Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως για όσους θέλουν σε φυσική μορφή το Silent Hill 2 remake να κάνουν υπομονή μερικές μέρες και θα ξαναστοκάρουν. Μην πετάτε λεφτά σε scalpers χωρίς λόγο.

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/sold-out-stin-ellada-to-silent-hill-2-remake/91000.html

Επεξ/σία από CarbonFibre
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μία πιο σοβαρή συζήτηση... έχω πάρει μέχρι στιγμής δύο κινεζιές bluetooth πληκτρολόγια αποκλειστικά για το ps5 αλλά κανένα δεν έκανε pairing, επομένως το ένα το κράτησα για την τηλεόραση που κάνει κανονικά pairing και το άλλο το χάρισα.

Για να μην πάω πάλι στην τύχη, έχετε πάρει κάποιο πληκτρολόγιο, όχι του πανακρίβου σε επίπεδο logitech κλπ, για το ps5 και να το έχετε κάνει pairing με επιτυχία;

Επεξ/σία από bushidocougar
  • Haha 1

1 hour ago, bushidocougar said:

Σε μία πιο σοβαρή συζήτηση... έχω πάρει μέχρι στιγμής δύο κινεζιές bluetooth πληκτρολόγια αποκλειστικά για το ps5 αλλά κανένα δεν έκανε pairing, επομένως το ένα το κράτησα για την τηλεόραση που κάνει κανονικά pairing και το άλλο το χάρισα.

Για να μην πάω πάλι στην τύχη, έχετε πάρει κάποιο πληκτρολόγιο, όχι του πανακρίβου σε επίπεδο logitech κλπ, για το ps5 και να το έχετε κάνει pairing με επιτυχία;

Ανάλογα τι εννοείς ακριβό.

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το παρακάτω με μεγάλη επιτυχία.

https://www.skroutz.gr/s/7657466/Logitech-K380-Asyrmato-Bluetooth-Pliktrologio-Agliko-US-Gri.html

Είναι και μικρό, ελαφρύ και εύκολα φορητό. Στην αγκαλιά μου το έχω για να καταλάβεις τις περισσότερες φορές.

Πάντως και λίγο off-topic αλλά όταν ψάχνεις στα τυφλά φθηνές λύσεις τις περισσότερες φορές καταλήγεις να πληρώνεις παραπάνω από κάτι αξιόπιστο και δοκιμασμένο που θα το έχεις για χρόνια.

7 λεπτά πριν, Charismo είπε

Ανάλογα τι εννοείς ακριβό.

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το παρακάτω με μεγάλη επιτυχία.

https://www.skroutz.gr/s/7657466/Logitech-K380-Asyrmato-Bluetooth-Pliktrologio-Agliko-US-Gri.html

Είναι και μικρό, ελαφρύ και εύκολα φορητό. Στην αγκαλιά μου το έχω για να καταλάβεις τις περισσότερες φορές.

Πάντως και λίγο off-topic αλλά όταν ψάχνεις στα τυφλά φθηνές λύσεις τις περισσότερες φορές καταλήγεις να πληρώνεις παραπάνω από κάτι αξιόπιστο και δοκιμασμένο που θα το έχεις για χρόνια.

Το συγκεκριμένο το είχα στο μάτι εξ' αρχής και μου αρέσει αλλά δεν ψηνόμουν τα δώσω αυτά τα χρήματα για χρήση δυο-τρεις φορές τον μήνα που θα παίξω κάποιο crossplay παιχνίδι με πολύ chat... Το PS5 δεν το χρησιμοποιώ για σερφαρισμα, twitch, κλπ., τα έχω όλα αυτά στην τηλεόραση με άλλο setup.

Just now, bushidocougar said:

Το συγκεκριμένο το είχα στο μάτι εξ' αρχής και μου αρέσει αλλά δεν ψηνόμουν τα δώσω αυτά τα χρήματα για χρήση δυο-τρεις φορές τον μήνα που θα παίξω κάποιο crossplay παιχνίδι με πολύ chat... Το PS5 δεν το χρησιμοποιώ για σερφαρισμα, twitch, κλπ., τα έχω όλα αυτά στην τηλεόραση με άλλο setup.

Γι' αυτό ανέφερα αρχικά πως το φθηνό πολλές φορές μας βγαίνει ακριβό.

Σκέψου πως θα αγοράσεις τρίτη φορά πληκτρολόγιο για να γλιτώσεις λεφτά τα οποία αν έδινες εξαρχής θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο. Κι αν πάρεις ένα τρίτο πάλι με 10-15 ευρώ θα πας σε τέταρτο? 😛

Το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρω στο παραπάνω (για εμένα είναι οκ, αλλά για άλλους πρόβλημα) είναι το μικρό του μέγεθος που μπορεί να σε βγάλει off στην αρχή, γιατί διαφέρει από τα normal size keyboards.

• Like 1

1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Για μένα πάντως μεγαλύτερο πρόβλημα είναι που δεν υπάρχει πτώση τιμής για το PS5 παρά η τιμή του PS5 pro.

Μέχρι τις 17 νομίζω, είναι στα 500 

44 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μέχρι τις 17 νομίζω, είναι στα 500 

<<Προσφορά>> (σε πολλά εισαγωγικά) στην αρχική τιμή λανσαρίσματος...

Ε δε το λες και "σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες..."

• Like 1

3 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Για μένα πάντως μεγαλύτερο πρόβλημα είναι που δεν υπάρχει πτώση τιμής για το PS5 παρά η τιμή του PS5 pro.

Δεν θα γινοταν αυτο γιατι ετσι θα έμοιαζε ακομα πιο ακραία η τιμη του Pro.....

• Like 1

4 ώρες πριν, kostiger είπε

Στην ουσία εδώ κρύβεται το μοναδικό κίνητρο να αγοράσει κάποιος το Pro.

• Moderators
1 hour ago, music_lover said:

Σόρι, αλλά δεν ισχύει αυτό. Αυτός που θα έδινε 600 ευρώ για μια 4070, δεν θα τη συνδύαζε με επεξεργαστή τετραετίας.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Σόρι, αλλά δεν ισχύει αυτό. Αυτός που θα έδινε 600 ευρώ για μια 4070, δεν θα τη συνδύαζε με επεξεργαστή τετραετίας.

👀

image.png.1007ad2f5ad48f239204e95ac42dc274.png

Η υπογραφη μπορει να βρεθει στο sh2 pc topic :P

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...