Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Με την λογικη οτι day 1 ειναι 7 Νοεμβριου, εχεις ακομα. Στις 6 θα εχεις ενημερωση για αποστολη (τουλαχιστον με τα ps5 καποιοι ειχαν παραλαβει day 1 απο Γερμανο)

Μακάρι να το στείλουν έστω την Πέμπτη για να το έχω Παρασκευή. 4 χρόνια χωρίς κονσόλα και δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Το Ragnarok με φωνάζει.. 😂😂

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Παιδιά γεια σας, είμαι σε φάση να αγοράσω play. Δεν είμαι κανας φανατικός gamer, κυρίως απο pc ψιλοέπαιζα αλλά είπα να πάρω ενα να έχω να χαζεύω τώρα που χειμωνιάζει. Τι θα μου προτείνατε να πάρω, slim digital που βλέπω έχει την πιο χαμηλή τιμή? Να περιμένω καμια black friday? Ποια τιμή θεωρείται καλή? Γενικά κάποια συμβουλή σε έναν άσχετο (τελευταίο ps που είχα ήταν το ps one) θα βοηθούσε φουλ

black friday αν δεν κανω λαθος θα παιξει 75Ε κατω, στα 375Ε το digital οποτε περίμενε μεχρι τοτε . 

• Thanks 1

53 minutes ago, Votritis said:

black friday αν δεν κανω λαθος θα παιξει 75Ε κατω, στα 375Ε το digital οποτε περίμενε μεχρι τοτε . 

Το slim digital λες να τσιμπήσω? και μια συνδρομη playstation plus για παιχνίδια θα με καλύψει?

2 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Το slim digital λες να τσιμπήσω? και μια συνδρομη playstation plus για παιχνίδια θα με καλύψει?

αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα αν θες να παίρνεις δισκάκια η ψηφιακά τα παιχνιδια  

1 ώρα πριν, logokrimenos είπε

Παιδιά γεια σας, είμαι σε φάση να αγοράσω play. Δεν είμαι κανας φανατικός gamer, κυρίως απο pc ψιλοέπαιζα αλλά είπα να πάρω ενα να έχω να χαζεύω τώρα που χειμωνιάζει. Τι θα μου προτείνατε να πάρω, slim digital που βλέπω έχει την πιο χαμηλή τιμή? Να περιμένω καμια black friday? Ποια τιμή θεωρείται καλή? Γενικά κάποια συμβουλή σε έναν άσχετο (τελευταίο ps που είχα ήταν το ps one) θα βοηθούσε φουλ

την κονσόλα την αγοράζεις με βάση τι παιχνίδια θέλεις να παίξεις. αν πχ εσένα σε ενδιαφέρει να παίζεις call of duty, fifa κλπ πάρε ένα xbox s, βάλε gamepass και είσαι εντάξει. αν θες να παίξεις τα παιχνίδια της sony και δεν έχεις pc, πήγαινε στο ps5.  τα παιχνίδια της σονυ αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορείς να τα πάρεις απο κλειδάδικο σε αντίθεση με το xbox. οπότε το digital  σε βάθος χρόνου ίσως να βγει πιο ακριβό. αν πάλι θες να παίζεις μόνο ότι έχει η συνδρομή, ναι. πήγαινε στο digital, βάλε τη συνδρομή και θα είσαι οκ. αλλά δες τι παιχνίδια θες να παίξεις και κάνε τον λογαριασμό. 

Ψιλο - έκπληξη η προσθήκη επιπλέον 2gb ddr5 αποκλειστικά για το λειτουργικό σύστημα στο pro μοντέλο οπότε οι devs θα έχουν πλέον διαθέσιμα και τα 16gb gddr6 μνήμης της gpu που είναι και ταχύτερη από πρίν. Επίσης διαβάζω για 16.7tflop gpu, που είναι μια αύξηση 60% σε σχέση με τα 10.3tflop του απλού PS5 με κάποια features της rdna4 αρχιτεκτονικής και χρήση pssr, 2tb ssd από 825mb που είχε το απλό, wi-fi 7, δεν ακούγεται γενικά άσχημο σαν αναβάθμιση πέραν τις τιμής του φυσικά που ως γνωστόν είναι πολύ υψηλή. Στα 600 ευρώ θα πουλούσε σαν ζεστό ψωμί..

• Like 3

Μάγκες ξέρει κανείς που παίζουν PS5 disk drives που να μην είναι ανοιγμένα; Την έπαθα τις τελευταίες μέρες και με Κωτσόβολο και με Public όπου μου έστειλαν ανοιγμένες συσκευασίες. Ο μεν Κωτσόβολος χύμα τελείως με κομμένη την ταινία, τα δε public κάνοντας πιο επαγγελματική δουλειά με μια δεύτερη ταινία κολλημένη πάνω στην αρχική κομμένη ταινία της sony. Εννοείται και τα 2 τα γύρισα πίσω. Έχω δοκιμάσει τώρα You.gr και αναμένω παραλαβή αλλά πολύ φοβάμαι πως θα είναι η τρίτη φορά που θα παραλάβω ανοιγμένο προϊόν και θα το γυρίσω πίσω.

