Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Κατ' αρχάς είναι πρωτόγονο να σηκώνομαι από τον καναπέ να αλλάζω δισκάκι!

Αν και ειδαμε πως πηγε με την Microsoft αυτη η τακτικη, θα ηθελα τα κλειδια των φυσικων να μπορουν να ενσωματωθουν στον λογαριασμο. Ομως, για να μην "στεναχωρησει" και αυτους που πουλανε μτχ, και η Sony το γνωριζει οτι γινεται αυτο, θα μπορουσε να προσθεσει επιλογη αφαιρεσης κλειδιου απο τον λογαριασμο, και ετσι δεν θα εχει προσβαση ο αρχικος αγοραστης.

Ειναι το μοναδικο αρνητικο των φυσικων μεσων. Κατα τ αλλα, τιμη, συλλογη ειναι απο τα μεγαλα θετικα

Επεξ/σία από SabotazNic
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
12 hours ago, music_lover said:

Καταλαβαίνουμε όμως ότι όλο αυτό πολύ πιθανόν να μας γυρίσει μπούμερανγκ στο μέλλον ε? Και αυτό γιατί, όσον αφορά το Playstation δεν υπάρχει εναλλακτικό ψηφιακό κατάστημα παρά αυτό της Sony άρα και εσωτερικός ανταγωνισμός μηδέν ενώ στο PC λόγω ανταγωνισμού διαφορετικών καταστημάτων πχ steam,epic κτλ οι τιμές πέφτουν. Δεν λέω, καλή η ευκολία του ψηφιακού αλλά αν είναι στο μέλλον είναι να ζητάνε ακατέβατα 80άρια και 90άρια λόγω έλλειψης φυσικού μέσου, ζήτω που καήκαμε και θα είναι αργά, αν και με όλα αυτά τα ποσοστά φαίνεται πως ήδη είναι αργά..

Αργά ή γρήγορα οι platform holders θα αναγκαστούν να ανοίξουν τις πλατφόρμες τους και σε 3rd-party stores, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Ότι έχει γίνει στα mobile stores με την Apple και την Google είναι θέμα χρόνου να γίνει και στις κονσόλες.

• Like 1

Προφανώς και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει την ευκολία του. Όσο όμως υπάρχει ένα μαγαζί στο ps και αυτό είναι της sony, η χειρότερη στρατηγική είναι να καταργήσουμε τα δισκάκια. Είναι ο μοναδικός ανταγωνιστής.

• Like 4

Εγώ πάλι ρε παιδιά που λέτε έπαιζα silent hill 2 και έπεσα σε ενα game progression bug και δε μπορούσα να προχωρήσω. 

Η λύση; uninstall και ξανά install χωρίς το update. Με το build 1.000 που είχε το δισκάκι, προχώρησα κανονικά.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις προπαραγγελειες του ps5 pro; Πόσα θα παρει το κάθε μαγαζί και γενικά αν υπήρχε θέμα προσφοράς /ζήτησης; 

Να ξέρω να βάλω σε αγγελία το 'απλό "αλλα μην μείνουμε κάνα 3 μηνο χωρίς κονσόλα 

5 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις προπαραγγελειες του ps5 pro; Πόσα θα παρει το κάθε μαγαζί και γενικά αν υπήρχε θέμα προσφοράς /ζήτησης; 

Να ξέρω να βάλω σε αγγελία το 'απλό "αλλα μην μείνουμε κάνα 3 μηνο χωρίς κονσόλα 

Λογικα δεν υπαρχει θεμα στοκ.

8 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

καλή επιτυχία! :)

15 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

Απλα το βάζεις αγγελία αφου πάρεις στα χερια σου το pro......

1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Απλα το βάζεις αγγελία αφου πάρεις στα χερια σου το pro......

Αυτό θέλω να αποφύγω. Αντε να εξηγείς τώρα στη γυναίκα ότι δεν είναι το ίδιο και ότι τα 60fps είναι καλύτερα 😅

• Haha 3

2 ώρες πριν, lakis_eo είπε

Δεν υπαρχει λογος να μεινεις χωρις κονσολα, γενικα. Δεν ειναι στο ιδιο ευρος τιμης, οπως πχ το iphone. Αν καποιος θελει να παρει το προ, δεν θα δει καν την αγγελια σου. 

1 ώρα πριν, lakis_eo είπε

Αυτό θέλω να αποφύγω. Αντε να εξηγείς τώρα στη γυναίκα ότι δεν είναι το ίδιο και ότι τα 60fps είναι καλύτερα 😅

Παραγγέλνεις το Pro. Μόλις ερθει και ειναι να το πάρεις λες στην γυναίκα οτι εχει χαλασει το PS5 και πρεπει να το πας στο service. Το πακετάρεις, το κρυβεις καπου εκτός σπιτιου για να μην το βρει και να μπορεσεις να το πουλήσεις και εμφανίζεις το pro σαν αντικατάσταση απο το service 🤣

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 8

22 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Παραγγέλνεις το Pro. Μόλις ερθει και ειναι να το πάρεις λες στην γυναίκα οτι εχει χαλασει το PS5 και πρεπει να το πας στο service. Το πακετάρεις, το κρυβεις καπου εκτός σπιτιου για να μην το βρει και να μπορεσεις να το πουλήσεις και εμφανίζεις το pro σαν αντικατάσταση απο το service 🤣

Εσυ έπρεπε να έχεις γινεις σκηνοθέτης αγόρι με αυτην την φαντασία που έχεις! 😂🤣

• Haha 1

5 ώρες πριν, lakis_eo είπε

αποσο εχω μαθει, δεν υπαρχει καποιο θεμα με στοκ, δε περιμενουν να ξεμεινουν.

11 ώρες πριν, lakis_eo είπε

-Τον χώρισε

-Ελα ρε συ, είχαν και παιδιά;

-Ναι, 2 παιδιά και 2 PS5, το 1 καινούριο, άσε...δράμα.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...