίζουν τι τους γίνεται, όχι όλοι αλλά η πλειοψηφία, να για παράδειγμα όπως αυτοί που πετάνε smile emojis κάτω δεξιά στο παρόν post 😅

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 4
  • Haha 1

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση για τον νιούφι εδώ, πήρα το ps5 digital και το έχω όρθιο. Χρειάζεται βάση? Μετά από κάνα μισάωρο ανοίγει ο ανεμιστήρας και τον ακούω, μάλλον ζεσταίνεται λόγο του ότι δεν την έχω?

12 ώρες πριν, namenick είπε

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση για τον νιούφι εδώ, πήρα το ps5 digital και το έχω όρθιο. Χρειάζεται βάση? Μετά από κάνα μισάωρο ανοίγει ο ανεμιστήρας και τον ακούω, μάλλον ζεσταίνεται λόγο του ότι δεν την έχω?

Είτε το έχεις σε βάση είτε όχι ο ανεμιστήρας θα λειτουργεί 

13 ώρες πριν, namenick είπε

Βάση χρειάζεται μόνο για θέματα σταθερότητας.

47 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Βάση χρειάζεται μόνο για θέματα σταθερότητας.

Και για να μην λερώνεται ο λευκός γιακάς. 😄

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...