• Sad 1

4 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε

Μάγκες ξέρει κανείς που παίζουν PS5 disk drives που να μην είναι ανοιγμένα; Την έπαθα τις τελευταίες μέρες και με Κωτσόβολο και με Public όπου μου έστειλαν ανοιγμένες συσκευασίες. Ο μεν Κωτσόβολος χύμα τελείως με κομμένη την ταινία, τα δε public κάνοντας πιο επαγγελματική δουλειά με μια δεύτερη ταινία κολλημένη πάνω στην αρχική κομμένη ταινία της sony. Εννοείται και τα 2 τα γύρισα πίσω. Έχω δοκιμάσει τώρα You.gr και αναμένω παραλαβή αλλά πολύ φοβάμαι πως θα είναι η τρίτη φορά που θα παραλάβω ανοιγμένο προϊόν και θα το γυρίσω πίσω.

Μόνη λύση για μένα παραλαβή στο κατάστημα εκτός αν είσαι επαρχία. Όπως και να έχει τραγική αντιμετώπιση των συγκεκριμένων καταστημάτων αλλά δεν εκπλήσσομαι με αυτούς. Δοκίμασε germano ή plaisio.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μόνη λύση για μένα παραλαβή στο κατάστημα εκτός αν είσαι επαρχία. Όπως και να έχει τραγική αντιμετώπιση των συγκεκριμένων καταστημάτων αλλά δεν εκπλήσσομαι με αυτούς. Δοκίμασε germano ή plaisio.

Στον Κωτσόβολο την πάτησα με παραγγελία στο σπίτι όπου και έπρεπε να μπλέξω με επιστροφές χρημάτων (Δεν με άφηνε το σύστημά τους να επιλέξω παραλαβή από το κατάστημα παρά μόνο να μου το στείλουν σπίτι). Μάλιστα εκτός από ανοιχτή, η συσκευασία ήταν γενικα στραπατσαρισμένη σε κακή κατάσταση. Στο public που μπορούσα να βάλω παραλαβή από το κατάστημα το έπραξα αλλά και εκεί στο ταμείο είδα πως έπαιζε ανοιχτό κουτί!

IMG_0991.jpg.7c190fbb9fe44e458b06778eece3a45a.jpgimage.jpeg.b0056f94c99980f286885089b376fcda.jpeg

Επεξ/σία από lvasilis22
  • Sad 1

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Ψιλο - έκπληξη η προσθήκη επιπλέον 2gb ddr5 αποκλειστικά για το λειτουργικό σύστημα στο pro μοντέλο οπότε οι devs θα έχουν πλέον διαθέσιμα και τα 16gb gddr6 μνήμης της gpu που είναι και ταχύτερη από πρίν. Επίσης διαβάζω για 16.7tflop gpu, που είναι μια αύξηση 60% σε σχέση με τα 10.3tflop του απλού PS5 με κάποια features της rdna4 αρχιτεκτονικής και χρήση pssr, 2tb ssd από 825mb που είχε το απλό, wi-fi 7, δεν ακούγεται γενικά άσχημο σαν αναβάθμιση πέραν τις τιμής του φυσικά που ως γνωστόν είναι πολύ υψηλή. Στα 600 ευρώ θα πουλούσε σαν ζεστό ψωμί..

Κάτι για 30 teraflops δεν λέγαν στην αρχή και συγκρίνανε την gpu με την 7700xt ?

56 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε

Στον Κωτσόβολο την πάτησα με παραγγελία στο σπίτι όπου και έπρεπε να μπλέξω με επιστροφές χρημάτων (Δεν με άφηνε το σύστημά τους να επιλέξω παραλαβή από το κατάστημα παρά μόνο να μου το στείλουν σπίτι). Μάλιστα εκτός από ανοιχτή, η συσκευασία ήταν γενικα στραπατσαρισμένη σε κακή κατάσταση. Στο public που μπορούσα να βάλω παραλαβή από το κατάστημα το έπραξα αλλά και εκεί στο ταμείο είδα πως έπαιζε ανοιχτό κουτί!

IMG_0991.jpg.7c190fbb9fe44e458b06778eece3a45a.jpgimage.jpeg.b0056f94c99980f286885089b376fcda.jpeg

εγω που το πηρα απο best buy (αμερικη) ειχε μπλε αυτοκολητη ταινια του playstation , οχι αυτην την διαφανη στρογγυλη, αλλα ισως εχει και σημασια που ειναι απο αλλο region, διαφορετικα θα ειχε κολλες η συσκευασια που δειχνεις.

Αλλα γιατι να στο στειλουν ανοιγμενο δεν μπορω να καταλαβω.

Δεν μου εχει τυχει ποτε.

41 λεπτά πριν, playtak είπε

Κάτι για 30 teraflops δεν λέγαν στην αρχή και συγκρίνανε την gpu με την 7700xt ?

Η AMD μετρά διαφορετικά τον αριθμό των tflop για αυτό και τα 32 που είχαν αναφερθεί παλιότερα. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει άμεση σύγκριση των καρτών γραφικών μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών γιατί ανήκουν σε διαφορετική αρχιτεκτονική. Μέσες άκρες όμως αν μπορούσαμε να υπολογίσουμε τι επιδόσεις θα έχει η gpu του Pro θα λέγαμε κάτι σε RTX4070 ή 7800XT. Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ από τα speqs του, αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα μας το λέει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...