Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με πήρανε και μένα τηλέφωνο για αύριο, όλα καλά.

Αποφεύκτηκαν τα δράματα του 2020, με τα σπασμένα κουτιά, τα χαλασμένα τηλέφωνα και τις αγνοούμενες αποστολές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παραλαμβάνω Παρασκευή εκτιμώμενη ημερομηνία απο πλαίσιο, λόγο του ότι μένω Κρήτη. Πρέπει να τους πάρεις τηλ για να αλλάξει το στάτους αλλιώς σε ξεχνάνε, το έχω δει σε διάφορα φόρουμ.

Επεξ/σία από Metaksas
  • Like 2

20 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Εγώ παραλαμβάνω Παρασκευή εκτιμώμενη ημερομηνία απο πλαίσιο, λόγο του ότι μένω Κρήτη. Πρέπει να τους πάρεις τηλ για να αλλάξει το στάτους αλλιώς σε ξεχνάνε, το έχω δει σε διάφορα φόρουμ.

Πήρα τηλέφωνο το πλαίσιο και με το που το έκλεισα στο 1 λεπτό μου ήρθε e-mail ότι θα παραλάβω αύριο.Ευχαριστώ για την πληροφορία 

On 24/10/2024 at 19:14, Ashvill said:

Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα γιατί το public περίεργα τα λέει μέχρι μπορεί το 2025??

Screenshot_2024-10-24-19-11-39-792.jpg

Είναι στο κούριερ τελικά μου στείλανε απλά μυνημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...