Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 16/10/2024 στις 12:52 ΜΜ, gdal73 είπε

559 το πήρα από το πλαίσιο. Βάλε κανένα ιστορικό skroutz να δεις πόσο πουλιόνταν και το απλό PS5 όλο το 2021 και το 2022. Καμία σχέση η τιμή που ορίζει η εταιρία με τις τιμές που πολλές φορές καταλήγει να πουλιέται το προιόν λόγο scalpers...

Μόλις τώρα, SaFiS είπε

Εχω την Halo Edition, την ειχα παρει 550€ απο το επισημο Γερμανικο Store και με δωρεαν μτφ, αφου καταφερα και προλαβα τις προπαραγγελιες. Ασε το ποσο την πουλουσαν / πουλανε scalpers και αισχροκερδη σκρουτζομαγαζα…

IMG_1910.JPG.7a69383a7b836d22dedf88f3dc3c7152.JPG

Ωραία παιδιά μπράβο και εγώ έχω φίλο που το πήρε 700+ από δω μέσα γιατί σε μαγαζιά το πουλούσαν 800€+,  αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση ότι ο άλλος επιχείρησε να συγκρίνει Special Edition Xbox Series X με Digital Edition ps5 pro για να δείξει ότι είναι κοντά στα λεφτά και το pro προσφέρει περισσότερα για μικρή διαφορά χρημάτων, το κατάλαβε και έκανε μόνος του edit το post του, πάμε παρακάτω.

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

45 λεπτά πριν, Saloufas είπε

αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση ότι ο άλλος επιχείρησε να συγκρίνει Special Edition Xbox Series X με Digital Edition ps5 pro για να δείξει ότι είναι κοντά στα λεφτά και το pro προσφέρει περισσότερα για μικρή διαφορά χρημάτων, το κατάλαβε και έκανε μόνος του edit το post του, πάμε παρακάτω.

Σωστα, το διορθωσα λεγοντας οτι η Sony δεν χρεωσε ποτε παραπανω τις limited editions ;) 

• Moderators
On 16/10/2024 at 14:28, metallica 13 said:

Χαλί μαύρο το warhammer 40k space marine 2 στο ps5... Στο performance είναι μέσα στην θολούρα και στα frame drops.. Δεν τραβάει η ue5 παιδιά.. Πολύ βαριά μηχανή γραφικών για οπτικό αποτέλεσμα κατώτερο των προσδοκιών! 

Δεν φταίει η μηχανή γραφικών, αν έφταιγε η μηχανή τότε θα είχε πρόβλημα και στο SeX το game. Απ' ότι βλέπω σε performance τρέχει σε 60 καρέ ακατέβατα στο SeX.

Για ακόμα μία φορά είναι πρόβλημα κακού optimization, λογικά θα φτιαχτεί μέσα στους επόμενους μήνες.

4 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν φταίει η μηχανή γραφικών, αν έφταιγε η μηχανή τότε θα είχε πρόβλημα και στο SeX το game. Απ' ότι βλέπω σε performance τρέχει σε 60 καρέ ακατέβατα στο SeX.

Για ακόμα μία φορά είναι πρόβλημα κακού optimization, λογικά θα φτιαχτεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Saber Saint Petersburg και πρέπει να είναι το πρώτο και μοναδικό της, δεν βρήκα άλλο στο οποίο να αναφέρεται αυτό το studio ως developer.

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Πιο μεγάλο θέμα είναι η θολούρα για μένα.. Τραγική η κατάσταση για παιχνιδι του 2024.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, divnt είπε

Τελείωσα το Silent Hill 2 το remake.

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ !!!

Φαντάσου τι είχαμε πάθει εμείς που το παιξαμε day one 😁

Επεξ/σία από AntonisKo
  • Thanks 1

Πολυ ωραιο το ριμεικ οντως αλλα ρε παιδια θυμαμε οταν ειχα πρωτοπεξει το παλιο δεν μπορουσα να σταματησω να παιζω εδω καπως σαν να με κουρασε σε καποια σημεια δεν ξερω εχουν χασει λιγο τα παιχνιδια την μαγεια τους η εγω γερασα

24 λεπτά πριν, Gr340345 είπε

Πολυ ωραιο το ριμεικ οντως αλλα ρε παιδια θυμαμε οταν ειχα πρωτοπεξει το παλιο δεν μπορουσα να σταματησω να παιζω εδω καπως σαν να με κουρασε σε καποια σημεια δεν ξερω εχουν χασει λιγο τα παιχνιδια την μαγεια τους η εγω γερασα

Το αρχικό είχε διάρκεια 8 ώρες, το remake ανέβηκε στις 15 οπότε λογικό κάπου να σε κούρασε.

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Το αρχικό είχε διάρκεια 8 ώρες, το remake ανέβηκε στις 15 οπότε λογικό κάπου να σε κούρασε.

εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κλάνω μαλλί! Γαμάτο παιχνίδι και σούπερ ατμόσφαιρα, είμαι από εκείνους που πίστευαν στην blooper team από την πρώτη στιγμή .Είχα παίξει το Medium και είχα καταλάβει ότι ξέρουν να δίνουν ατμόσφαιρα στα παιχνίδια τους. Συγχαρητήρια τους για όλο το κράξιμο που ακούσαν πριν καν δείξουν την δουλειά τους. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Gr340345 είπε

Και εγώ το ίδιο.

Όχι ότι με χαλάει σε καμία περίπτωση, αλλά το μοτίβο "κάνε βόλτες πάνω κάτω στο ίδιο κτήριο επί 2-3 ώρες" με κούρασε και εμένα λίγο. Αλλά αυτό ίσως φταίει και το γεγονός ότι σε κάποια σημεία δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο το τι έπρεπε να κάνω άρα κυριολεκτικά έψαχνα σαν τον χαζό.

Βέβαια ξαναλέω, δεν μου χαλάει την όλη εικόνα που έχω μέχρι τώρα ότι το παιχνίδι είναι φανταστικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...