Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό online multiplayer παιχνίδι;;

Τον τελευταίο μήνα έχω κολλήσει άσχημα με το dead by daylight αλλα θέλω να βρω και άλλο ένα να τα εναλλάσσω.

call of duty και γενικά fps με τεράστιους χάρτες και πολλούς παίκτες δεν τα προτιμώ γιατί θα μου διαλύσουν τα νεύρα οι "επαγγελματίες" φοβάμαι

Το destiny 2 μ άρεσε πάρα πολύ αλλά το παράτησα γιατί ήταν απλά χαοτικό για νέους παίκτες

No mans sky επίσης μ άρεσε αλλά χωρίς παρέα το βαρέθηκα

space marine 2, helldivers 2, First Descendant (δεν το έχω παίξει αλλά είναι free).

Επεξ/σία από bushidocougar
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

39 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό online multiplayer παιχνίδι;;

Τον τελευταίο μήνα έχω κολλήσει άσχημα με το dead by daylight αλλα θέλω να βρω και άλλο ένα να τα εναλλάσσω.

call of duty και γενικά fps με τεράστιους χάρτες και πολλούς παίκτες δεν τα προτιμώ γιατί θα μου διαλύσουν τα νεύρα οι "επαγγελματίες" φοβάμαι

Το destiny 2 μ άρεσε πάρα πολύ αλλά το παράτησα γιατί ήταν απλά χαοτικό για νέους παίκτες

No mans sky επίσης μ άρεσε αλλά χωρίς παρέα το βαρέθηκα

Το Killing Floor 2 έχει πολύ πλάκα. Είναι αρκετά basic και πιθανόν να το έχεις ήδη στα παιχνίδια σου. Το έδινε το 2017 το PS Plus.

• Like 1

27 λεπτά πριν, nikx είπε

Αυτό εννοώ .

Screenshot_20241030_175534_com.android.chrome_edit_83295643313851.jpg.8da89799b51972c180aaf35e390d01f3.jpg

To κάνανε όλοι ή μόνο το public; δεν το θυμάμαι. γιαυτο ρωτάω

Επεξ/σία από CarbonFibre

2 ώρες πριν, nikx είπε

Αυτό εννοώ .

Screenshot_20241030_175534_com.android.chrome_edit_83295643313851.jpg.8da89799b51972c180aaf35e390d01f3.jpg

αυτα τα 9-10Ε που χρεωναν παραπανω παλιοτερα ειναι καποιος φορος που υπαρχει νομίζω και σημερα αλλα τον εχει απορροφήσει η σονυ στην τελικη τιμη, δεν  ηταν θεμα puplic τo playstation εχει καθαρισμένη τιμη πώλησης  απο την Σονυ  στους επίσημους retailers

Επεξ/σία από Votritis

16 ώρες πριν, music_lover είπε

Η εκπτωση να το πάρεις στα 10€ ισχύει και για αυτούς που το πήραν οταν το εδωσε δωρεαν η Sony την περιοδο της καραντίνας. Στο λογαριασμό της γυναίκας μου της το ειχα πάρει τοτε και μου το δειχνει στα 10€ οπως στον δικό μου που το ειχα αγοράσει κανονικά.

• Like 3

43 λεπτά πριν, Iamkontzo είπε

ρε παιδιά τώρα που θα μου έρθει το ps5 pro υπάρχει κανένας τρόπος για τζαμπέ PSPLUS ? Γνωρίζει κανείς γενικότερα κάτι; 

Ναι, πληρωνωντας 72€

• Sad 1

1 hour ago, music_lover said:

Αφαίρεσαν το 8k από το κουτί!! Επομένως μόνο εμεις οι early adopters το έχουμε το 8k!!!Το δινω 12132132113,00€ για εμπερία 8καπα

• Haha 5

Μόλις τώρα, stafftw είπε

Αφαίρεσαν το 8k από το κουτί!! Επομένως μόνο εμεις οι early adopters το έχουμε το 8k!!!Το δινω 12132132113,00€ για εμπερία 8καπα

Το 8k πήγαινε πακέτο με το disk drive, επειδή μόνο μέσω αυτού μπορούσε η κονσόλα να ανέβει σε τέτοιο επίπεδο, οπότε αφαιρέθηκε το drive, αφαιρέθηκε και το 8k..

Think About It GIF by Identity 😝

• Haha 1

5 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Η εκπτωση να το πάρεις στα 10€ ισχύει και για αυτούς που το πήραν οταν το εδωσε δωρεαν η Sony την περιοδο της καραντίνας. Στο λογαριασμό της γυναίκας μου της το ειχα πάρει τοτε και μου το δειχνει στα 10€ οπως στον δικό μου που το ειχα αγοράσει κανονικά.

Τι γίνεται με αυτούς που το έχουν σε ps4 disk? Παίζει κάνα upgrade? Ή σε αναγκάζουν να πάρεις το remaster με 50αρικο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...