Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Καλημέρα έχω μια απορία αγόρασα πρόσφατα το ps5 slim και τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν είχα το ps5 το κανονικό αλλά μου χάλασε… και σκέφτομαι να πουλήσω το slim και να πάω στο pro αλλά το ερώτημα μου είναι πως θα δω μεγάλη διαφορά στην ποιότητα-γραφικά για την τηλεόραση που έχω? Μια Samsung έχω δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά ξέρω ότι είναι 4k 120hz και qled έχει και κάτι άλλα όπως vvr,hdmi 2.1 κτλ για τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης αυτή θα δω κάποια διαφορά ή θα είναι πεταμένα λεφτά? Γιατί από όσο ξέρω τα oled είναι καλύτερα αλλά ποιο ακριβά σε σύγκριση με τα qled που έχω που είναι πιο φτηνά… αξίζει αυτή η αναβάθμιση?

Η απάντηση είναι όχι, δεν πρόκειται δεις διαφορά που να δικαιολογεί - αξίζει την διαφορά τιμής μεταξύ απλού PS5 και PS5 Pro. Η μεγαλύτερη GPU και η χρήση τεχνολογίας PSSR που διαθέτει το Pro θα οδηγήσει στις περισσότερες των περιπτώσεων σε περισσότερα 60 frames παιχνίδια και μια μικρή βελτίωση των γραφικών, ανάξια των 800€ που ζητάει η κονσόλα. Αν δεν είσαι από αυτούς τους απαιτητικούς παίκτες, stay in your eggs που λένε και στα χωριά μας ;)

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε

Καλημέρα έχω μια απορία αγόρασα πρόσφατα το ps5 slim και τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν είχα το ps5 το κανονικό αλλά μου χάλασε… και σκέφτομαι να πουλήσω το slim και να πάω στο pro αλλά το ερώτημα μου είναι πως θα δω μεγάλη διαφορά στην ποιότητα-γραφικά για την τηλεόραση που έχω? Μια Samsung έχω δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά ξέρω ότι είναι 4k 120hz και qled έχει και κάτι άλλα όπως vvr,hdmi 2.1 κτλ για τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης αυτή θα δω κάποια διαφορά ή θα είναι πεταμένα λεφτά? Γιατί από όσο ξέρω τα oled είναι καλύτερα αλλά ποιο ακριβά σε σύγκριση με τα qled που έχω που είναι πιο φτηνά… αξίζει αυτή η αναβάθμιση?

Ναι θα δεις διαφορα, δεν εχεις περιορισμο στην τηλεοραση σου.
Για αλλους, μεγαλη διαφορα, για αλλους μικρη διαφορα, το τσεκαρεις εδω και στο νετ, δες συγκριτικα απο τυχον καποιο παιχνιδι που παιζεις η που θελεις, στο youtube, και αποφασιζεις.
(Το αν αξιζει το οικονομικο κοστος, ειναι φυσικα δικο σου θεμα).

• Thanks 1

3 ώρες πριν, fagoura είπε

Ναι θα δεις διαφορα, δεν εχεις περιορισμο στην τηλεοραση σου.
Για αλλους, μεγαλη διαφορα, για αλλους μικρη διαφορα, το τσεκαρεις εδω και στο νετ, δες συγκριτικα απο τυχον καποιο παιχνιδι που παιζεις η που θελεις, στο youtube, και αποφασιζεις.
(Το αν αξιζει το οικονομικο κοστος, ειναι φυσικα δικο σου θεμα).

Θα το κοιτάξω τώρα για το οικονομικό κόστος θα εξαρτηθεί άμα πουλήσω το ps5 μου μαζί με κάτι παιχνίδια αν όχι τότε δεν το παίρνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...