Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

PlayStation 5 Pro specs and teardown leaks ahead of launch: 16.7 TFLOPS RDNA GPU and 8 Zen2 cores

26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

@Psycho_Warhead δεν ειχες παρει την 2080τι?

Ναι τι ;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι τι ;

Οχι, για να ξερουμε ποιος σχολιαζει την τιμη ενος πληρους συστηματος, οταν η 2080τι, οπως γραφεις και στο αντιστοιχο τοπικ, "ετρωγε ξυλο στο 4κ". Rog strix διαβαζω. Κανα 1200?

Κανενας δεν αναγκαζει να το αγορασετε, ποσο μαλλον να αναβαθμισει καποιος απο το ps5. Και τα 2 θα υπαρχουν στην αγορα. 

Spoiler

56 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Άστοχο τελείως το σχόλιο σου, δεν έχει καμία σημασία το τι κάρτες αγόαρασα/αγοράζω. Εγώ πρώτος έχω πει ότι ο καθένας αγοράζει ό,τι γουστάρει και δεν θα κρίνω την αγορά του.

Εγώ σχολίασα τις ''διαφορές'' που λες ότι βλέπεις στο Bloodborne που είναι το λιγότερο γελοίες, όχι την τιμή του μηχανήματος. Η ουσιαστική διαφορά του Pro είναι το διπλάσιο frame-rate όπου μπορεί να το βγάλει ή σε σπάνιες περιπτώσεις όπου είναι χάλι ένα παιχνίδι στο απλό(Final Fantasy 7).

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

και να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα(τα 800 ευρώ)

Σχολιασες την τιμουλα στην πισω σελιδα. Και το αφηνω εδω

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτό είναι το ''παιχνίδι'' της Sony με το Pro. Στατικές εικόνες δίπλα δίπλα για να ψειρίζουμε τη μαϊμού και να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα(τα 800 ευρώ) για διαφορές που η πλειοψηφία των gamers δεν θα παρατηρήσουν ποτέ την ώρα που παίζουν.

Όντως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Το αν θα υπάρξει ουσιαστική διαφορά θα το δούμε όταν βγει παιχνίδι τύπου GTA VI.

24 minutes ago, divnt said:

Όντως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Το αν θα υπάρξει ουσιαστική διαφορά θα το δούμε όταν βγει παιχνίδι τύπου GTA VI.

πως δεν υπάρχει το ff rebirth δεν είνα θολό πλέον πχ και μόνο που δεν βλέπεις το τραγικό fsr είναι super αναβάθμιση

• Like 1

Το έχουμε αναλύσει τον θέμα νομίζω, η συγκεκριμένη έκδοση είναι για τους enthusiasts. Υπάρχει καμία λογική που να δικαιολογεί τις αγορές αυτού του κοινού? Θέλουν απλά ότι καλύτερο υπάρχει (σε κονσόλα εδώ) αδιαφορώντας για το κόστος ή το value for money των χρημάτων τους. Αγοράζουν προϊόντα που δεν αξίζουν τα χρήματα τους ή τουλάχιστον τους δίνουν λίγα ενώ ζητάνε πολλά και όμως υπάρχει κοινό και για αυτά τα προϊόντα. Το 90% θα πάει να πάρει το απλό PS5 και θα είναι και ευχαριστημένο με τα 400€ που έδωσε. Το υπόλοιπο 10% θα τα "στάξει" για να έχει απλά την καλύτερη από άποψη επιδόσεων κονσόλα, μέχρι φυσικά την επόμενη.

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε, 4090 - 2000€, 4080 - 1200€ και δεν πιάνουν μία χωρίς DLSS σε 4k..σε τραζίκ ω μοντιέ!

• Like 1

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Οχι, για να ξερουμε ποιος σχολιαζει την τιμη ενος πληρους συστηματος, οταν η 2080τι, οπως γραφεις και στο αντιστοιχο τοπικ, "ετρωγε ξυλο στο 4κ". Rog strix διαβαζω. Κανα 1200?

Κανενας δεν αναγκαζει να το αγορασετε, ποσο μαλλον να αναβαθμισει καποιος απο το ps5. Και τα 2 θα υπαρχουν στην αγορα. 

Άστοχο τελείως το σχόλιο σου, δεν έχει καμία σημασία το τι κάρτες αγόαρασα/αγοράζω. Εγώ πρώτος έχω πει ότι ο καθένας αγοράζει ό,τι γουστάρει και δεν θα κρίνω την αγορά του.

Εγώ σχολίασα τις ''διαφορές'' που λες ότι βλέπεις στο Bloodborne που είναι το λιγότερο γελοίες, όχι την τιμή του μηχανήματος. Η ουσιαστική διαφορά του Pro είναι το διπλάσιο frame-rate όπου μπορεί να το βγάλει ή σε σπάνιες περιπτώσεις όπου είναι χάλι ένα παιχνίδι στο απλό(Final Fantasy 7).

Οπότε εγώ λέω το fanboyλίκι να έχει ένα όριο και να μην γίνεται τζάμπα marketing στην Sony.

27 λεπτά πριν, music_lover είπε

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε, 4090 - 2000€, 4080 - 1200€ και δεν πιάνουν μία χωρίς DLSS σε 4k..σε τραζίκ ω μοντιέ!

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση του τι πετυχαίνει το HW που αναφέρεις όμως..

Spoiler

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση του τι πετυχαίνει το HW που αναφέρεις όμως..

Απόκρυψη περιεχομένων

Άρα συμφωνούμε, για enthusiasts και μόνο αυτά τα προϊόντα.

Εχει καποιες καλες προσφορες στο store. Πχ

Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition Στα 25.5 ενω σκρουτζ 40κατι η απλη

F1® 24 Champions Edition στα 50 με 50 να ειναι η απλη σκρουτζ

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Καλημέρα στην παρέα. Έχει παραγγείλει κάποιος το ps5 pro από Γερμανό και να έχει αλλάξει η κατάσταση από "καταχωρημένη" σε "σε επεξεργασία"; Εμένα έχει κολλήσει εκεί αλλά ελπίζω σύντομα να αλλάξει.

Παιδιά γεια σας, είμαι σε φάση να αγοράσω play. Δεν είμαι κανας φανατικός gamer, κυρίως απο pc ψιλοέπαιζα αλλά είπα να πάρω ενα να έχω να χαζεύω τώρα που χειμωνιάζει. Τι θα μου προτείνατε να πάρω, slim digital που βλέπω έχει την πιο χαμηλή τιμή? Να περιμένω καμια black friday? Ποια τιμή θεωρείται καλή? Γενικά κάποια συμβουλή σε έναν άσχετο (τελευταίο ps που είχα ήταν το ps one) θα βοηθούσε φουλ

26 λεπτά πριν, Ganondorf είπε

Καλημέρα στην παρέα. Έχει παραγγείλει κάποιος το ps5 pro από Γερμανό και να έχει αλλάξει η κατάσταση από "καταχωρημένη" σε "σε επεξεργασία"; Εμένα έχει κολλήσει εκεί αλλά ελπίζω σύντομα να αλλάξει.

Με την λογικη οτι day 1 ειναι 7 Νοεμβριου, εχεις ακομα. Στις 6 θα εχεις ενημερωση για αποστολη (τουλαχιστον με τα ps5 καποιοι ειχαν παραλαβει day 1 απο Γερμανο)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...