Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Παραγγέλνεις το Pro. Μόλις ερθει και ειναι να το πάρεις λες στην γυναίκα οτι εχει χαλασει το PS5 και πρεπει να το πας στο service. Το πακετάρεις, το κρυβεις καπου εκτός σπιτιου για να μην το βρει και να μπορεσεις να το πουλήσεις και εμφανίζεις το pro σαν αντικατάσταση απο το service 🤣

Εισαι φαινόμενο, πρότυπο!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μια βδομάδα ελπίζω να μη περιμένω ωs το 2025 :) και άμα παs στη σελίδα δε έχει ημερομηνία άφιξης στο φλου μπορεί να αλλάξει όταν έρθει η ημέρα λανσαρισματοs.Germanos,Κοτοσβολοs όλα τα άλλα λένε ότι θα τοχουν την ημέρα λανσαρισματοs .

Επεξ/σία από Ashvill

1 hour ago, Archantwn said:

Έχουν αφαιρέσει την εξαργύρωση πόντων με χρήματα στο ps app; 

Ναι με το καινούριο PlayStation Stars τα αφαίρεσαν από το app. Πλέον μπορείς μόνο να αγοράσεις παιχνίδια και ψηφιακά μπιμπελό.

Το κατέστρεψαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Charismo είπε

Ναι με το καινούριο PlayStation Stars τα αφαίρεσαν από το app. Πλέον μπορείς μόνο να αγοράσεις παιχνίδια και ψηφιακά μπιμπελό.

Το κατέστρεψαν.

Σε μένα πάντως υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η ενότητα Wallet funds στο PS Stars, 1.250 πόντοι - 5€ και 2.500 πόντοι - 10€.

Και έχω κάνει από χθες αποδοχή τους νέους όρους του προγράμματος.

Επεξ/σία από LordNodens

1 ώρα πριν, Archantwn είπε

Έχουν αφαιρέσει την εξαργύρωση πόντων με χρήματα στο ps app; 

Εμένα μου το βγάζει ακόμα σαν επιλογή για κάποιο λόγο. 5€ και 10€ wallet funds.

26 λεπτά πριν, Charismo είπε

Το κατέστρεψαν.

Υπάρχει θέμα στο reddit. Λένε οτί είναι bug και θα επιστρέψει.

Εγώ εδώ και δύο ημέρες βλέπω μόνο games, collectibles και in game currency.

Ακόμα και πριν από την αποδοχή των νέων όρων δεν τα έβλεπα.

Αν είναι όντως bug και επανέλθει έστω προσωρινά θα κάνω 10€ τα 1.000 κάτι points που έχω να είμαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω ps5 με το δίσκο εχω παρολο που δεν με ενδιαφέρουν τα δισκάκια γιατι σε προσφορα επαιζε μονο με το δισκο ,επισης τα πρωτα χρονια ουσιαστικα δεν κυκλοφορούσε το digital , ειχα παρει το σλιμ 490Ε με το digital να εχει 450 αποτε τα εδωσα τα 40Ε αλλα αν ειχε 100Ε διαφορα δεν θα τα εδινα θα ειχα παρει digital. 

Επεξ/σία από Votritis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...