Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πολύ πολύ καλό και δύσκολο το humanity ειδικά για να μαζέψεις τα goldys. Δεν το συγκρίνω άμεσα με το portal, αλλα σε επίπεδο δυσκολίας είναι παρόμοια στα παζλ. Στα + ωραία μουσική και ακόμα και εδώ έχουμε και ιστορία. Θα είναι και ενδιαφέρον τι θα κάνει το community. Για την ώρα είμαι στο 3ο sequence. 

Screenshot_20230518_172042_PS App.jpg

Έφτασα χθές μέχρι το wall στο 2ο sequence. Νομίζω έχει 8 οπότε μπόλικο πράγμα. Πολύ ωραίο (ειδικά τα "σχέδια" που δημιουργούνται ) και πέρασε νεράκι η ώρα.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Έφτασα χθές μέχρι το wall στο 2ο sequence. Νομίζω έχει 8 οπότε μπόλικο πράγμα. Πολύ ωραίο (ειδικά τα "σχέδια" που δημιουργούνται ) και πέρασε νεράκι η ώρα.

Το wall παίζει να είναι αυτό που μου έφαγε την πιο πολύ ώρα μέχρι να καταλάβω πως παίρνεις το goldy που είναι στην πάνω πλατφόρμα. 

Και αφού κατάλαβα πως το παίρνεις, έχασα άλλο τόσο χρόνο μέχρι να συντοντίσω ενέργειες που έπρεπε να γίνουν 😅

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το wall παίζει να είναι αυτό που μου έφαγε την πιο πολύ ώρα μέχρι να καταλάβω πως παίρνεις το goldy που είναι στην πάνω πλατφόρμα. 

Και αφού κατάλαβα πως το παίρνεις, έχασα άλλο τόσο χρόνο μέχρι να συντοντίσω ενέργειες που έπρεπε να γίνουν 😅

Έφαγα κανα 15 λεπτο και ακόμα δεν το έχω βρει. Έχει δεύτερο γύρο σήμερα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Έφαγα κανα 15 λεπτο και ακόμα δεν το έχω βρει. Έχει δεύτερο γύρο σήμερα.

Εν τω μεταξύ μετά που τελείωσα τα πρώτα 2 sequence είδα ότι έχει και achievements σε συγκεκριμένα trials (1 σε καθε sequence). Πχ στο 1ο, στο trial με τους 3 πύργους πρέπει να τερματίσεις με μόνο 2 κουμπιά. Χθες δοκίμασα να έχω πατημένα στο τέλος 2 κουμπιά (ενώ είχα ενεργοποιήσει και τα 3 μέσα στην προσπάθεια) και δεν δούλεψε, οπότε σήμερα πρέπει να δοκιμάσω άλλο τρόπο. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostiger είπε

Πολυ θετικό αν επιβεβαιωθεί. Περισσότερα μεθαύριο..

https://gamerant.com/days-gone-dev-bend-studio-next-game-ps5/

Προσωπικά μου άρεσε το Day Gone αν και το έπαιξα όταν πήρα το ps5 και αφού είχαν βγει προφανώς αρκετά patch.

Πιστεύω ήταν σε ένα καλό δρόμο η Bend studios ώστε να χτίσει πάνω σε αυτό και να ανέβει επίπεδο στο επόμενο παιχνίδι τους.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Προσωπικά μου άρεσε το Day Gone αν και το έπαιξα όταν πήρα το ps5 και αφού είχαν βγει προφανώς αρκετά patch.

Πιστεύω ήταν σε ένα καλό δρόμο η Bend studios ώστε να χτίσει πάνω σε αυτό και να ανέβει επίπεδο στο επόμενο παιχνίδι τους.

Σαφως του ελειπε ραφιναρισμα, αλλα ηταν πολυ τιμιο και σιγουρα αξιζει νεας ευκαιριας το στουντιο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@-WISE- samsung χωρις πολλα πολλα. Κάθε άλλο παρά κακος είναι ο Seagate αλλά μεταξύ των 2 η απόφαση είναι πολύ ευκολη

Επεξ/σία από tsakonass
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsakonass είπε

@-WISE- samsung χωρις πολλα πολλα. Κάθε άλλο παρά κακος είναι ο Seagate αλλά μεταξύ των 2 η απόφαση είναι πολύ ευκολη

Και οι δύο έχουν πολύ καλά σχόλια και με προβληματίζει το γεγονός ότι σε απόλυτα νούμερα είναι καλύτερος ο Seagate. (READ/WRITE)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Firecuda φαίνεται ενα κλικ καλύτερος από θέμα performance και heatsink.

Spoiler

You can find the Mean Time Between Failures for both SSDs below:

• 980 Pro: 1,500,000 hours
  • FireCuda 530: 1,800,000 hours
Επεξ/σία από bushidocougar
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...