Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Bloodborne είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. To Elden Ring το πρώτο. 

Metroid Prime, Zelda, Forza 8, Dead Space, RE 4, Shadow of the Erdtree, Armored Core, Bloodborne. Τι άλλο να ζητήσω για φέτος. Πολύ δυνατή χρονιά. 

• Like 3
Δημοσ.

Επιτέλους το παιχνίδι που με έκανε να αφήσω το pc gaming και να κολλήσω ξανά στο console gaming (είχε να μου συμβεί από την εποχή του psone) έρχεται στο pc για να το παίξω όπως πρέπει….

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gdal73 είπε

Επιτέλους το παιχνίδι που με έκανε να αφήσω το pc gaming και να κολλήσω ξανά στο console gaming (είχε να μου συμβεί από την εποχή του psone) έρχεται στο pc για να το παίξω όπως πρέπει….

καλα μη το δενεις κιολας. η πηγη ειναι εντελως αναξιοπιστη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!! Νέος κάτοχος του PS5 και θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω γιατί έχω μπερδευτεί... Να κρατήσω ως κύριο το PS4 ή να κάνω κύριο το PS5; 

Τα saves που έχω στο PS4 μέσω cloud να τα περάσω στο PS5 ή με τον κλασικό τρόπο με USB;

Επεξ/σία από WestMan_swiftsport
Δημοσ.
1 ώρα πριν, WestMan_swiftsport είπε

Καλησπέρα!! Νέος κάτοχος του PS5 και θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω γιατί έχω μπερδευτεί... Να κρατήσω ως κύριο το PS4 ή να κάνω κύριο το PS5; 

Τα saves που έχω στο PS4 μέσω cloud να τα περάσω στο PS5 ή με τον κλασικό τρόπο με USB;

Απο την ωρα που εχει ps+, τα saves ειναι στο cloud ηδη. Μπορεις να τα παρεις σε Usb για Backup αν θες. Αλλα οταν κατεβασεις game που εχεις ηδη παιξει, θα κατεβει και το save

Αρκετα καλο το Humanity και δυσκολο. Ηδη απο το 3ο-4ο λεβελ φαινεται οτι δεν ειναι απλο παζλ

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο την ωρα που εχει ps+, τα saves ειναι στο cloud ηδη. Μπορεις να τα παρεις σε Usb για Backup αν θες. Αλλα οταν κατεβασεις game που εχεις ηδη παιξει, θα κατεβει και το save

Αρκετα καλο το Humanity και δυσκολο. Ηδη απο το 3ο-4ο λεβελ φαινεται οτι δεν ειναι απλο παζλ

Κατέβασα το grid legends αλλά με βάζει να ξεκινήσω απο την αρχή, ενώ προχθές έπαιζα στο PS4... Εδώ και μισή ώρα έχω πατήσει για μεταφορά δεδομένων και ακόμα λέει περιμένετε, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να ξανά κάνω την διαδικασία απο την αρχή ή θα περιμένω αναγκαστικά;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Κατέβασα το grid legends αλλά με βάζει να ξεκινήσω απο την αρχή, ενώ προχθές έπαιζα στο PS4... Εδώ και μισή ώρα έχω πατήσει για μεταφορά δεδομένων και ακόμα λέει περιμένετε, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να ξανά κάνω την διαδικασία απο την αρχή ή θα περιμένω αναγκαστικά;

Για να συνεχίσεις στο GRID Legends πρεπει να κατεβάσεις την PS4 έκδοση και οχι του 5. Με του 5 αρχίζεις απο την αρχή. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Για να συνεχίσεις στο GRID Legends πρεπει να κατεβάσεις την PS4 έκδοση και οχι του 5. Με του 5 αρχίζεις απο την αρχή. 

Ωχ κατάλαβα... Έτσι είναι σε όλα τα παιχνίδια; Με το primary τι κάνω; Αφήνω το PS4 σαν primary  ή κάνω το PS5, αλλά δεν βρήκα πως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε

Ωχ κατάλαβα... Έτσι είναι σε όλα τα παιχνίδια; Με το primary τι κάνω; Αφήνω το PS4 σαν primary  ή κάνω το PS5, αλλά δεν βρήκα πως 

Κάποια games οταν τρέξεις την PS5 έκδοση και εχεις saves απο PS4 έκδοση τα βλέπει και σε ρωτάει αν θες να τα περάσει στο game. Αν θυμαμαι καλά ετσι ειναι το SW Jedi. Δεν εχουν σχεση μεταξύ τους το 4 και 5 στο θέμα primary/secontary. Απο default οι κονσόλες πάντα ειναι σε primary.

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Κάποια games οταν τρέξεις την PS5 έκδοση και εχεις saves απο PS4 έκδοση τα βλέπει και δε ρωτάει αν θες να τα περάσει στο game. Αν θυμαμαι καλά ετσι ειναι το SW Jedi. Δεν εχουν σχεση μεταξύ τους το 4 και 5 στο θέμα primary/secontary. Απο default οι κονσόλες πάντα ειναι σε primary.

Ωραία, οπότε κατεβάζω τα παιχνίδια που έχω σε PS5 έκδοση και βλέπω...

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά . Ενδιαφέρομαι για  τα μικρά προστατευτικά που μπαίνουν στις usb θύρες για την αποτροπή σκόνης.  Έχω βρει μόνο από Ali express. Υπάρχει σε Ελλάδα για πιο σύντομα; 

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ πολύ καλό και δύσκολο το humanity ειδικά για να μαζέψεις τα goldys. Δεν το συγκρίνω άμεσα με το portal, αλλα σε επίπεδο δυσκολίας είναι παρόμοια στα παζλ. Στα + ωραία μουσική και ακόμα και εδώ έχουμε και ιστορία. Θα είναι και ενδιαφέρον τι θα κάνει το community. Για την ώρα είμαι στο 3ο sequence. 

Screenshot_20230518_172042_PS App.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...